Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sağolunBiz haftaya gitmeyi düşünüyoruz eğer gidersek size haber veririm
İnşallah bu ilaçlar iyi gelir daha da yükselir değerler. Biz de testleri düzen labaratuvarda yaptırdık ama daha gidemedik Kaan hocaya malesefMerhaba biz gittik eşimin morfoloji 2 sperm sayısı 22 milyon ileri hareket %9 yavaş hareket 32 idi. Bu sonuçlar kötu degil dedi ve sperm mitokondri enerji kapasitesi testi istedi ona göre ilaç verecek. Şu an için Co enzim ve emodex verdi
Bizde spermiogram ve DNA hasar testi yaptırdık morfoloji 4 ileri hareket 15 çıktı DNA hasarı da %4 çıktı. Emodex kullanmaya başladık Kaan Aydosa gidene kadarSiz hangi testleri yaptırdınız
İyi gibi sizin bu değerler:), bize bile çok iyi siz çok erken gelmişsiniz bana dedi.Bizde spermiogram ve DNA hasar testi yaptırdık morfoloji 4 ileri hareket 15 çıktı DNA hasarı da %4 çıktı. Emodex kullanmaya başladık Kaan Aydosa gidene kadar
Canım öyle diyorlar ama hiç normal yolla gebelik oluşmadı 3 tüp bebek olumsuz bir de düşüğüm var olmayınca olmuyor malesefİyi gibi sizin bu değerler:), bize bile çok iyi siz çok erken gelmişsiniz bana dedi.
Testler için sizi bir labaratuara yönlendiriyor ama daha önceden yaptırmış olduğunuz testleri. Yanınızda götürün orada sizi oyalamaıyor testi aynı gün içinde veriyprsunuz ama sonuşlar 20 gün sonra çıkıyor doktora mail atıyorsunuzArkadaşlar Kaan hocaya gideceğiz ama
il dışı olduğu için önümüzdeki aylarda ancak zaman bulabiliyoruz bu sürede de testleri yaptırıp sonuçları alıp öyle gitmek istiyoruz. Bu doktor hangi testleri istiyor giden varsa detaylı söyleyebilir mi lütfen![]()
biz normal spermiogram va dna hasar testi yaptırdık sadece kan testi falan vermedik ne yapacağımızı bilemiyoruzTestler için sizi bir labaratuara yönlendiriyor ama daha önceden yaptırmış olduğunuz testleri. Yanınızda götürün orada sizi oyalamaıyor testi aynı gün içinde veriyprsunuz ama sonuşlar 20 gün sonra çıkıyor doktora mail atıyorsunuz
1 haftada emodex fayda edecek mi acaba biz 10 gündür kullanıyoruz daKızlar eşime sadece emodex verdi 1 hafta kullan sonuca göre tüp bebek dedi sizlere bi tedavi uyguladımı süreç nasıl devm etti sizde biz yeni başladık ve yola nasıl devm edeceğiz hiç bir bilgim yok
Sonuçlarınz nasıl acabaKızlar eşime sadece emodex verdi 1 hafta kullan sonuca göre tüp bebek dedi sizlere bi tedavi uyguladımı süreç nasıl devm etti sizde biz yeni başladık ve yola nasıl devm edeceğiz hiç bir bilgim yok
Yaş faktörü yada amh düşüklüğü yoksa bekleyin derim. Bu arada takviyelere de devam edin. Kaan hoca hangi takviyeyi verdi hasar için?Herkese merhaba Kaan Aydosa tedavi olanlara birşey sormak istiyorum sperm DNA hasarı düştükten sonra Kaan Aydos 6 ay beklememizi önerdi olmazsa tüp bebek dedi sperm DNA hasarı sonrası sperm hız morfoloji ve sayı yeterli olmasa bile doğal yolla gebelik olabilir dedi bu şekilde sonuç alıp doğal yolla gebe kalan oldu mu yoksa beklemeden tüp bebek yaptırmak daha mı mantıklı
Düzen laboratuvar inin özelliği ne acaba bizede bir tanıdığımız önerdi sperm testini orada yaptırın dedi özel bir hastanede yapılan testle farkı nedir değişen birşey oluyor mu?İnşallah bu ilaçlar iyi gelir daha da yükselir değerler. Biz de testleri düzen labaratuvarda yaptırdık ama daha gidemedik Kaan hocaya malesef
Kaan Aydos orada istiyor diye biz de orada yaptırdık ama inanın ben de ne farkı olduğunu bilmiyorum daha güvenilir diyorlar sadeceDüzen laboratuvar inin özelliği ne acaba bizede bir tanıdığımız önerdi sperm testini orada yaptırın dedi özel bir hastanede yapılan testle farkı nedir değişen birşey oluyor mu?