Erkek İnfertilitesi Kaan Aydosa gidenler lutfen cvp verin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[QUmu="nurerdem, post: 36576814, member: 497291"]Valla bilemiycem esim 3.. 4 kilo verdi gerçi ramazan girdi araya bide ondanmi bilemiyorum ama dr sorun bir istersiniz[/QUOTE]
Dr miz pek iyi değil ne yazikki.bu ay bi bakalim sonuçlara. 2 ay sonra carneten deneyelim.

[QUmu="nurerdem, post: 36576814, member: 497291"]Valla bilemiycem esim 3.. 4 kilo verdi gerçi ramazan girdi araya bide ondanmi bilemiyorum ama dr sorun bir istersiniz
Dr miz pek iyi değil ne yazikki.bu ay bi bakalim sonuçlara. 2 ay sonra carneten deneyelim.[/QUOTE]
Dier vitaminlwride alın esim hepsini kullanıyordu umarım olur beklemek zor biliyorum

Evet zor. Ve gittikçe sankibdaha da zorlaşıyor. Allah yardim etsin

Evet zor. Ve gittikçe sankibdaha da zorlaşıyor. Allah yardim etsin
Aminnn hiç umidini kaybetme ben adet olunca hep üzülürdüm sonra elimi açıp dua ederdim Allahım senden umidimi hiç kesmedim biliyorumki vermediysen bir hayir vardır bundada derdim dua et Allaha sigin Rabbim görüyor burda bi dua görmüştüm ben 4 rekat namaz kılınıyor tesbih çekiliyor o dua 3 kez okunuyor bir arastir inanirmisin bilmem tabi ama biz onuda okumuştuk eşimle

Canim tabiki inanirim.hangi dua adini ya da basini hatirliyor musun

Canim aslinda çok var. Forumlara tıkla orda dualarimiz sizinle yazan yere bak bugüne kadar acilmis bütün dua topiklerini gilorebilirsin. Sanitim şuan en aktif olani tefriciyebtopigi.yaz gelince ara verdik sanirim :)

Aminn insallah cook teşekkür ederim
Muhtesem ucluyle hamile kalan biri daha tebrik ederim kac aydir bende kullandiriyim diyorum esime hala gidip almadim demeki faydasi cok sizin sayilariniz kacti peki bizimde sayi azhareket sayisida az

Muhtesem ucluyle hamile kalan biri daha tebrik ederim kac aydir bende kullandiriyim diyorum esime hala gidip almadim demeki faydasi cok sizin sayilariniz kacti peki bizimde sayi azhareket sayisida az
Tesekkur ederim gerçekten etkisi olduĞunu düşünüyoruz tabi önce Rabbim istediği icin oldu bizim sayı keçi boynuzuyla baya iyi olmuştu 136 ml oldu en son ama hareket 0 di 3lunun yanında keçiboynuzu özü ve evicap ta kullandı esim

Tesekkur ederim gerçekten etkisi olduĞunu düşünüyoruz tabi önce Rabbim istediği icin oldu bizim sayı keçi boynuzuyla baya iyi olmuştu 136 ml oldu en son ama hareket 0 di 3lunun yanında keçiboynuzu özü ve evicap ta kullandı esim
Arkadaşım sizde sorun neydi bizde azosperm bende eşime keçi boynuzu özü ve nohut kürüne başladım inşallah faydasını görürüz normal çıkış hayal zaten de belki micro tesa da ihtimal artabilir :(

Back
X