kabalık mı ettım yanı ben mı hatalıyım

siz gayet haklısınız msj atmakla artık aramayın ilerde görüştüğünüzde o kişi bahsini açarsa savunmanızı yaparsınız
ama sorun bu işle sizin uğraşmanız..eşiniz hem sizi mağdur etmiş para konusunda hemde kendi yapacağı şeyi size yaptırmış

siz gayet haklısınız msj atmakla artık aramayın ilerde görüştüğünüzde o kişi bahsini açarsa savunmanızı yaparsınız
ama sorun bu işle sizin uğraşmanız..eşiniz hem sizi mağdur etmiş para konusunda hemde kendi yapacağı şeyi size yaptırmış

sagolun zaten aramam dedım ya utandım artık evet haklısınız esım resmen benı magdur ettı .....o kısı ıle benım gorusme sansım olmaz sanırım esıme de bır kacgun ıcınde kendım anlatacagım yenı bır kavga cıkacak yanı

sagolun zaten aramam dedım ya utandım artık evet haklısınız esım resmen benı magdur ettı .....o kısı ıle benım gorusme sansım olmaz sanırım esıme de bır kacgun ıcınde kendım anlatacagım yenı bır kavga cıkacak yanı

paramızla rezil oluyoruz denilen bu olsa gerek
umarım eşin kızmaz hakkı yok çünkü

Ödemeleri gereken yasal sureyi gecirdiler mi ? Elinde yasal bir kanıt niteliğinde belge var mi ? Öyle ise resmi olarak bile hakkını arayabılırsın, doğuma az kalmış olabilir yine de dışarı çıkmanın engellemez eğer sorunlu değilse hamileliğin.
Birde ben eşine takildim tazminata güvenip neden para gondermıyor ki. Seni mağdur eden asıl esin, firma ise her dışardan kurumsal gecinip içi ve işleyişi ufacık patron şirketinden farklı olmayan sıradan bir şirket ışte. Çok da büyük değillermiş demek ki

En iyisini yapmışsın.Aradığında açaydı da senden duyaydı bizzat o yazdıklarını.
Sen mağdur olan tarafsın şuanda.
Ve alacağını sana ödemeleri gerek en kısa zamanda.
O aradaki muhasebe müdürünle tekrar konuşursun birkaç günde yatırmazlarsa.
Vakit kazanmaya çalışıyor anlaşılan.
Yok mesaja bozulmuş da bilmem ne.Mesajı attırana kadar adam akıllı borcunu ödeseymiş.

Canım bak sen nerede hatalısın. Hakkını arama konusunda çekingen davrandığın, hala kendini yanlış bir şey yapmış gibi gördüğün için hatalısın. Bu para senin eşinin altının terinin karşılığı. Söke söke alacaksınız tabi ki.

Almaya hak kazandığımız tazminat demişsin, bir mahkeme kararından bahsediyorsun sanırım? Seni oyalayıp duruyorlarsa sana yasal yollar görünüyor demektir. Ödeme yapmadıklarına dair bir ihtar, mahkeme kararı söz konusu olduğunu da belirterek gönderebilirsin ilk adım olarak. Bu göz korkutur ve seni daha fazla emek harcamaktan alıkoyar. Ha baktın hala olmuyor, yola gelmiyorlar icra yoluna gideceksin. Aslında bu işi eşinin halletmesi gerekiyor, ödeme yapılacak kişi o. Muhasebe müdürü ile arkadaşlığı olduğundan buna yanaşmıyor sanırım? Bir avukata vekalet verse takır takır alınır tazminatınız.

Konunun ayrıntılarını bilmediğimden çok yuvarlak şeyler yazdım ama mesaj atmış olmanda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Tehdit yok hakaret yok nedir ki yani. Adamın mesaj atman mı zoruna gitmiş? Karnı burnunda, eşi başında olmayan kadıncağızı perişan ederken düşünseymiş. Yalnız bak canım üzülme sakın ama eşinin tavırları bence çok şüpheli. Seni orada kazandığı paradan mahrum etmesi, ortak hesap açmaktan kaçınması vs... Acaba o tazminatı senden habersiz -arkadaşı ile arasında- almış ve senden gizliyor olabilir mi? Hani bu yüzden ha bugün ha yarın diye oyalıyor olmasınlar seni? Ne olursa olsun sen evlatlarının anasısın yaa, çocuklarının ne yeyip ne içtiğini de mi düşünmüyor? Uyanık ol senden gizli bir şeyler var gibi geliyor bana. İnşallah ben hatalı çıkarım.

ben sırketı tekrar aramam utandım artık oderlerse oderler obur turlu kendılerı bılır... esımın evde bıraktım dedıgı maas kartını ve genel vekaletnameyı alıp subeye gıttım sagolsunlar yardımcı oldular vekaletnamede yer alan ıbare dolayısıyla hesaptan para alabılırsınız dedıler artık kalsın tazmınat esım gelınce ugrassın bu hengamede aklıma geldıkce esımı arayıp ellı kere laf saydım o da hep alttan aldı zaten ıkı adım atsam yoruluyorum derdıme neydı bununla ugrastım butun gun
yazan herkesten allah razı olsun ben kabalık edebılen bır ınsan degılım asla yanı o an ofkeyle yanlısmı yaptım dıye tedırgın olmustum neyse artık hayırlısı rabbımden

Senam özelden soru sormuşsun ama mesaj kutun dolu yollayamadım. En kısa şöyle söyleyeyim her firmanın prosedürü farklıdır ve ne yazık ki bir tek kendileri bilir.

Siz sonuna kadar haklısınız ve hakkınızı savunuyorsunuz bence. O yüzden kafanıza takmayın

Az bile walla ..
Hergün yarın yaeın ne demek herkesin bi hesabı var.
Gerekirse 10 gün sonranın kesin tarihini versin..

Hakediyolar...

Cok sıkışmış, cocugun var ve hamilesin.
Bence eşinden cekinmemen gerekiyo r.
O adam anlaşilan, ciddiye almamiş bu yüzden, işi bekletmiş.

Sizi oyaladigi yetmez gibi, birde telefonu açmıyor.
Sırf o mesajdan sonra ve eşinin dostunun aramızdan sonra, bence ödemeyi yaparlar.

Cok garip ama, ben sirf cocuklarim icin kibarligi burakip, daha fena ederdim!
Bir hafta gibi bekleye bilirsen bekle, sonra hakini sonuna kadar aramani tafsiye ederim.

Cok sıkışmış, cocugun var ve hamilesin.
Bence eşinden cekinmemen gerekiyo r.
O adam anlaşilan, ciddiye almamiş bu yüzden, işi bekletmiş.

Sizi oyaladigi yetmez gibi, birde telefonu açmıyor.
Sırf o mesajdan sonra ve eşinin dostunun aramızdan sonra, bence ödemeyi yaparlar.

Cok garip ama, ben sirf cocuklarim icin kibarligi burakip, daha fena ederdim!
Bir hafta gibi bekleye bilirsen bekle, sonra hakini sonuna kadar aramani tafsiye ederim.
haklısın canım yınede kıbarlıgımı elden bırakmadım buna ragmen beyefendının zoruna gıtmıs ama artık ben hayatta aramam bılıyor musun cunku ben utandım.... esımın eve bıraktıgı banka kartıyla yenı maasdan kullanabılıyorum artık dun esımın bana verdıgı genel vekaletname ıle bankaya gıttım sag olsunlar yardımcı oldular o yuzden tazmınat olayını ben desmeyecegım artık esım gelınce ugrassın ne ınsanlar var rabbım beterınden saklasın vallahı

Back
X