Kabeyi de yıkacağız!

Dini icerikli konular acmak yasak. Hele hele dalga gecip kucumsemek hangi insanliga siğar dilim varmiyo soylemeye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dinle ve siyasetle alakalı konu açmak sadece bu bölümde yasak değil.
ama konu açarken haber olması ve link verilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Isid in varlık amaci belli zaten. Bolgedeki kaosu tavan yaptırmak, mezhep savasini korukleyerek dis ulkelerin baslatamadigi savasi baslatmak. Din eksenli bir örgüt olduklari icin bolgede çabuk kaniksandilar. Amaçları sozde hilafet getirmek. Suriye yi tamamen ele geçirdi kleri anda Türkiye'ye savas ilan edeceklerdir. Ayrıca zaten bas silah destekcisi. Suudi Arabistan . Onların verdigi silahi onlara cevircek halleri yok.

İnanamıyorum..bu ne saçmalık....guya müsluman olacaklar. ..sö bile bulamıyorum sinirimden....

tabi görürsem söyleriiimmmmm RABBİM SİZE FIRSAT VERİR Mİ ? DAHA ORACIKDA TAŞ OLURSUNUZ ! ne günlere kaldık yaa...

Yav he he her şeyi bir siz biliyorsunuz. Turk hükümeti destek vermedi yazmis miyim? Hükümetin de onların emriyle desteklediğini düşünüyorum.

Neyse ....

Kabe yıkılırsa dünya savaşı çıkar herhalde.

Savaşı bir yana,kıyamet alameti diye biliyorum.

din düşmanları yıkmaya kalksa dünyadaki müslümanlar ayaga kalkacak biliyorlar bunu şimdi ne oldugu belli olmayan adı müslüman bir örgüte yaptırmaya çalışacaklar rabbim paln kuranların planlarını kendilerine çevirsin

Kabe yıkılırsa dünya savaşı çıkar herhalde.

Savaşı bir yana,kıyamet alameti diye biliyorum.

Ben de müslümanların kutsal değerlerine pek düşkün olduğunu sanıyordum ama Egemen Bağış Kuranla dalga geçti, bakara makara dedi, AKPnin hala en has adamlarından.

AKP ve B.Bnın hayranları, dinle kafa buluyor diye mizah dergilerine ateş püskürüken, Egemen Bağış'ı kucaklıyorlar.

Bilmiyorum, dine pek bağlıyım diye bağıran herkesin tek dini çıkar ve para gibi görünüyor.

Son düzenleme:
valla tepki koyacak kelime bulamadim ....

bunların kur'andan haberleri yokmu fil suresini hiç okumadılar sanırım bunların müslüman olmadıklarının kanıtıdır bu

Arkadaslar, inaniyorsaniz agzinizdan cikan sözün hükmünü düsünerek konusun.
KEsin bilginiz olmadigi halde söylediginiz her söz, Allah hakkinda uydurdugunuz zan olur ki buda büyük günahtir!
Al-i Imran Suresinde Allah, kabeyi ziyareti ve hac vazifesini yerine getirmeyi " Kabeyi ziyaret etmeniz, Allah in sizin üzerinizdeki bir hakkidir" diye vurgulamistir.
Simdi cikip " banada Kabeyi ziyaret söyle böyle geliyor" demeniz, kendinize zulmetmekten baska birsey degildir!

Ayrica ISID konusunda daha önce yazmistim, Amerika ve Ingilterenin bir projesidir ISID.
Sebebi ise ortadogudaki müslümanlari kontrol etmektir.
ISID lideri Bagdadi, Peygamber soyundan gelen bir "Seyyid" oldugunu söyleyerek, insanlari kendisine biat etmeye cagiriyor, etmeyeni öldürüyor.

Amerika ve Ingiltere nin gecmisine bakan acikca görür.
Onlar dünyada birseyi kontrol edemiyorsa hemen sahtesini yapar.
Mesela diyelim ki plastik dünyada cok kullanilan birsey ve plastik üretimini kontrol edemiyor, hemen sahte plastik üretir, birde gercek plastigin zararlari ile ilgili arastirmalar yayinlar ve dünyaya onu kullandirtir ve sahte plastigi kontrol eder.

Simdide islama aynini yapmak istiyorlar, islamin sahtesini yaparak müslümanlari kontrol altina almak istiyorlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727785

Gecen ay genis bir bicimde yazmistim...

Son düzenleme:
Geçenlerde bir çocuğu parçalayıp videoya çekmişlerdi bu yaratıklar. Birde Allah adı veriyorlar. Allah belalarını versin inşallah.
Şu mubarek ayda tek dileğim helak olmaları.

Hımm....Ortadoğu projesi demek..Işid bizzat kimlerin desteğiyle kurduruldu acep? ve acep bop islama verilen bir savaş mıdır?

Ortadoguda ne oluyorsa bu senepten oluyor. Butun dunya bu tipler yuzunden muslumanlari terorist gibi algiliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunlar peygamber efendimizin hadislerinde sahte siyah sancaklilar diye belirtilmis ahlaksizlardir.
Ya islah olsunlar ya da kahrolsunlar insallah.

Arkadaşlar bu konuda çok öenmli iki hadis var tüm müslüman aleimini yani bizleri de ilgilendiriyor lüten izleyelim

http://www.youtube.com/watch?v=xBKGVAHO7QI

Ben ağlayarak dinledim.
Bu zulümler bitmeyecekmiş ve kimse dur diyemeyecekmiş taa ki kendi aralarında ihtilafa düşene kadar.
ŞAm'ı Irak'ı ve Arabistan Yarımadası'nı kapsayacakmış bu zulüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…