T Tugce73 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 1 0 1 33 23 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce73 #1 Merhabalar hamileyim demir ilacı yuttuktan sonra kabızlık sorunu yaşadım böyle bir sorunu olan varsa yazabilir mi ne yaptinİzda geçti
Merhabalar hamileyim demir ilacı yuttuktan sonra kabızlık sorunu yaşadım böyle bir sorunu olan varsa yazabilir mi ne yaptinİzda geçti
D dgdln Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 11.736 21.549 348 23 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce73 #2 Tugce73 .!.: Merhabalar hamileyim demir ilacı yuttuktan sonra kabızlık sorunu yaşadım böyle bir sorunu olan varsa yazabilir mi ne yaptinİzda geçti Genişletmek için tıkla... Çok fazla su , çok fazla lifli posalı meyve. Erik suyu. Vs
Tugce73 .!.: Merhabalar hamileyim demir ilacı yuttuktan sonra kabızlık sorunu yaşadım böyle bir sorunu olan varsa yazabilir mi ne yaptinİzda geçti Genişletmek için tıkla... Çok fazla su , çok fazla lifli posalı meyve. Erik suyu. Vs
Y yurdagul gode Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 5 0 1 63 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce73 #3 Tugce73 .!.: Merhabalar hamileyim demir ilacı yuttuktan sonra kabızlık sorunu yaşadım böyle bir sorunu olan varsa yazabilir mi ne yaptinİzda geçti Genişletmek için tıkla... Bende seker hadtasiyim kabizlik hakkinda kimden bilgi alabilirim
Tugce73 .!.: Merhabalar hamileyim demir ilacı yuttuktan sonra kabızlık sorunu yaşadım böyle bir sorunu olan varsa yazabilir mi ne yaptinİzda geçti Genişletmek için tıkla... Bende seker hadtasiyim kabizlik hakkinda kimden bilgi alabilirim
Y yurdagul gode Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 5 0 1 63 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce73 #4 Ben diabet 2 hadtasiyim diabet kabizliknyaparmi