Erkek İnfertilitesi Kaan Aydosa gidenler lutfen cvp verin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tesekkur ederim gerçekten etkisi olduĞunu düşünüyoruz tabi önce Rabbim istediği icin oldu bizim sayı keçi boynuzuyla baya iyi olmuştu 136 ml oldu en son ama hareket 0 di 3lunun yanında keçiboynuzu özü ve evicap ta kullandı esim
ya daha önce eşime keçiboynuzu çok kaynattım testlerde sayı yükselmişti ama lökasit çoktu sonra okudum burada keçiboynuzu lökasit miktarını artırıyomuş o yüzden korkuyorum yine öyle olur diye
peki proxeed kullandınız mı hiç

Arkadaşım sizde sorun neydi bizde azosperm bende eşime keçi boynuzu özü ve nohut kürüne başladım inşallah faydasını görürüz normal çıkış hayal zaten de belki micro tesa da ihtimal artabilir :(
Inş herşey normale döner keçiboynuzu kurude yap çok arttırıyor sayıyı bizim varikosel vardı ameliyat oldu esim sadece hareket sorunu vardı

ya daha önce eşime keçiboynuzu çok kaynattım testlerde sayı yükselmişti ama lökasit çoktu sonra okudum burada keçiboynuzu lökasit miktarını artırıyomuş o yüzden korkuyorum yine öyle olur diye
Yok kullanmadı esim tribestan kullandı esim 2 ay öncede bu vitaminlere başladı

keçiboynuzu lökositi mi artırıyormuş.ilk kez duydum

Back
X