Erkek İnfertilitesi Kaan Aydost'u Duyan Oldu Mu Yada Tedavi Görenler?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok güzel bir sonuç.:nazar:İnşallah bu sonuçlarla en kısa zamanda hamile kalırsınız. Peki bu ilaçların ismi neydi? Ne kadar süre kullandınız?[/QUO

Bitinceye kadar bir kutu proxeed ve keçi boynuzu içti.Ardından clomen kullandı 2ay kadar.En son olarakta comvitex kullandı bunun yanında keçi boynuzuna devam etti.Ama çok düzenli içemedi eşim.aksamalar oldu arada.Kırmızı et yasaktı.Yeşillik bol yedi.Ancak bu kadar düzelebildi.Ne yapalım.içmeye devam ediyoruz bakalım inşaallah Rabbim isteyen herkese bebiş verir.

İnşAllah ya çok güzel anlatmışsın canım biz devlet hastanesinde yaptırdık doktor istedi ultrasonda çıktı sperm değerleride düşük çıkınca kesinlikle ameliyat dedi işte ameliyat olursa kesin düzelir diyemeyiz kalıcı hasar olabilir düşünün gelin dedi sonra özel hastanede göründü o da aynı şeyi söyledi bizde açıkçası korktuk canım en yakın zamana kaan beye randevu alacağız bakalım hangi tarihe verecek,inşAllah güzel sonuçlar alırız Rabbim isteyen herkese versin bizlerede nasip etsin inşAllah.

Amin canım. Biz kaan hoca gerek yok dediği için ameliyattan vazgeçtik, bakalım size ne diyecek. İnşallah güzel sonuçlarımızıda buraya yazmak nasip olur:18:

Amin canım. Biz kaan hoca gerek yok dediği için ameliyattan vazgeçtik, bakalım size ne diyecek. İnşallah güzel sonuçlarımızıda buraya yazmak nasip olur:18:

İnşAllah canım ya biz 13 hazirana randevu aldık bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah :16:

Slm arkadaşlar.. Genel yorum olarak Dr. Kaan Aydos la ilgili çok güzel yorumlar var ama Dr. Kaan Aydosla Varikosel ameliyatı olan var mı? Ameliyat sonrası nasıl sonuç aldınız, artış yada azalışmı oldu eşinizin sperm sayısı yada hareketlilik degrelerinde? Yazarsanız sevinirim.

[benim eşim de kaan aydosun hastası ama biz sizler kadar memnun kalmadık,hem hiçbir düzelme olmadı hem de eşimde fonksiyon bozulmalarına neden oldu,sebebini açıklayamadı,ilaç değişikliği yaptı olmadı,yazboz tahtasına döndürdü bizi ve sonuç hala anne değilim,bu ay aşılamaya başlayacağım dua edin kızlar,maddi manevi çökmüş durumdayız umarım ilk seferde tutar ve inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder,o kadar yoruldum ki,sürekli neden olmuyor diye soranlardan... ve eşim rahatsız olmasın diye benim olmuyor dedim insanlara,acıyarak bakmalarından yoruldum

[benim eşim de kaan aydosun hastası ama biz sizler kadar memnun kalmadık,hem hiçbir düzelme olmadı hem de eşimde fonksiyon bozulmalarına neden oldu,sebebini açıklayamadı,ilaç değişikliği yaptı olmadı,yazboz tahtasına döndürdü bizi ve sonuç hala anne değilim,bu ay aşılamaya başlayacağım dua edin kızlar,maddi manevi çökmüş durumdayız umarım ilk seferde tutar ve inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder,o kadar yoruldum ki,sürekli neden olmuyor diye soranlardan... ve eşim rahatsız olmasın diye benim olmuyor dedim insanlara,acıyarak bakmalarından yoruldum

bence şükretmelisiniz. enazında eşiniz azolu değil. aşılama yapma aşamasındasınız. bunada şükür. eğer aşılama durumundaysanız bu demektir ki oligosperm olsa gerek eşiniz. yani 10 milyon kadar sperm vardır heralde. bunu bazı bitkisel kürlerlede yükseltebilirsiniz. keçiboynuzu kürü bal polen falan.

canım oligospermin ne olduğunu bilmiyorum,eşimin ileri hızlı sayısı çok düşük,sayıda ve morfolojide sorun yok,bitkisel kürler de kullandık ilaç da,Allah yardımcımız olsun,çok bunaldım yaaa

kızlar kaan hoca eşimden FSH ve Total testosteron hormonu testlerini istedi bunun için hangi bölüme gitmesi gerekir testleri mail atacağız .yardımcı olurmusunuz???

kızlar kaan hoca eşimden FSH ve Total testosteron hormonu testlerini istedi bunun için hangi bölüme gitmesi gerekir testleri mail atacağız .yardımcı olurmusunuz???

canım eşinin hormon tahlili yaptırması lazım fsh testoteron tsh bakıolar ürolog istiyor kandan bakılıo kaan hoca zaten buna daha cok önem veriyorr

slm hanimlar sizden yola cikip kaan beye mail attim 10 gecti cevap verdi cidden sasirdim gece saat uce geliyor turkiyede ben yurtdisindayim burda ikiye geliryor soktayim jet hiziyla oldu :1: aceba o degilde baskasimi bakiyor maillerine

slm hanimlar sizden yola cikip kaan beye mail attim 10 gecti cevap verdi cidden sasirdim gece saat uce geliyor turkiyede ben yurtdisindayim burda ikiye geliryor soktayim jet hiziyla oldu :1: aceba o degilde baskasimi bakiyor maillerine

:))) hayır cavsiyelerı ne yönde oldu pekıanım kendısı dönüyor sana... zaten saat gece 11 den sonra maillere baktıgını söylemısti.. yogun oldugu ıcın ancak gece cevaplayabılıyor.. t

:))) hayır cavsiyelerı ne yönde oldu pekıanım kendısı dönüyor sana... zaten saat gece 11 den sonra maillere baktıgını söylemısti.. yogun oldugu ıcın ancak gece cevaplayabılıyor.. t

bizim degerlerin normala yakin oldugunu ameliyata gerek olmadigini yinede gelin goruselim dedi deginiz gibi ilac tedavisi uyguluycak galiba hareketli 27 sayi 15 milyon cocuk 2 senedir yok varikosel var esimde

kızlar birşey soracağım çok acil cevap bekliyorum,önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağım,2 hastane arasında kaldım,birisinin kadın doğum doktoru çok iyi,diğerinin üroloğu.Biz de eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşük fakat benim de tüpümün biri tam açıkken diğeri hafif açık kapalı arası birşey,şimdi bu spermlerin yıkanıp ayıklanması işlemini ürologla beraber laborant mı yapıyor?yani eşimin durumunu bilen takibini yapan doktora mı gidelim yoksa önemli olan bu spermlerin bana zerk edilmesi mi yani kadın doğumcunun usta olduğu yere mi gideyim,bilen varsa yazsın kızlar

kızlar birşey soracağım çok acil cevap bekliyorum,önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağım,2 hastane arasında kaldım,birisinin kadın doğum doktoru çok iyi,diğerinin üroloğu.biz de eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşük fakat benim de tüpümün biri tam açıkken diğeri hafif açık kapalı arası birşey,şimdi bu spermlerin yıkanıp ayıklanması işlemini ürologla beraber laborant mı yapıyor?yani eşimin durumunu bilen takibini yapan doktora mı gidelim yoksa önemli olan bu spermlerin bana zerk edilmesi mi yani kadın doğumcunun usta olduğu yere mi gideyim,bilen varsa yazsın kızlar

mrb kızlar eşimin sperm sayısı 4 milyon %50 hareketli.kaan hoca endol ve sudafet verdi.cmts tekrar tahlil yaptırcaz bize normal yoldan bile gebelik olabilir dedi inanayımmı bilemedim ben 31 yaşındayım.geçen ay anatoliaya gittik tüp yaptırmaya karar veremedik nolur bana bi akıl verin bekliyelimmi?varikosel ameliyatı olalı 6 ay oldu.çok zor bi süreçmiş..cvp bekliyorum

mrb kızlar eşimin sperm sayısı 4 milyon %50 hareketli.kaan hoca endol ve sudafet verdi.cmts tekrar tahlil yaptırcaz bize normal yoldan bile gebelik olabilir dedi inanayımmı bilemedim ben 31 yaşındayım.geçen ay anatoliaya gittik tüp yaptırmaya karar veremedik nolur bana bi akıl verin bekliyelimmi?varikosel ameliyatı olalı 6 ay oldu.çok zor bi süreçmiş..cvp bekliyorum

bizimde değerler hemen hemen aynı. dna hasar testi yaptırdınızmı, benim eşimde sudafed ve endol kullandı 1 aydır, dna hasarlı çıktı o yüzden kaan hoca sudafed ve endolu kestirdi, klomen ve preexed plus'a devam dedi 3 ay kullancakmış 1 ay sonra yeniden hormon testi istedi. bende hocaya aşılama yapabilirmiyiz diye sordum. oda 3 ay tedavi olsun değerler düzelince aşılama yapılabilir, bu süre içindede doğal yollada hamilelik olabilir dedi. valla biz 3 ay daha tedavi olcaz, Allah büyük inşallah bizde bir umut denicez en azından bu arada belki değerleri yükseltiriz. Çünkü bizde dna hasarı olduğu için aşılamada olsun tüp bebekte olsun tutma şansı azalıyormuş. Sizde düşünün hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

bizimde değerler hemen hemen aynı. dna hasar testi yaptırdınızmı, benim eşimde sudafed ve endol kullandı 1 aydır, dna hasarlı çıktı o yüzden kaan hoca sudafed ve endolu kestirdi, klomen ve preexed plus'a devam dedi 3 ay kullancakmış 1 ay sonra yeniden hormon testi istedi. bende hocaya aşılama yapabilirmiyiz diye sordum. oda 3 ay tedavi olsun değerler düzelince aşılama yapılabilir, bu süre içindede doğal yollada hamilelik olabilir dedi. valla biz 3 ay daha tedavi olcaz, Allah büyük inşallah bizde bir umut denicez en azından bu arada belki değerleri yükseltiriz. Çünkü bizde dna hasarı olduğu için aşılamada olsun tüp bebekte olsun tutma şansı azalıyormuş. Sizde düşünün hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

dna testimiz normal çıktı.hormonlarda iyi.valla kan ve sperm vermekten zavallı kocam ne hale geldi:)sence umutlanmalımıyım normal olur diye?açıkçası eşimde aşılamaya çok umutlu ama ben çok kararsızım

saolasın nevra cvbın için.bizim dna ve hormonlarımız normal.ama sperm sayısı neden düşük hala kafamız karışık.sence bize aşılama yapılırmı deniyelimmi

saolasın nevra cvbın için.bizim dna ve hormonlarımız normal.ama sperm sayısı neden düşük hala kafamız karışık.sence bize aşılama yapılırmı deniyelimmi

valla canım ben tüp bebekten önce aşılamayı düşünüyorum, hem daha uygun hemde daha kolay oluyomuş. ama önce bizim hasarını düzeltmemiz lazım, sizin ne güzel hasar yokmuş, bence sperm sayınız biraz daha yükselirse aşılama düşünebilirsiniz. tabi doktorunla görüşüp karar vermen daha doğru. biz şuan kaan hoca ne ders onu yapıyoruz. kendimizi onun ellerine bıraktık, hayırlı olur inşallah. tabi bu arada rabbim doğal yolla bebişlerimizi gönderirsede süper olur :46:

merhabalar
bizde kaan hocanın hastasıyız sprm test sonucu ve dna hasarına göre tedaviye başlayacak.
eşimde varikosel yok
bugünde test sonucunu aldık
VOLÜM (ml): 2,5RENK: OPAK SARISPERM SAYISI (Milyon/ml) : 11
PROGRESİF MOTİLİTE (%): +4(%)... 0 .... +3(%)... 9 ....+2(%)... 9 ....+1(%)... 82 ....
MOTİLİTE (%): 18
LÖKOSİT (Milyon(ml): 1
AGLUTİNASYON: YOK
SPERM MORFOLOJİ DEĞERLENDİRMESİ* KRUGER Kriterleri Dikkate Alınmıştır.
NORMAL (%): 1
BAŞ ANOMALİLERİ (%)
HAFİF AMORF: 11
ŞİDDETLİ AMORF: 18
YUVARLAK: 2
SİVRİ: 5
PRİFORM: 15
BÜYÜK BAŞ: 0
KÜÇÜK BAŞ: 10
UZUN BAŞ: 1
ÇİFT BAŞ: 0
NÜKLEER: 12
AKROZOM: 15
DİĞER ANOMALİLER (%)
BOYUN: 7
SİTOPLAZMİK DROPLET: 0
KUYRUK: 3
SERBEST BAŞ: 0

eski tahlillerde
sayı : 10 milyon
toplam hız :%5
morfoloji %1
çıkıyordu. bu sonuca göre kaan hoca ne derse onu yapacağız,
bizede ilk başta aşılama dedi adetten sonraki 12-14-16 günleri değerlendirin dedi.
aşılamada olsa tüp te olsa eşimin tedavi görmesi gerektiğini söyledi
bizde öyle yapacağız

Back
X