Kaba insan

Perimasali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
837
437
slm kızlar 5 yıllık Evliyim bu Sürede mutlu bir evliliğim var çok şükür eşimi seviyorum oda beni seviyor diye düşünüyordum evliliğimiz boyunca çok nadir kavga ettik hemen konuya geceyim dün eve birşeyler lazımdı arabada gelirken söyledim küçük bir marketin önünde durdu burdan alma ileride süper market var daha taze olur dedim burasıda yeni açıldı yoğurt aynı yoğurt heryerde ne farkeder dedi bende olsun büyük markete gidelim dedim bu çıldırdı s... Marketi s... Yoğurdu şoka girdim .bu kavga edilecek bir meselemi dedim yok efendim sen Herşeyi seçiyorsun onu ordan alalım bunu burdan alalım bu kadar takıntılı olma bırak nerden alırsam alırım neyse büyük markete gitti Aldı ben arabada ağlamaya başladım bu dahada çıldırdı sus ağlama eve çıktık banyoya girdim kapıda bağırıyor çık ben giricem odama gidiyorum arkamdan geliyor susacaksın benim asabımı bozma dedi mutfağa gitti bir hışımla gel bana meyve sık nasıl bağırıyor ama inanın korktum ondan Ağlayarak sıktım yani çok çok üzüldüm bana seni adam edicem diyor bu ağlamaları bırakacaksın diyor gece Yarısı hiç cevap veremedim sesini yükseltince benim dilim tutuluyor resmen normalde pabuç bırakmam ama onun ciddi sinirlendiğini görünce öyle kalakalıyorum yani böyle basit bir konuyu güzel bir dille söylese bu durumdan hoşlanmadığını anlarım bir anda deliye döndü desem yeridir şimdi size sormak istediğim yaklaşık 10 gündür iğnelerle gebelik için tedavi oluyordum dün gece de hastanede çatlatma iğnemi yaptırdık eve dönerken oldu bu olay bu akşam ve yarın ilişki olması gerekiyor şu an konuşmuyoruz zorlu bir süreçti tedavi Süreci boşverip o iğneleri boş yere mi yapmış olayım yoksa salak gibi yanına mı yanaşayım Aklım çok Karışık henüz çocuğumuz yok ikimizde çok istiyoruz nasıl olacak bu iş ne yapmalıyım o kadar bağırmadan sonra

offf kendimi gördüm sende yani olay farklıydı biz de ama bizde kavgalıydık tüm gün düşündüm akşam ne olacak , tedavim boşa gitti diye ama eşim biliyordu tabi o gece olması gerektiğini,akşama doğru yemeğe gidelim bu stresle olmaz dedi.
yemeğ gittik hiç konuyu açmadan başka şeylerden bahsedip gülerek evimize döndük.
sen de öyle yap canım o adım atmazsa da sen akşama doğru bu günü mahfetmeyelim , bi yemek yiyelim,gezelim sonra evimize gelelim de.
yani tüm bunları eşinin yaptığı kabalığın ilk kez olduğunu düşünerek söylüyorum,hep böyle aba bir adamsa çocuk olayını iyi düşün derim

Her şerde vardır bi hayır
Boşver sen niye yanaşasın
Bağıran o , çocukta tek seni ilgilendirmiyor herhalde
Tepkisi çok ağır olmuş, sen alttan alma ki tekrar etmesin

Acaba o da mi gerildi tedavi surecinden? Strese falan mi girdi?
Cok tuhaf tepki vermis birden. Sasirdim.
Siz yanasmayin bence. Ne bileyim insan yanasamaz ama sonucta bebek de onemli.

Bence de ağlamayı bırakın, adam öküze dönüşmüş on dakikada, siz de aynı desibelde cevap vermezseniz gerçekten de sizi adam ettiğini zanneder kısa zaman sonra.

slm kızlar 5 yıllık Evliyim bu Sürede mutlu bir evliliğim var çok şükür eşimi seviyorum oda beni seviyor diye düşünüyordum evliliğimiz boyunca çok nadir kavga ettik hemen konuya geceyim dün eve birşeyler lazımdı arabada gelirken söyledim küçük bir marketin önünde durdu burdan alma ileride süper market var daha taze olur dedim burasıda yeni açıldı yoğurt aynı yoğurt heryerde ne farkeder dedi bende olsun büyük markete gidelim dedim bu çıldırdı s... Marketi s... Yoğurdu şoka girdim .bu kavga edilecek bir meselemi dedim yok efendim sen Herşeyi seçiyorsun onu ordan alalım bunu burdan alalım bu kadar takıntılı olma bırak nerden alırsam alırım neyse büyük markete gitti Aldı ben arabada ağlamaya başladım bu dahada çıldırdı sus ağlama eve çıktık banyoya girdim kapıda bağırıyor çık ben giricem odama gidiyorum arkamdan geliyor susacaksın benim asabımı bozma dedi mutfağa gitti bir hışımla gel bana meyve sık nasıl bağırıyor ama inanın korktum ondan Ağlayarak sıktım yani çok çok üzüldüm bana seni adam edicem diyor bu ağlamaları bırakacaksın diyor gece Yarısı hiç cevap veremedim sesini yükseltince benim dilim tutuluyor resmen normalde pabuç bırakmam ama onun ciddi sinirlendiğini görünce öyle kalakalıyorum yani böyle basit bir konuyu güzel bir dille söylese bu durumdan hoşlanmadığını anlarım bir anda deliye döndü desem yeridir şimdi size sormak istediğim yaklaşık 10 gündür iğnelerle gebelik için tedavi oluyordum dün gece de hastanede çatlatma iğnemi yaptırdık eve dönerken oldu bu olay bu akşam ve yarın ilişki olması gerekiyor şu an konuşmuyoruz zorlu bir süreçti tedavi Süreci boşverip o iğneleri boş yere mi yapmış olayım yoksa salak gibi yanına mı yanaşayım Aklım çok Karışık henüz çocuğumuz yok ikimizde çok istiyoruz nasıl olacak bu iş ne yapmalıyım o kadar bağırmadan sonra
İnsan bazen en sevdiğini bile istemeden kırabilir. Gebe kalma stresinden sinirlendi diyelim. Yoğurt için pis küfür, ardından arabada ağlayan kadına bağırma, banyoda bağırma, odada bağırma, gıdası az gelmiş gibi o halde bağıra çağıra meyve sıktırma insanın ağzından kaçmaz. Huyu böyle demek ki kocanızın. Hamile kalma konusunda hala emin misiniz? İğneler ziyan olmasın diye bu ruh halinde birlikte olmayı ben şahsen başaramazdım.

tedavi sürecinde o genelde Heyecanlı ve Neşeli oluyor bu sebepten olacağını sanmıyorum sürekli böyle değil yani bu şekilde kavgamız beş yıl içinde 3 ü geçmemiştir ben tartıştığımız Sırada ağlarsam bu deliriyor .ağlatma o zman bana adam olmayı öğreteciğine kendini sorgula önce bir kadınla nasıl konuşacağını Öğren . Ama bunu ona söyleyemedim ağlamaktan :)

Bence de gerilmiştir tedavi sürecinden
sakinleştiğini anladığın an yanına gidersin hayatım dün neden bana öyle davrandın ben çok üzüldüm dersin derken laf lafı açar ve gerisi gelir hadi kolay gelsin

İğneler ziyan Olmasın derken şunu demek istedim tedaviyle beraber bir nevi umut yolculuğu Başlıyor ve gerçekten çok emek veriyorum bu konuda . Ilk yıldan beri sürekli tedavideydim başarısız bir tüp bebek denememiz var başarısız bir aşılama bu ayda herşey güzel gitmişti ya olursa bu ay diye düşünmeden edemiyorum birde dediğim gibi genelde çok iyi bir çiftiz dün ki kabalığına bende çok şaşırdım çünkü ahlakı huyu geniş bir insandı kibar ve anlayışlıydı bugüne kadar

Tuhaf gelecek belki ama bence eşin senin ağlamana üzülüyor ve gururuna yediremedigi için kavga esnasında güzellikle susturamayacağından öfkeyle susmani sağlamaya çalışıyor. Eğer takmasaydi odaya gider tv son ses açar umursamazdı. Oysa habire peşine gelip durmuş. Yolu yanlış seçmis tabi ama kayıtsız kalamamış.
Mesele gurur kırıcı ama büyütülecek bir mesele değil bence.
Gebelik için tedavi sürecini bilirim, cidden yıpratici bir süreç ki erkekler belli etmemeye çalışarak daha da yıpratiyirlar kendilerini. Ikinizinde zayıf anınıza denk gelmiş tartışmissiniz.
Akşam güzel bir yemek hazırla pasta seviyorsa pasta yap. Önce tatlı tatlı konuşun. Sonra da gönlünü et. Ardından o da senin gönlünü eder barışırsiniz.
Eğer büyütürsen hem yuvan huzursuz olacak hem tedavin bir dahaki aya kalacak.

Haa bu kabaliğini sakın unutma ama ilerde baska bir zaman iyi vaktinde dile getir bana böyle bağrınca kırıliyorum lutfen biraz daha nazik ol falan de güzelce. Ama bu akşam o meseleyi gündeme bile getirmeyin.
Genel olarak iyi bir evliliğiniz varmış. Hani hep böyle davransaydi bu kadar hoşgörülu ol diyemezdim. Ama ben eşinin seni sevdiğini hissettim arada insan sapıtabiliyor. Hele de stres altindayken olur böyle bağirismalar...

Allah hayırlı evlatlar her daim huzurlu bir yuva nasip etsin

Yani üzüldüğüm zaman inanın ağlamak istemiyorum hatta zorluyorum Ağlamamak için gerçekten elimde değil ama olmuyor iniyor hemen Gözyaşları akabinde çarpıntı ve bulantı gerçekten kötü oluyorum

Benim kocam melek gibidir hic sinirlenmez normalde ama durmus oldugu markette degil baska marketten almasi gerektigibi soylesem oda sinirlenirdi. Boyle tepki vermezdi ama sinirlenirdi. Bazen cok detayci olmamak lazim. Esiniz ayip etmis. Ama herzaman yatigi bisey degilse uzatmayin derim.

çocuk olursa durumun daha vahim bence iyice canavarlaşacak karekterde birine benziyor

Ya kusura bakma ama bende karşımda ağlayan birini görsem daha çok sinirlenirim. Erkekler hiç gelemiyor bu duruma. Daha öncede bu tarz şeyler oldu sanırım. Bir taraf alttan almalı evet çok kaba davranmış ama o da gergindi belkide. Sürekli bu şekilde davranan biri değilse uzatmayın bence. Herkesin böyle zamanları olabiliyor.

Ay kusura bakmayın da, ne zırlamışsınız öyle okurken ben sinir oldum. Eşinizin yaklaşmasını bekleyin bence.

Böyle bi adamdan çocuk da yapmayın zaten. Bırakın ne hali varsa görsün. Nasıl davranışlar bunlar???

Ben de en ufak bir şey de hemen ağlarım çekilirim odaya eşim 10-15 dk benim sakinleşmemi bekler sonra gelir yanıma özür diler ya da kendini affettirmeye çalışır.
Bir anda olan bir sinir ve sizde şasırmışsınız gibi geldi bana o da stresli ve gergin olduğu için olabilir. Ağlama istediklerini yap ama konusma bi tavrın olsun belki özür diler. Ya da dısarı hava almaya çıkın. O da farkındaysa durumun ciddiyetinin aksama kadar bi şeyler yapması lazım.

X