• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi kaan hoca eşime pregnyl verdi ama bu ilacı bulamıyorummmmm:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pamuk58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
8.587
48
158
kızlar bu ilacı ben neden bulamıyorum yok stoklarda yok sonra yok üretilmiyo artık sinirlenmemek elde değil:47::97:

siz ne zamandır kaan hocada tedavi görüyorsunuz ben yeni başladımda aceba iyi birisimi birde özel değilse senin problem neydi ?

siz ne zamandır kaan hocada tedavi görüyorsunuz ben yeni başladımda aceba iyi birisimi birde özel değilse senin problem neydi ?

Turkiye nin en iyi doktorudur o
Hatta yurt disinda bile ondan iyisini bulacagini sanmiyorum
Bir numarali urolog
daha ne diyim:)

bizimde kaan hocayla tedavimiz yeni başladı diyebilirim eşimde hormon eksikliği var canım bu yüzden değerlerimiz düşük kaan hoca pregnyl yazdı ama buda bulunması zor bir ilaçmış yarın arıcam tekrardan

sanada geçmiş olsun canım sizin tedaviniz ve sorununuz nedir

mutlaka bulun ve aksatmayın iğnelerinizi...Bize de olmaz dediler ..tüp bebek denedim,kayıpla sonuçlandı..Şimdi normal yolla hamileyim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iğneyi bulmak mesele zaten canım bir bulabilsem yapıcaz iğneyi ama :) yok bulamıyorum sende hamilesin sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin

ben daha yeni tedavimde kullandım (1 ay önce)
o zamanda öyle demişlerdi ama tüpbebk merkezlerinin yanındaki eczanelerde bulursun bence
her eczanede olmaz ama orlardakinde bulunur mutlaka yoksada yardımcı olurlar
ne tedavisi uygulanıyor acaba size?

ben daha yeni tedavimde kullandım (1 ay önce)
o zamanda öyle demişlerdi ama tüpbebk merkezlerinin yanındaki eczanelerde bulursun bence
her eczanede olmaz ama orlardakinde bulunur mutlaka yoksada yardımcı olurlar
ne tedavisi uygulanıyor acaba size?

sağol canım eşimde hormon eksikliği var bu nedenle kaan hoca eşime bu ilacı yazdı ve bulamadım bugün bakıcam canım inşallah bulabilrim

canım hangi ildesin, emre bey verdi bize onu. kocaelide var, yardımcı olabilirim. bir de emre bey ist. bakırköyde bir eczane ismi verdiiii

sağol canım eşimde hormon eksikliği var bu nedenle kaan hoca eşime bu ilacı yazdı ve bulamadım bugün bakıcam canım inşallah bulabilrim
inşallah bulursun canım
inşallah problemenizi biran önce atlatırsınız

canım hangi ildesin, emre bey verdi bize onu. kocaelide var, yardımcı olabilirim. bir de emre bey ist. bakırköyde bir eczane ismi verdiiii

emre bey dediğin emre bakırcıoğlu'mu bizde onun bulunduğu merkezde tedavimizi yaptırmıştık ve o merkezin yakınındaki bir eczaneden kolay bulmuştuk

inşallah bulursun canım
inşallah problemenizi biran önce atlatırsınız

emre bey dediğin emre bakırcıoğlu'mu bizde onun bulunduğu merkezde tedavimizi yaptırmıştık ve o merkezin yakınındaki bir eczaneden kolay bulmuştuk

çok tşk ederim sağolun ilacı bugün buldu eşim nasıl mutlu oldum :)

hayatım ankaradayım ben buldum kocaelide kayınvalidemler oturuyorlar onlarda baktılar kendi bölgelerinde ama bulamadılar neyseki bugün buldum da rahatladım :)
sağol canım

Back
X