kabalık

nayinomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
53
31
Aslında tek derdim eşimmi bu hayatta bilmiyorum ama hareketleri kalbimi cok kirar oldu bu aralar

Esimin kotu soz soylemese de konusmasi kabacadir

Hani bu kibar konusan erkekler vardirya iste onlardan degil :KK1:

Be artik her lafina alinir küser oldum

Adımda çıt kırıldım oldu:KK43:

Ayrica kotu kiricak bisey soylesede ne var biz kari kocayiz dusman degiliz deyip isin icinden cikmaya calisiyo:KK61:

Inanin bunaldim cift karekterli oldugunu dusunmeye basladim

Bazen okadar iyi bazende bi okadar kaba

Ben bu adami nasil kibar bi adam.haline getircem:KK34:

Açıkçası ben kibar adamlardan pek hoşlanmam. Erkek kadına göre daha düz Olmalı bence. Erkeğin kibarlaşması bana itici geliyor.
Allah'ım da gönlüme göre verdi çok şükür. Kocacım böyle höt höt olunca daha seksi oluyor bana göre.

Çok standrt olacak ama sözlerinin sizi kirdigini söyleyin ..yada ona mektup yazin belki daha şasirtir..bile tatli dille baslayan arada derdinizi anlatan sonra sevgi sozcukleriyle biten akilda kalici vuruci bi mektup

Aslında tek derdim eşimmi bu hayatta bilmiyorum ama hareketleri kalbimi cok kirar oldu bu aralar

Ayrica kotu kiricak bisey soylesede ne var biz kari kocayiz dusman degiliz deyip isin icinden cikmaya calisiyo:KK61:

kibardan ziyade saygılı bir adam olmayı öğrenmeli eşin

saygı yoksunu

değişmezki. insan neyse odur. kibar davransa sadece rol yapmış olur. ama hakaret kısmını belki biraz törpüleyebilir ama gerçekten istemesi lazım. gerçekten kırıldığınızı buna tahammülünüz olmadığını anlatmanız lazım.

Şimdi bahsettiğin seni kıran şeyler hakaretvari şeyler mi yoksa genel anlamda mı kaba ben orayı anlamadım

Ayy sanki eşimden bahsettiniz
benimkide öyle
Bazen kv denin yaninda da yapiyor kabalik etmez ama takikiyo beni kizdirmak icin yaptığını biliyorum
ve ben onu öyle seviyorum
çoğu zamanda duymazliktan geliyorum:KK47:

Evet saygı çok önemli. Değişmez fakat saygı duymayi öğrenmelisiniz.sizde herseye küsüp tavır yapmayın ki yaptığınızda kıymeti olsun ve anlasın.

Konunuzu okudum ve tedirgin oldum. Acaba eşim de benim hakkımda mı böyle düşünüyor? Ben genelde şiveli konuşmam ama bazen film falan izlerken ağzımdan küfür çıkıyor ya da şiveli bişey söylüyorum. Küfür sinirden de, şiveyi komiklik olsun diye yapıyorum, köylüüüüü deyip gülüyor bana. Küfredince de ağzının içi pislik yuvası diyor, bozuluyor ama ona söylemiyorum kii :KK43: Sizinki de öyledir belki. Ama ben eşime kötü bişey söylemiyorum. Değiştirebileceğini sanmıyorum ama sana hiç yakışmıyor falan desen işe yarar belki. Sen de öyle konuşmayı dene bi istersen, belki rahatsız olur, kırılır. Bir daha yapmaz.

X