Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kabaran düz saç

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yasence

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
287
311
103
Merhabalar. Saçımı yeni kestirdim. Kırıkları da alırdım. Fakat şu yeni çıkan saçlar, sacimin üstünde tülerik görüntüye sebep oluyor. Ne kadar üstten onları temizledilerse de hala var. Ancak duzlestirince geçiyor. Bir caresi var mıdır

Brezilya fönü düşündün mü hiç? Benim de öncesinde ne kdr fön çekersem çekeyim kabaran tüleren fön kalmayan saçlarm vardı, brezilya fönüyle baya rahat etmiştm. Ama işini iyi bilen yere yaptırmak önemli tabi, çünkü zarar da verebiliyor. Ama ben güvendiğm bir yere yaptırdığm için saçıma bakım bile olmuştu, şimdi etkisi geçti 1 sene oldu yaptıralı ama hala kabarmıyor sanırım cinsi terbiyelendi saçımın artık.

Düşünmedim. Kabaran dedim ama nasıl desem öyle bildiğiniz kalın telli deil almayan değil. Ince telli kolayca şekil alan saçlarım var. Banyodan çıkınca da düz. Küçük yeni çıkan saçlar beni rahatsız ediyor. Saçın üstünden çıkar kırıkmış gibi gösterir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…