Erkek İnfertilitesi Kaan Aydost'u Duyan Oldu Mu Yada Tedavi Görenler?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım bizim morfoloji sorunu vardı %0 dı okadar kötüydü yani sayısı normaldi. orda tahlilleri yapıldı ilaca başladı sonra uzakta oturduğumuz için burda her ay tahlil yaptırdık kendisine mail yoluyla sonuçlarını yazdık oda hangi ilaca devam edeceğimizi yazdı 4 ayda çağırdı bidaha tahlil yaptırdı yükselmişti değerler o ay sonu hamile kaldım zaten eğer olmasaydı 6 ay ilaçtan sonra aşılama yapacaktı bence ihmal etme umarım Allah sanada verir.

bu habere gerçekten çok sevindim.b,zde kaan beyin hastayız.dna sonuçlarını bekliyoruz.bizde de morfoloji sıfır.hiç ümidim yok ama doğal yolla hamile kalmayı çok istiyorum

galiba kaan hoca genarta yönlendiriyor.ama biz kendi kafamızdan anatoliaya gittik hiç böyle bişeyden bahsetmediler.kanda verdik semende.4milyon sperm yüzde 50 hareket çıktı.eylülde tüp bebeğe başlıycaz.ameliyat olalı 8ay oldu.her ilacıda kullandık her pozisyonuda denedik:)olmadı olmadı 2 senedir olmadı.kaan hoca ne derse orda yaptıracaz.anatolia 4,5 milyar diyo.genartı araştıracaz.hakkımızda hayırlısı

yönlendirmek istemem ama ben gürgsn kliniği tsvsiyr ederim benimle beraber giden herkes hamile kaldı. benim bsşka özel sebeplerden dolayı değerlerim düştü. gidersen de özellikle gebelik aşısı iste gömülmeyi %40 daha arttırıo. fiyat konusunda da hiiiiiiiiiiiçççççç paracı bi yer değil. ben 3. ye de oraya gidicem nasip olursa. soracağın bişey olursa da özelden yazabilirsin.yorumları pek takip edemiyorum tedavin hayırlı olsun.. bu arada hrs veya genard da iyi ama anatolia da da tedavi oldum benimle birlikte tedavi olanların da benden farkı olmadı.

karamsar olursak eğer elimize hiç bişey geçmez..
dna hasar testi kan ve sperm verilerek bakılıyor en önemli test diyebilirim...
her merkezde yapılmıyor canım...
bu testi araştırın derim morfolojisi çok yüksek olup dna hasarı düşük olanların bile tüp bebeği tutmuyor nedenide bu.....
ilaçlada sorun düzeltilebiliyor unutma....

bizim de sorunumuz dna, 2 tüp bu yüzden başarısız oldu. hangi ilaçları tavsiye edersin. nete uzun süreli giremiyorum araştırmalarım hep yarım kalıo bana özelden yazma zahmetinde bunulursan çok memnun olurm.

yönlendirmek istemem ama ben gürgsn kliniği tsvsiyr ederim benimle beraber giden herkes hamile kaldı. benim bsşka özel sebeplerden dolayı değerlerim düştü. gidersen de özellikle gebelik aşısı iste gömülmeyi %40 daha arttırıo. fiyat konusunda da hiiiiiiiiiiiçççççç paracı bi yer değil. ben 3. ye de oraya gidicem nasip olursa. soracağın bişey olursa da özelden yazabilirsin.yorumları pek takip edemiyorum tedavin hayırlı olsun.. bu arada hrs veya genard da iyi ama anatolia da da tedavi oldum benimle birlikte tedavi olanların da benden farkı olmadı.

mrb ynz galiba ankaralısın.bende ankaralıyım ama maraşta oturuyorum.tşk ederim msjın için.ama ben özelden msj atamıyorum yeni üye olduğum için kabul edilmiyo.sen kaça yaptırdın sgk ödemesi varmı bana bilgi verirmisin eğer sen özelden yazabiliyosan yazabilirmisin tüm bildiklerini ve yaşadıklarını

arkadaslar eşinde sperm problerı olmasından dolayı tedavı gorup tüp bebekle yada normal yolla ya da asılama yoluyla hamıle kalanlar varmı lütfen yardım edınız.çok merak ediyorum umut dolu sözler arıyorum.

merhaba şaun 37+3 haftalık hamileyim eşim kaan aydostan tedavi gördü 6 aylık tedavi sonucu olacağını söylemişti doktor fakat 4. ayda bizim gebelik gerçekleşti 8.5 yıldan ve aşılama tüp bebek denemelerinden sonra doğal yolla oldu ben bu mutluluğu yaşadım Allah isteyen herkese yaşatsın

hayırlı olsun arkadasım bıze ısık tutmanızı tememnnı edıyorum esinizdekı sorun neydı acıklarmısınız kaan hocayla nasıl bır tedavı ızledınız.bızde kaan hocaya gıdıcez ıns.dualarınızdan eksık etmeyın ıns.

Arkadaşım biz kaan hocanın hastasıyız.Morfolojimiz % 1 di.6 aydır verdiği ilaçları içiyoruz.İnanılmaz iyileşme oldu.Morfoloji % 8 e çıktı.Sayı arttı.İleri hızlı sayısı arttı.Allah ondan razı olsun.Rabbim isteyen herkesede bizede hayırlısını versin.

degerlerınız çok güzel cıkmıs bızımkıde morfoljı 1 o yuzden merak ettım sıze ne tür ılaçlar verdı.bız bu ayın 21 de gıdecez ıns kaan hocaya.

degerlerınız çok güzel cıkmıs bızımkıde morfoljı 1 o yuzden merak ettım sıze ne tür ılaçlar verdı.bız bu ayın 21 de gıdecez ıns kaan hocaya.

merhaba,benim eşimde de azospermi var ve çok kararsızım hangi dr a gideceğimiz konusunda kaan beyin özel muayenehanesi var mı acaba?

merhaba,benim eşimde de azospermi var ve çok kararsızım hangi dr a gideceğimiz konusunda kaan beyin özel muayenehanesi var mı acaba?

merhaba.kaan beyın özel muayenehanesı var.sanırım 300 tl.daha sonra maılle ışlerı yürütüyorsun.eşim bugün görüşücek.inş gzel haberle alırız.bize öyle dedi.kaan beyi övüyorlar ama emin değilim çünkü yüz yüze görüşmedik ama tüm maillerimize cevap verdi.

bizde randevu alıp yüzyüze görüşelim diyoruz özeli varsa oraya gideriz o zaman fakültedeki çok yoğun diyolardı...

merhaba.kaan beyın özel muayenehanesı var.sanırım 300 tl.daha sonra maılle ışlerı yürütüyorsun.eşim bugün görüşücek.inş gzel haberle alırız.bize öyle dedi.kaan beyi övüyorlar ama emin değilim çünkü yüz yüze görüşmedik ama tüm maillerimize cevap verdi.

merhabalar benim eşimde kaan beye gitmeyi düşünüyor senin eşin gittimi acaba biraz bilgi verebilirmisin?300 tlyi bir kere aldıktan sonra sadece tahlil sonuçlarına göre maillemi tedavi uyguluyor yani?

Back
X