Erkek İnfertilitesi kaan aydosla tedavi olanlar lütfen gelinn

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

xeda

rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
3.656
95
116
ben kaan aydosla iletşime gecicem ama fayda görenlerden bilgi almak istıyorum eşimde varikösel var mikrocerrahiyle amelyat olsun istıyorum acaba fiatları nasıl

ben kaan aydosla iletşime gecicem ama fayda görenlerden bilgi almak istıyorum eşimde varikösel var mikrocerrahiyle amelyat olsun istıyorum acaba fiatları nasıl
canım özel muayenesi 2015 te 400tl tese ameliyatı 3000 başlıyo gerisini sen düşün.mükemmel uzman olamasa hayatta vermem bu parayı ama ondan başka da kimse yok.bana göre diğerleri nasıl bilmem.

ooo baya cokmus yaa tup bebek fıatının yarısı rabbımm senden gelsnnn yorma kolaylaştır rabbım

ooo baya cokmus yaa tup bebek fıatının yarısı rabbımm senden gelsnnn yorma kolaylaştır rabbım
İlk tese olduk kaan beyde 4 ay once sperm bulunamadin igne tedavisindeyiz 3binlira odedik sperm ciksa tup bebek de dahildi

24111990 merhaba cnm.benim eşimde azospermi.fsh11.72,diğer değerlerinin hepsi normal genetik dahil.sizin ne sorununuz vardı acaba?bi de yazdığını okudum da kaan bey de tedavi görmüşsünüz sanırım.microtese ve tüp bebek dahil mi 3000 lira ben mi yanlış anladım yoksa?

Back
X