Saç Şekillendiriciler Kabaran Saçlar

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar Merhaba
Benim özgürlüğünü ilan etmiş yarı dalgalı laf söz dinlemeyen saçlarım için fon makinası önerisi istiyorum. Kuaförlerin kullandıkları markalardan istiyorum. Çünkü diğerleri saçlarımı kurutuyor ve temelli kabariyor.
Duzlestirici ile küçük besleme oluyorum iyice.
lütfen sahane fikirlerinizi acil bekliyorum
şimdiden çok teşekkür ediyorum

Arkadaşlar Merhaba
Benim özgürlüğünü ilan etmiş yarı dalgalı laf söz dinlemeyen saçlarım için fon makinası önerisi istiyorum. Kuaförlerin kullandıkları markalardan istiyorum. Çünkü diğerleri saçlarımı kurutuyor ve temelli kabariyor.

Ben de etap 3200 kullanıyorum.

Amma ve lakin kabaran saça çözüm fön değil ki. Sadece fönlüyken güzel duran fön çekilmediğinde daha da kabaran saçlarınız olacak.

Tek çözüm nem nem nem. Nemini geri kazandırırsanız saçlarınıza kabarmaz.

[QUOTphoraa, post: 47408895, member: 144822"]Ben de etap 3200 kullanıyorum.

Amma ve lakin kabaran saça çözüm fön değil ki. Sadece fönlüyken güzel duran fön çekilmediğinde daha da kabaran saçlarınız olacak.

Tek çözüm nem nem nem. Nemini geri kazandırırsanız saçlarınıza kabarmaz.[/QUOTE]
Peki nasıl kazandiracagim

Aynı dert bende de var saçlarim çok hacimli acayip kabariyor. Çozumu küt kestirmekle buluyorum. 4 yildir da öyle kullaniyorum. Şekli bozuldugu anda veya azicik uzandiginda tekrar dan kabarik kabarik saçlar :(((

Nemlendirmek için yağlar var.Evde de zeytinyağı vs bakımları yapabilirsiniz.
Benim de elektrikleniyor.
Ben tek çözümü şekillendirici kullanmakta buldum.

Arkadaşlar Merhaba

Memnun kaldığınız makinenin markasını öğrenip onu alın. Hatta kuaförünüz sizin yerinize ısmarlayabilir. Yalnız belki de kuaför makinesinin fönünü değil, kuaförün çektiği fönü beğeniyordunuzdur.

Fön çekmeyi çok beceriyormuşum gibi bende etap 3200 aldım...

Belimde olan Saçlarımı birkaç ay önce hiç kısaltmadığım kadar kestirdim.Düz kesim yapalım dedi,kesti,saçlarımı düz sanıyormuş,hep düzleştirdiğimden...
Allahıııımm,o saçı gördükçe delleniyordum aynada.Bilen var mıdır bilmem,Ahmet Aslan'a benzedim diye oturup ağladım her seferinde.Ve banyodan çıkınca hemen sacımı topluyor topuz yapıyordum görmeyeyim diye :)

Biraz uzadı şimdi de ağlamalarım kesildi...
Banyodan çıkınca elimle kıvırcık yapar gibi tepeden topluyorum,öyle bekliyorum.Açınca fazla kabarmadan dalgalı duruyor.Kurutma makinesiyle daha çok kabarıyor.
Şimdi ısıya karşı koruyucu sprey siparişi verdim,onu bekliyorum...

ali tart, post: 47409307, member: 775056"]kurutma makinesi daha cok kabartiyo . ben elseve mucizevi yag sürüyorum sacimi yikadiktan sonra. sonuc harika[/QUOTE]
Durulamiyor muyuz?

Ben de etap 3200 kullanıyorum.

Tek çözüm nem nem nem. Nemini geri kazandırırsanız saçlarınıza kabarmaz.
İyi bir makine değil mi, ben çok memnunum...

Back
X