Erkek İnfertilitesi kaan hocanın hastaları olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anlayan varmı?

• tedavı nasıl gidiyor?

OY: 1 100,0%
  • bu süreçte ne yapmamız lazım?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
54B2AB36-2BF6-4A65-BE88-7689984D5539.webp

Eklentiler

• 33D8C1D7-B209-4D78-8F45-7BC6EFF00B59.webp
    33D8C1D7-B209-4D78-8F45-7BC6EFF00B59.webp
    38 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba, biz Kaan Bey’in hastası değiliz ama bizim de morfoloji ve hız sıkıntımız var, sizin yavaş hareketli gayet iyi sanırım ama ileri hareketli ve toplam sayıyı arttırmak için vitamin/antioksidan takviyeleri ya da bitkisel takviyeler önerebilir doktorunuz. Morfolojiye de faydası olabilir belki bu tür takviyelerin ama sanıyorum Kaan Bey’in önerisi morfolojiye çok takılmamak yönündeymiş. Bunun dışında hormonlarla ilgili ya da varikosel sıkıntısı varsa benim o konularda pek bilgim yok.

Merhaba, biz Kaan Bey’in hastası değiliz ama bizim de morfoloji ve hız sıkıntımız var, sizin yavaş hareketli gayet iyi sanırım ama ileri hareketli ve toplam sayıyı arttırmak için vitamin/antioksidan takviyeleri ya da bitkisel takviyeler önerebilir doktorunuz. Morfolojiye de faydası olabilir belki bu tür takviyelerin ama sanıyorum Kaan Bey’in önerisi morfolojiye çok takılmamak yönündeymiş. Bunun dışında hormonlarla ilgili ya da varikosel sıkıntısı varsa benim o konularda pek bilgim yok.
geçmiş olsun öncelikle size doktor be önerdi tüp bebek flan dedimi

geçmiş olsun öncelikle size doktor be önerdi tüp bebek flan dedimi
Teşekkürler, doktor bize tüp bebek önerdi aynen, ama öncesinde benim ameliyat olmam gerekti, eşime de sigarayı bırakmasını ve vitamin/antioksidan takviyesi almasını söyledi, şimdi ilk adetinle beraber hormonlara bakıp tüp bebek tedavisine başlayabiliriz dedi ama ben kararsızım, psikolojik olarak hazır mıyım bilemiyorum, bir de dna hasarına bakılmadı eşimde henüz, ya çok yüksek çıkarsa onu düşürmeden başlamak faydasız olur diye korkuyorum. 10 yıl kadar sigara kullandı, stres vs. üstelik, bilemiyorum şu an kısacası.

Teşekkürler, doktor bize tüp bebek önerdi aynen, ama öncesinde benim ameliyat olmam gerekti, eşime de sigarayı bırakmasını ve vitamin/antioksidan takviyesi almasını söyledi, şimdi ilk adetinle beraber hormonlara bakıp tüp bebek tedavisine başlayabiliriz dedi ama ben kararsızım, psikolojik olarak hazır mıyım bilemiyorum, bir de dna hasarına bakılmadı eşimde henüz, ya çok yüksek çıkarsa onu düşürmeden başlamak faydasız olur diye korkuyorum. 10 yıl kadar sigara kullandı, stres vs. üstelik, bilemiyorum şu an kısacası.
bize impryl dna hasarını düzeltmek için bu ilacı verdiler 6ay normal yolla dediler olmazsa büyük ihtimal tüp bebk olur siz kaç yıllık evlisiniz?

6 yıllık evliyiz canım, 1 yıl önce polip aldırmıştım histeroskopi ile, ondan beri de korunmuyoruz. İlacınızın içeriği çok iyi görünüyor, inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz.

6 yıllık evliyiz canım, 1 yıl önce polip aldırmıştım histeroskopi ile, ondan beri de korunmuyoruz. İlacınızın içeriği çok iyi görünüyor, inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz.
inşallah ya Allahım en kısa zamanda nasip etsin bizlere ankara damısınız sizde?

varmı ben anlamıyorum ama

Ben de tam bilmiyorum ama hasar testi ayrıca yapılıyor sanırım, bu spermiyogram sonucu, sayı ve hız gibi değerleri gösteriyor. Belki yaşınız genç olduğu için sigara kullanımı da yoksa gerekli görmemiş olabilir doktorunuz, o konulara çok hakim değilim ama zaman bulabilirsek biz yaptırmayı düşünüyoruz.

Back
X