Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz ne zamandır kaan hocada tedavi görüyorsunuz ben yeni başladımda aceba iyi birisimi birde özel değilse senin problem neydi ?
siz ne zamandır kaan hocada tedavi görüyorsunuz ben yeni başladımda aceba iyi birisimi birde özel değilse senin problem neydi ?
Turkiye nin en iyi doktorudur o
Hatta yurt disinda bile ondan iyisini bulacagini sanmiyorum
Bir numarali urolog
daha ne diyim:)
mutlaka bulun ve aksatmayın iğnelerinizi...Bize de olmaz dediler ..tüp bebek denedim,kayıpla sonuçlandı..Şimdi normal yolla hamileyim![]()
ben daha yeni tedavimde kullandım (1 ay önce)
o zamanda öyle demişlerdi ama tüpbebk merkezlerinin yanındaki eczanelerde bulursun bence
her eczanede olmaz ama orlardakinde bulunur mutlaka yoksada yardımcı olurlar
ne tedavisi uygulanıyor acaba size?
inşallah bulursun canımsağol canım eşimde hormon eksikliği var bu nedenle kaan hoca eşime bu ilacı yazdı ve bulamadım bugün bakıcam canım inşallah bulabilrim
canım hangi ildesin, emre bey verdi bize onu. kocaelide var, yardımcı olabilirim. bir de emre bey ist. bakırköyde bir eczane ismi verdiiii
inşallah bulursun canım
inşallah problemenizi biran önce atlatırsınız
emre bey dediğin emre bakırcıoğlu'mu bizde onun bulunduğu merkezde tedavimizi yaptırmıştık ve o merkezin yakınındaki bir eczaneden kolay bulmuştuk
canım hangi ildesin, emre bey verdi bize onu. kocaelide var, yardımcı olabilirim. bir de emre bey ist. bakırköyde bir eczane ismi verdiiii