- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
Havuç suyu gece yatmadan uykusu gelince içecek bir bardak her gün düzenli sıkin içine de bir iki damla zeytinyağı damlatin yağda çözülüyor beta karotenBeta Carotene olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havuç suyu gece yatmadan uykusu gelince içecek bir bardak her gün düzenli sıkin içine de bir iki damla zeytinyağı damlatin yağda çözülüyor beta karotenBeta Carotene olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?
Hapını dedi amaHavuç suyu gece yatmadan uykusu gelince içecek bir bardak her gün düzenli sıkin içine de bir iki damla zeytinyağı damlatin yağda çözülüyor beta karoten
Bunun faydası nedir acaba sperm üretimi alanında?Havuç suyu gece yatmadan uykusu gelince içecek bir bardak her gün düzenli sıkin içine de bir iki damla zeytinyağı damlatin yağda çözülüyor beta karoten
Bunun faydası nedir acaba sperm üretimi alanında?
Pdlite neymis sordunuz mu eczaciyaKlomen, beta karoten ve birde pdlite şeklinde okuyamadığım ilaç var onu yarın eczacıma soracağım.
Lifta 5mg ilaç ama oda çok pahalı almadı eşimPdlite neymis sordunuz mu eczaciya
Umarım faydası olur klomenin eşim kullanamadı çok denge kaybı yaptı 2 günde 1 doz atmasına rağmen . Doktor da kesti zaten hormon değerleri falan normal bir sıkıntı yok sebepsiz azispermi diyeKlomen kullanmaya başladık
Hayırlısı inşallah. Benim eşimde de Vertigo var bazı ilaçlar aşırı baş dönmesi yaptı bunu daha henüz 1 adet kullandık yeni başladık.Umarım faydası olur klomenin eşim kullanamadı çok denge kaybı yaptı 2 günde 1 doz atmasına rağmen . Doktor da kesti zaten hormon değerleri falan normal bir sıkıntı yok sebepsiz azispermi diye
Bunu sertleşme sorunu olanlara veriyorlar diye duydum ama daha önce bilmiyorum doktor yazdı ise faydası olur mutlakaLifta 5mg ilaç ama oda çok pahalı almadı eşim
Kaan hoca bize ya vitamin bir kaç ay daha kullanın yada tese yapalım dedi. Bizde vitaminlere devam edip artık dondurma işlemi yapıcazHayırlısı inşallah. Benim eşimde de Vertigo var bazı ilaçlar aşırı baş dönmesi yaptı bunu daha henüz 1 adet kullandık yeni başladık.
Bize benim kendi doktorum tese den yana değilim demişti daha önce bizde bir tüpbebek tedavimizde tese yaptırmıştık onda da negatif sonucu almıştık. Kendi şeker değerlerim düşer eşimin de sperm değerleri artarsa bizlerde başlayacağız tedaviye. Şuan da kendim HbA1c değeri düşürme peşindeyim eşimde sperm arttırma. Hayırlısı bakalım ne olacak bu seferKaan hoca bize ya vitamin bir kaç ay daha kullanın yada tese yapalım dedi. Bizde vitaminlere devam edip artık dondurma işlemi yapıcaz
Sperm üretim vitaminle desteklenirse 3 ayı buluyor hemen bırakmayın dedi Kaan hoca bize. Devam tedaviyeBize benim kendi doktorum tese den yana değilim demişti daha önce bizde bir tüpbebek tedavimizde tese yaptırmıştık onda da negatif sonucu almıştık. Kendi şeker değerlerim düşer eşimin de sperm değerleri artarsa bizlerde başlayacağız tedaviye. Şuan da kendim HbA1c değeri düşürme peşindeyim eşimde sperm arttırma. Hayırlısı bakalım ne olacak bu sefer
Önceki yıllarda da eşim KlomenBunu sertleşme sorunu olanlara veriyorlar diye duydum ama daha önce bilmiyorum doktor yazdı ise faydası olur mutlaka
Tıbbi vitamin mi yoksa doğal vitaminlermi?Sperm üretim vitaminle desteklenirse 3 ayı buluyor hemen bırakmayın dedi Kaan hoca bize. Devam tedaviye
Takviye ilaçlar mülki vitamin ve mineraller doğal olarak maalesef vücut ne yerse yesin kendisi alamayabiliyor diye emodex promen k proxeed imprly arı sütü polen bal propoljs 4 lu karışım kullanıyoruz değişik olarak her zaman aldık 3 ay Bi ffil lullanmadik hep yarım kestik Bi 2 aydır düzene pturtabildik biz.Önceki yıllarda da eşim Klomen
Tıbbi vitamin mi yoksa doğal vitaminlermi?