Erkek İnfertilitesi Kaan Aydosa gidenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Havuç suyu gece yatmadan uykusu gelince içecek bir bardak her gün düzenli sıkin içine de bir iki damla zeytinyağı damlatin yağda çözülüyor beta karoten
Hapını dedi ama

Eklentiler

• Screenshot_20211210-002453_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20211210-002453_Hepsiburada.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 66
Bunun faydası nedir acaba sperm üretimi alanında?

Sperm kanal yolları açıyormuş sperm üretimine destek oluyormuş. Ben bu kadarını biliyorum. Saracoglu hatta tavşanlar neden bu kadar ürüyor havuctaki betakaroten yüzünden diye Bi videosu fln vat hatta.

Klomen kullanmaya başladık
Umarım faydası olur klomenin eşim kullanamadı çok denge kaybı yaptı 2 günde 1 doz atmasına rağmen . Doktor da kesti zaten hormon değerleri falan normal bir sıkıntı yok sebepsiz azispermi diye

Umarım faydası olur klomenin eşim kullanamadı çok denge kaybı yaptı 2 günde 1 doz atmasına rağmen . Doktor da kesti zaten hormon değerleri falan normal bir sıkıntı yok sebepsiz azispermi diye
Hayırlısı inşallah. Benim eşimde de Vertigo var bazı ilaçlar aşırı baş dönmesi yaptı bunu daha henüz 1 adet kullandık yeni başladık.

Hayırlısı inşallah. Benim eşimde de Vertigo var bazı ilaçlar aşırı baş dönmesi yaptı bunu daha henüz 1 adet kullandık yeni başladık.
Kaan hoca bize ya vitamin bir kaç ay daha kullanın yada tese yapalım dedi. Bizde vitaminlere devam edip artık dondurma işlemi yapıcaz

Kaan hoca bize ya vitamin bir kaç ay daha kullanın yada tese yapalım dedi. Bizde vitaminlere devam edip artık dondurma işlemi yapıcaz
Bize benim kendi doktorum tese den yana değilim demişti daha önce bizde bir tüpbebek tedavimizde tese yaptırmıştık onda da negatif sonucu almıştık. Kendi şeker değerlerim düşer eşimin de sperm değerleri artarsa bizlerde başlayacağız tedaviye. Şuan da kendim HbA1c değeri düşürme peşindeyim eşimde sperm arttırma. Hayırlısı bakalım ne olacak bu sefer

Bize benim kendi doktorum tese den yana değilim demişti daha önce bizde bir tüpbebek tedavimizde tese yaptırmıştık onda da negatif sonucu almıştık. Kendi şeker değerlerim düşer eşimin de sperm değerleri artarsa bizlerde başlayacağız tedaviye. Şuan da kendim HbA1c değeri düşürme peşindeyim eşimde sperm arttırma. Hayırlısı bakalım ne olacak bu sefer
Sperm üretim vitaminle desteklenirse 3 ayı buluyor hemen bırakmayın dedi Kaan hoca bize. Devam tedaviye

Bunu sertleşme sorunu olanlara veriyorlar diye duydum ama daha önce bilmiyorum doktor yazdı ise faydası olur mutlaka
Önceki yıllarda da eşim Klomen
Sperm üretim vitaminle desteklenirse 3 ayı buluyor hemen bırakmayın dedi Kaan hoca bize. Devam tedaviye
Tıbbi vitamin mi yoksa doğal vitaminlermi?

Önceki yıllarda da eşim Klomen

Tıbbi vitamin mi yoksa doğal vitaminlermi?
Takviye ilaçlar mülki vitamin ve mineraller doğal olarak maalesef vücut ne yerse yesin kendisi alamayabiliyor diye emodex promen k proxeed imprly arı sütü polen bal propoljs 4 lu karışım kullanıyoruz değişik olarak her zaman aldık 3 ay Bi ffil lullanmadik hep yarım kestik Bi 2 aydır düzene pturtabildik biz.

Eşime Isırgan otu çayı, kuru incir, kuru üzüm, beta carotone, Klomen bunlara devam ediyor arkadaşlar. Ayın 8 inde tahlillerimiz var.

Back
X