Erkek İnfertilitesi Kaan Aydos'ta tedavi gorup sayi ve hizi dusen var mi? Yardim lutfen:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sayi son testte dusuk çıkmıştı. Duzendeki testlerde 54mil. Gen artta 6 çıkmıştı. Morfoloji de 1 e dusmustu ama hasarimiz düzelmiş. Hoca da 6 ay bekleyin demiş
Bize de demişti bekledik ama olmadı :KK12: eğer hasar düzeldiyse çok da oyalanmayın bence tatlım. Tüp bebekte şansınız yüksek oluyor hasar yokken. Ya da olmaz sa normal tüp deneyene kadar mutlaka aynı beslenme düzenine dikkat edin.​

Bize de demişti bekledik ama olmadı :KK12: eğer hasar düzeldiyse çok da oyalanmayın bence tatlım. Tüp bebekte şansınız yüksek oluyor hasar yokken. Ya da olmaz sa normal tüp deneyene kadar mutlaka aynı beslenme düzenine dikkat edin.​
Zaten korkum dna hasarinin tekrarlaması. Aksam esim gelince konusacagim bakalım. Belki biz de geçeriz tüp e. Baskent üniv hastanesinde yaptırmak istiyorum bu sefer

Orda mi yaşıyorsunuz? İstanbul veya Ankara'ya gelmek demek 1 aylık bir süreç benim için uzak olduğumuzdan. Bahceciyi çok ovuyorlar canım siz de nasibini orda bulursunuz insallahhh
Ay inşallah canım ya bu 3.denememiz bizim ama bu sefer daha bi umutluyuz. İnşallah yüzümüz güler. Tekirdağda yaşıyoruz.siz nerdesiniz?

Back
X