Erkek İnfertilitesi Kaan Hoca Cep telefonu..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

DayanmakZor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
202
23
48
Arkadaşlar bir randevumuz vardı cuma gününe ama tam kesinleştirememiştik yarım kalmıştı.. ama sekreterliği sanırım tatilde.. bunu bir şekilde onlara geleceğimizi söylemem gerekiyor.. Kaan hocanın cep telefonunu bilen birisi lütfen özelden veya buradan bana yazabilir mi çok ACİL...

Arkadaşlar bir randevumuz vardı cuma gününe ama tam kesinleştirememiştik yarım kalmıştı.. ama sekreterliği sanırım tatilde.. bunu bir şekilde onlara geleceğimizi söylemem gerekiyor.. Kaan hocanın cep telefonunu bilen birisi lütfen özelden veya buradan bana yazabilir mi çok ACİL...
bizimde yakın zamanda randevumuz var ve biz sekreteriyle görüştük kendisiyle telde görüşmek mümkün değil
ayrıca sekreteri öğlen saat 1 den önce randevu telefonlarına bakmıyo

canım kusura bakma yeni gördüm gecti sanırım bizde bitane var ama msj yazıyoruz o tele hiç konuşmadık ama o bizi o telden aramıştı bana bu numaradan ulaşabilirsiniz demişti.

Mail atacaksınız telefonu yok ulaşabileceğin

günaydınnnnnnn:KK54::KK54::KK54:birazda farklı şeylerden konuşalım arkadaşlar ben dün diyete başladım bedenimi bebeğime hazırlıyorum önce kilolar gitcek sonra bebek gelecek inşallahhh:21::21::KK49::KK49::KK66::KK66:

Back
X