Kabadayı - 14.12.2007

Ben kabadayi yi seyrettim cooook begendim, harika olmus, sener sen'i zaten cok seviyorum, oyunculugunada bayildim yine bu filmde. Ama beyaz melegi izleyemedim cünkü buraya henüz gelmedi film(((

ben kabadayıyı daha çok beğendim nedense jeyyar aslında her iki filminde oyuncu kadrosu çok iyi..sırf kadrodan dolayı izlenmesi gereken filmleryerimseniben kabadayı filminide şener şen'in oyunculuğuna duyduğum saygıdan dolayı sabaha kadar izleyebilirdim vallaşakkıdı kısacası mesaj vermeyi de gayelemiş olan iyi bir türk filmi kabadayıyerimseniben

kabadayı bence eşkiya kadar mükemmel bir sinema filmi. TATLICADIARZU bence kabadayıyı izlemesin bendcen tavsiye. mükemmel birşey.

ayy ben bu filimde çok ağladım yasenağlama.böyle sessiz sessiz ağlamaktan boğazım düğümlendi sinemadasenağlamaçok etkilendim nedense..en çok da arkadaşları yarı yolda bıraktıklarında ağladım..ay bana ne oluyorsa.çok hassas bir günüme denk geldi demek
neyse bu film eşkıya yı çok andırıyordu aslında.eşkıya yı da 3 kez seyretmiş ve her seferinde de çok ağlamıştımsenağlama
ay evet itiraf ediyorum ben çok sulugözlü,ağlak biriyim ama neyapıyim:sm_confused:
herkese tavsiye ediyorum
mutlaka gidin
sevgilera.s.

talin cok sekersin :asigim:
Ama bu filmin neresinde agladin be kuzum :mymeka:
Dedigin gibi,senin kesin hassas bu gününe denk gelmistir tatlicadiarzu
Bu film bence gülünecek bi filmdi :1closedeyes:

Beyaz melek ve kabadayı yı izleyenler;
Sizce hangisi daha güzelCADIARZU

Bence BEYAZ MELEK daha güzeldi..
Adamlar damara basilcak konuyu cok güzel islemisler..
Ayrica filmin altyapisini cok begendim..
Karakterlerle olsun,müzigi ile olsun gayet basarili buldum..

KABADAYI´ya gelince..
Iki oyuncuyu da cok cok sevdigim icin sanirim fazla gözümde büyüttüm filmi ve onun icin hayalkirikligina ugradim..
Galasina katildim ben, oyuncular arkamda oturuyordu,ayip olmayACAGINI bilseydim filmin ortasinda kalkip gidecektim tatlicadiarzu
Bir filmde benim icin müzikleri,efektleri cok önemlidir..
Bu filmde bunlara fazla özen gösterilmemis,onun icin cok kuru kuru geldi bana,duygularima hic hitap etmedi sahsen :1closedeyes:
Sener Sen karakter olarak ESKIYA filmini animsatti bana..

talin cok sekersin :asigim:
Ama bu filmin neresinde agladin be kuzum :mymeka:
Dedigin gibi,senin kesin hassas bu gününe denk gelmistir tatlicadiarzu
Bu film bence gülünecek bi filmdi :1closedeyes:

ay o kadar da gülünecek kadar değildi yani daha neler canım ya...
tamam ben biraz fazla sulugözüm onu anladık da sen de biraz fazla duygusuzsun galiba arkadaşım:uhm:
neyse bence güzeldi
sevgilera.s.

En son gittiğim sinema filmi'' Kabadayı''. Şener Şen her zaman ki gibi
rolünün hakkını vermiş. Kenan İmirzalıoğluna oynadığı rol biraz hafif gelmiş sanki. Uyuşturucu çekerken görünce sanki gerçek hayatmış gibi
yakıştıramadım. ( Evet çok komik)
sengözlerimebaksanab

bende geçen hafta izledim kabadayı filmini,
bence şener şen'in üstüne söyleyecek pek bir şey yok,muhteşemdi..
ancak kenan'ın rolü uzun süre konuşulacak gibime geliyor,çünkü bu defa çok farklı bir karaktere soyunmuş,özellikle küfürlü sahneler,dansöz kıyafeti giymiş görüntüleri..eşim kenanın bu halini yadırgasada ben aktör veya aktrislerin farklı,uç karakterlerde oynamasını tercih ediyorum,o rolü kaldırıp kaldıramadığı benim için daha önemli,kenan da iyi ve kötü adam rollerin hakkından gelebiliyor diyorum artık.ÇOK GÜZEL BİR FİLMDİ...

ben de çok beğendim filmi kıslar...hem komik hem dramatik...izlerken insanı sıkmıyor...şener şenin oyunculuğu zaten tartışılmaz.....

evet cok guzel ınanın bole beklemıyodum kenan ımırzalı bıle farklı oynamıs cızgısı dısında ama guzeldı tavsıye edıyorum

Bence son dönem Türk Sinamasına oranlarsak ortalamanın üstünde olduğu bir gerçek. Bunda da en büyük pay şüphesiz Şener Şen ve Rasim Öztekin gibi usta oyuncular. Filmde en çok Sürmeli'ye bayıldım. Kenan İmirzalıoğlu da ustaların gölgesinde kalmamış. Ama Aslı Tandoğan ve İsmail Hacıoğlu ustaların arasında çok vasat bir performans sergilemişler. Güzel bir Yavuz Turgul filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Şener şen yine eşkiya benzeri bir karakterle cıkıyor seyircinin karşısına. Tamam Şener şenin oyunculuğu süper de abartılacak kadar değil. Diğer iki genç oyuncu bnece cok acami kaçmışlar. Konu da basit, Şener şene cok yakışmamış. ama kötü değil en azından izlenebilir. Ama milyon tane filmi yere göğe sığdıramayan yorum okuyunca,insan "bu muydu yani?" demekten kendini alamıyor.

Şener Şen karakter olarak ve filmde göstermiş olduğu performans tek kelime ile harikaydı..
ama Kemal İmirzalıoğlunun rolünü çok abartı buldum,adam her an küfür etti,vurdu,kırdı,hiç gözünü kırpmadan çok insanı öldürdü...
kabadayılık bilekte değil,yürektedir a.s.

Şener Şen'in oyunculuğu yüzünden aldığım izleme kararı, filmin ortasına geldiğim sıralarda derin nefes alıp vermeler ve öfleyip püflemeler eşliğinde "izleyememe" aktivitesine döndü..
Dolayısıyla, sonunu bilmediğim ve hiç de merak etmediğim filmlerin arasına katılmış oldu..

Elbette bir film için harcanan emeklere saygısızlık etmek istemem, bu ayrı ama olmamış işte..

Birkac ay önce dvdsini alip evde izledim.. Güzel basarili bi film.. Kenan imirzalioglu psikopat rolüne kendini iyice kaptirmisa benziyordu..

sinemada izlemiştim harika bir filmdi.
hiç sıkılmadım izlerken ayyy izleyesim geldi valla

evde dvd sini izlemiştik,süpe bir film,şener şen oyunculuğunu konuşturmuş,kenan imirzalıoğlu ve ismail hacıoğlu da geri kalmamış yani.rasim öztekin zaten süperdi,sürmeli çok etkiledi beni.iki üç kez izledim hepsindede aynı heyecanla izledim a.s

Son düzenleme:
ŞENER ŞEN için gitmem gerekiyordu gittim onu seyrettim geldim... film harika değildi, ama güzeldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…