Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya arkadaşLar 5 ayLık hamiLeyim..1 aydır fena kabızLık çekiyorum,2-3 günde bir çıkıyorum,nerdeyse ağLıycam yaparken o derece..su içemiyorum,kayısı sewmiyorum,meyweyLede aram yok..bitkiseL çay denemek istiyorum,warmı tawsiyeniz ??
ya arkadaşLar 5 ayLık hamiLeyim..1 aydır fena kabızLık çekiyorum,2-3 günde bir çıkıyorum,nerdeyse ağLıycam yaparken o derece..su içemiyorum,kayısı sewmiyorum,meyweyLede aram yok..bitkiseL çay denemek istiyorum,warmı tawsiyeniz ??
ilk 3 ayı atlattıktan sonra benim doktorum doğadan form çay içmeme izin verdi canım doktorum riskli gebelik uzmanı prof. canım bende çok kabız oluyorum magnessie calcine ilaç içiyorum haftada bir
bende 4 aylık hamileyim ve kabızlık sorunu bendede var doktorum ilaç vermek pek istemiyor ısrar etsemde kücük yürüyüşler yap meyve ye ıhlamur cayı iç bol kayısı iç falan diyor ama bunlarlada benimki gecmiyordu bende kuru incir kaynatıp posasıyla bereber hem yiyor hemde içiyordum cok sükür kesin cözümü buldum kabız olmuyorum onu yapınca tavsiye ederim
bende çok kabızlık çekiyorum
hele hamileyken berbattı
burada bi konuda bi çay tarifivar
onu yaptım bende çok işe yaradı bi deneyin
1 elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı top karabiber
1 çubuk tarçını
çaydanlığa koyup su ekliyorum iyice elmalar yumuşayınca kapatıp gün içinde içiyorum
biraz içimi zor ama işe yarayınca katlanılıyo
en az 3-4 gün yapın işe yaramazsa bırakın