Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kuralları uyguluyorum ama admin olmasaydı, ceza sistemi tam otomatik olup hakareti, geyiği, polemiği ayırt edebilecek yapay zekaya sahip olsaydı banlananlar arkamdan bu kadar dua etmezdi, hergün ettikleri duaları ruhumda hissediyorum:)))

Kızım benden korkusuna hayatta üye olmaz, merak edip açıp bakmıyor bile, daha odada yemeye başlarım çocuğu, o öyle yazılmaz, bu ayıp, bu polemik diye

Burası gerçekten artık çığrından çıktı ivedilikle çözülmesi lazım.

yok yok konu içi yazyoruz
estağfirullah canım layık görmek ne demek
evet sert göründüğün için belki de ama zaten bdvye sert biri lazım bence.
başka türlü çekip çevirmesi zor olur diye düşünüyorum.

bence de parkon süper olur hem en yakın arkadaşı olarak beni de banlamaz,konumu taşımaz,kapatmaz falan

şaka bi yana ama ciddi anlamda bu fikrine katılıyorum.

bence de parkon süper olur hem en yakın arkadaşı olarak beni de banlamaz,konumu taşımaz,kapatmaz falan

şaka bi yana ama ciddi anlamda bu fikrine katılıyorum.

evet parkonu hep edi olarak hayal ediyorum bu konu açıldığından beri
seni rüyamda gördüğüm gibi parkonu da görecek miyim acaba

evet parkonu hep edi olarak hayal ediyorum bu konu açıldığından beri
seni rüyamda gördüğüm gibi parkonu da görecek miyim acaba

aman sakın beni rüyanda mune oıarak gördüğün gün 4 günlük ban yedim

aman konu dışından gidicez son olarak bu bölüme bir edi şart diyorum.

Son durum: BDV'de her konu isteselerde açılamayacak, konular açılmadan önce denetimden geçecek.
Kaşımı kare mi alayım dikdörtgen mi, mor ayakkabıma hangi çanta gider, sudan gebe kaldım mı devri kapanıyor artık

En güzeli,isabetli bir karar olmuş.
Artık cinsellikle ilgil bdv konularınada de ayar gelir..

acil cevap isteyen konular ne olacak peki?:26:
kendim için değil bir arkadaşım için soruyorum

Son düzenleme:

ben de katılıyorum, herhangi bi konuyla ilgili öğrenmek istediğim bir şey olduğunda sayfalarca muhabbet arasından bilgiyi güçlükle buluyorum ve okumaktan vaz geçiyorum. asıl bunlarla ilgili bir düzenleme olsa mı?

Peki peceteden kendi imkanlarıyla doğan cocuklar ne olacak ablaaaa :)

acil cevap isteyen konular ne olacak peki?:26:
kendim için değil bir arkadaşım için soruyorum
Valla Kazen veya benim sabah kalkıp onaylamamızı bekleyecekler, başka çaresi kalmadı bu işin

Haklısınız, başka başka bölümler için bazı arkadaşlarımızda benzer sıkıntılarını dile getirdiler, sizleri çokta bekletmeden zaman içinde tüm bölümleri bir standarta oturturuz inşaallah.

Peki peceteden kendi imkanlarıyla doğan cocuklar ne olacak ablaaaa :)

Yavrum senin baban hangi marka, melpak mı molo mu diye sorarız
Beni geyiğe çekme, işim var

o zaman BDV Geyik diye bi alt forum açın burda
bende editörü olayım

Tam bir konuya cevap vermeye çalışıyordum ki konu kapatılmış :) Yazdıklarım kursağımda kaldı. Mune temizlik moduna girmiş anlaşılan. Artık kapanış yorumu da yapmıyor

Son düzenleme:
BDV'nin geyiği mi olur, git geyiğe

buranın tadı ağzımda kalıyor ama
burası bambaşka bir dünyaaa

bana kalsa bi dedikodu altforumu açsanızda fena olmaz
şu şöyle dedi bu böle yazdı
süper olur yani munecim

Hayir..
Cinsellik basligina herkes konu acip yorum atamiyor. O yuzden ben bu konular icin burayi secenlere hak veriyorum. Diger turlu yonetimin insafina kalmis dert mi degil mi diye dusunup konu acanlara ceza verirseniz bence cok ayip olur..

Şimdiye kadar hiç BDV de konu açmadım, konu doğru yere açılmalı bence de. Ama açtığım konular ya görülmedi ya okunmadı sonuç olarak istediğim yardımı ya da fikri alamadım ben.

Bunun için de bişey yapılamaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…