Bebek Beslenmesi kabızlık yapmayan mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nymphedoraa

❤️
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
818
1.547
63
31
kızlar 18 günlük bebeğim var aptamil kullanıyorum anne sütüm yetmediği için ama bağırsaklarını yavaşlatıyor katılaştırıyor kızım çok küçük olduğu için kaka yapmakta zorlanıyor bağırsakları düzene sokan iyi gelen mama varmış ne önerirsiniz

Aptamil 1 numarasını bende kullandım iki aylık kızım var bizde de kabızlık oldu. Daha sonra aptamil conformil 1 kullanmaya başladım ama hiç bir değişiklik yok hatta daha kötü oldu kullanan herkesten olumlu cevaplar almıştım ama bizde işe yaramadı istersen sende bi dene. Hatta kabızlık İçin doktor duphalac verdi oda sancı yaptı en son lavman yapmak zorunda kaldım

b
Aptamil 1 numarasını bende kullandım iki aylık kızım var bizde de kabızlık oldu. Daha sonra aptamil conformil 1 kullanmaya başladım ama hiç bir değişiklik yok hatta daha kötü oldu kullanan herkesten olumlu cevaplar almıştım ama bizde işe yaramadı istersen sende bi dene. Hatta kabızlık İçin doktor duphalac verdi oda sancı yaptı en son lavman yapmak zorunda kaldım
biz ondan sonra prematil kullandık ishal olduk ve uzun sürünce Dr a götürdüm kızım rota virüs kapmış ama bu mamayı verince ishali daha kötü oluyor :( o yüzden aptamil 1 e tekrar geçtik boşver kabız olsun zamanla düzelir hasta olmasında :(

b

biz ondan sonra prematil kullandık ishal olduk ve uzun sürünce Dr a götürdüm kızım rota virüs kapmış ama bu mamayı verince ishali daha kötü oluyor :KK43: o yüzden aptamil 1 e tekrar geçtik boşver kabız olsun zamanla düzelir hasta olmasında :KK43:
Dün doktora gittik mamayı değiştirdi bebelac gold nitrikonforu tavsiye etti bi de günde 4 kez mamasına zeytinyağı koy içir dedi bi de maflor damla verdi her sabah aç karnına ver dedi bakalım inşallah işe yarar iki hafta sonra kontrole çağırdı

i
Dün doktora gittik mamayı değiştirdi bebelac gold nitrikonforu tavsiye etti bi de günde 4 kez mamasına zeytinyağı koy içir dedi bi de maflor damla verdi her sabah aç karnına ver dedi bakalım inşallah işe yarar iki hafta sonra kontrole çağırdı
nşallah işe yarar dua et bizimde rotavirüs ishalim iz geçsin :(

Geçmiş olsun bu arada inşallah hemen iyileşir ..

bebelac nutrikonforu bende duydum gaz kabızlık için iyi kullanan arkadaşım var memnun inşallah sizede fayda eder

kızlar 18 günlük bebeğim var aptamil kullanıyorum anne sütüm yetmediği için ama bağırsaklarını yavaşlatıyor katılaştırıyor kızım çok küçük olduğu için kaka yapmakta zorlanıyor bağırsakları düzene sokan iyi gelen mama varmış ne önerirsiniz

aptamil conformil kullanmanı tavsiye ederim.kusma, gaz, kabızlık sorunlarını benim kızımda çözmüştü .300 gr 50 tl civarında biraz pahalı ama çocuk mutlu.buna değer.

Kabizlik kabusumuz olmustu her mamayi denedik sadece bebelac gold nurikonfor cozdu sorunu. Dr umuz tavsiye etmisti. 2. Kutudan sonra duzeldi . cokdur kabizlik gunlerce agladim ben caresizce. Bebekler aci cekmesin.

Back
X