• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaan aydosa tedavi olup tüp bebek için merkez tavsiyesi olan varmi

Meleekk3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
302
255
33
38
Merhaba kızlar esimde azosperm var kaan aydosta tedavi oluyor eşim önümüzdeki ay tüp bebege başlıycaz Kaan bey merkez olarak hrsyi önerdi doktor olarakta Batuhan ozmeni ama hrs hakkında olumsuz yorumlar duydum Kaan beyle çalışan başka merkez önerisi olan varmi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar esimde azosperm var kaan aydosta tedavi oluyor eşim önümüzdeki ay tüp bebege başlıycaz Kaan bey merkez olarak hrsyi önerdi doktor olarakta Batuhan ozmeni ama hrs hakkında olumsuz yorumlar duydum Kaan beyle çalışan başka merkez önerisi olan varmi
Canım benim doktırumda batuhan hocaydı 2010 yılında. Kaan hocada tedavi görüp tüpte ona gitmiştik. Benim genartta oldu. Hoca oraylada anlaşmalı. Söylersin genartta başlarsın. Şuan ben ikizlere hamileyim yine batuhan hocayla genartta oldu. Kızımda 6 yaşında. İkiside ilkte tuttu. Şimdide doğumumu yaptırcak inşAllah bu ay içinde. Hoca işini çok iyi yapıyor. Rabbimde nasip ederse hiç bir neden yok hamile kalmaman için. Allah yardımcınız olsun.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıl etsin cnm kızında Allah bağışlasın ne guzel maşallah: ) bende genarta karar verdim cnm embriyolog semra hanımla iletişime geçtim sadece randevu verdi gidip görüşeceğiz on görüşme yapcaz batuhan hocanın orayla anlaşması olduğunu bilmiyordum cnm iyi oldu söylediğin nekadar tuttu cm senin genartta toplam ucret

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıl etsin cnm kızında Allah bağışlasın ne guzel maşallah: ) bende genarta karar verdim cnm embriyolog semra hanımla iletişime geçtim sadece randevu verdi gidip görüşeceğiz on görüşme yapcaz batuhan hocanın orayla anlaşması olduğunu bilmiyordum cnm iyi oldu söylediğin nekadar tuttu cm senin genartta toplam ucret
Canım benim herşey özeldi ilaçlarla sanırım 6 tutmuştu. Ama kurum farklıymış. Doktorun yine batuhan hoca mı olacak?

Back
X