Kaayseri de doktor önerisi olan???

jelyb10

++MaVi BerEliM++
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.471
2
358
39
Yalova
arkadaşlar Kayseri de burun ameliyatı olup memnun kalan doktor önerisinde bulunabilecek olan varmı??:54:

kayseride bu konuda en iyi Saffet Örs canım bu sitedede bir çok kişi var saffet beye burnunu yaptıran bende dahil...

Merhaba bende saffet örse ameliyat oldum geçen çarşamba daha burnum alçıda Bende bu siteden araştırıp buldum.Şebnem,suay,pelin... sağolsunlar çok yardımcı oldular şebnem arkadaşımızın dediği gibi saffet beye ameliyat olan arkadaşlarımız epey var:))

çok teşekkür ederim arkadaşlar.buranın yabancısıyım.kimseyi tanımıyorum.bu kış ameliyat olmak istiyorum.peki fiyat aralığı nedir.?yardımcı olursanız çok sevinicem.

benimde burnumu saffet bey yaptı çok memnunum istersen fotolarıma bakıp ne kadar basarılı oldugunu görebilirsin...

bayramdan sonra bende görüşücem doktorla.umarım her şey yolunda gider bende güzel bir buruna sahip olurum:(

arkadaşlar ben kasımda ameliyat olmaya karar verdim saffet beye.ancak o zaman oğlum 1.5 yaşında olucak.bir sıkıntı olurmu sizce.çarpma yada yorgunluktan burunda deformasyon filan.haliyle peşinde koşucam çocuğun sürekli.

Back
X