Solgar surupCanim l carnetune şurup mu çiğneme tablet mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Solgar surupCanim l carnetune şurup mu çiğneme tablet mi
Esim icemem diyornurerdem .!.:Solgar surup
Tableti hiç bilmiyorum direk surup aldık biz 1 aydır falan kullanıyor çok terletiyor ve l.carnitin zayıflatıyorEsim icemem diyorcigneme tablet aldim 1 tane bile kullanmadı. Kaç ay kullandiniz ilaclari
Benim Esim Cok zayif zaten. Kullamasi silinti olur mu acabaTableti hiç bilmiyorum direk surup aldık biz 1 aydır falan kullanıyor çok terletiyor ve l.carnitin zayıflatıyor
Valla bilemiycem esim 3.. 4 kilo verdi gerçi ramazan girdi araya bide ondanmi bilemiyorum ama dr sorun bir istersinizBenim Esim Cok zayif zaten. Kullamasi silinti olur mu acaba
Dr miz pek iyi değil ne yazikki.bu ay bi bakalim sonuçlara. 2 ay sonra carneten deneyelim.[/QUOTE][QUmu="nurerdem, post: 36576814, member: 497291"]Valla bilemiycem esim 3.. 4 kilo verdi gerçi ramazan girdi araya bide ondanmi bilemiyorum ama dr sorun bir istersiniz
Aminnn hiç umidini kaybetme ben adet olunca hep üzülürdüm sonra elimi açıp dua ederdim Allahım senden umidimi hiç kesmedim biliyorumki vermediysen bir hayir vardır bundada derdim dua et Allaha sigin Rabbim görüyor burda bi dua görmüştüm ben 4 rekat namaz kılınıyor tesbih çekiliyor o dua 3 kez okunuyor bir arastir inanirmisin bilmem tabi ama biz onuda okumuştuk eşimleEvet zor. Ve gittikçe sankibdaha da zorlaşıyor. Allah yardim etsin
Burda dualar bolumundeydi yatsidan sonra 4 rekat. Namaz kilinip 1 fatiha 100 tövbe 100 selavat birde ayetlerden yazmışlardı bir bak istersenCanim tabiki inanirim.hangi dua adini ya da basini hatirliyor musun
Tamam canim cok tesekkur ederim bakayim bi :)Burda dualar bolumundeydi yatsidan sonra 4 rekat. Namaz kilinip 1 fatiha 100 tövbe 100 selavat birde ayetlerden yazmışlardı bir bak istersen
Rica ederim Allahım tüm isteyenlere de bizede sağlıklı sihatli evlatlar versinTamam canim cok tesekkur ederim bakayim bi :)
Tesekkur ederim cvbin icin ama gerek kalmadi artik sukur hamileyim
Aminn insallah cook teşekkür ederimGozunuz aydin Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin işlh. .
İyi akşamlar arkadaşlar şimdi yazdıklarınızı okudum ama forma yeni katıldığım için dualar bölümüne nasıl bakılacağını bilmiyorum bana da bu konuda yardımcı olurmusunuz.Tamam canim cok tesekkur ederim bakayim bi :)
Muhtesem ucluyle hamile kalan biri daha tebrik ederim kac aydir bende kullandiriyim diyorum esime hala gidip almadim demeki faydasi cok sizin sayilariniz kacti peki bizimde sayi azhareket sayisida azAminn insallah cook teşekkür ederim
Tesekkur ederim gerçekten etkisi olduĞunu düşünüyoruz tabi önce Rabbim istediği icin oldu bizim sayı keçi boynuzuyla baya iyi olmuştu 136 ml oldu en son ama hareket 0 di 3lunun yanında keçiboynuzu özü ve evicap ta kullandı esimMuhtesem ucluyle hamile kalan biri daha tebrik ederim kac aydir bende kullandiriyim diyorum esime hala gidip almadim demeki faydasi cok sizin sayilariniz kacti peki bizimde sayi azhareket sayisida az
Arkadaşım sizde sorun neydi bizde azosperm bende eşime keçi boynuzu özü ve nohut kürüne başladım inşallah faydasını görürüz normal çıkış hayal zaten de belki micro tesa da ihtimal artabilirTesekkur ederim gerçekten etkisi olduĞunu düşünüyoruz tabi önce Rabbim istediği icin oldu bizim sayı keçi boynuzuyla baya iyi olmuştu 136 ml oldu en son ama hareket 0 di 3lunun yanında keçiboynuzu özü ve evicap ta kullandı esim