Probiyotik

Laksatif kullanmayi azaltmak mumkunse tamamen birakmak, lifli beslenmek gerekiyor. Disardan besin destegi kullanabilirsiniz,bir suru marka var. Ben aksamlari bir bardak kefir iciyorum, yediklerimi de yapay zekaya soruyorum, oneri aliyorum. Yapay zeka hangi gidalarin hangi bakterileri destekledigini ayrintili anlatiyor.

Başlık prebiyotik olmalı.

Probiyotik bağırsağımızdaki bakterilerdir.
Prebiyotik ise bağırsak bakterisine yardımcı olan dışarıdan alınan bileşiklerdir.

Hepimizin bağırsak florası farklı olduğu için her birimizin ihtiyacı olan prebiyotikte farklı farklı. Amerika'da bu alanlarda çalışma yapan bir Türk doktorun markası vardı Türkiye'de, ürün grupları farklı. Ve kişinin ihtiyacına uygun olan ürün gönderiliyor. Bir tür test var sanırım öncesinde. Markayı hatırlamıyorum ama bu sebepten doğal kaynaklar bana daha çok hitap ediyor.

Markanın ürünü yada ürünlerinden biri mi turşu mu hangisi bana daha iyi hitap ediyor bilmiyorum madem. O zaman ev yapımı lakto fermente turşuyu, yoğurdu, pancar kvass'ı hazır kutulu ürüne tercih ederim açıkçası.

Kronik kabızlık varsa probiyotik ıcın duzenlı kullanı. Şart etkısını uzun sure de gösterıyor. Bulabilirseniz manda yogurtu tüketin. Anında etkili şifa.

Ayrıca ben probiyotik beslenerek, 10 yıllık panik atağı, astımı, OKB bozukluğunu, kronik faranjiti, 4 adet tiroid nodülünü, yenmiş biriyim. Yine 10 yıldır hiç birini yaşamıyorum.

Probiyotik konusunu keşfetmek için çok geç kalmışsınız ama bir an önce araştırıp kendiniz için en uygun şekilde başlayıp devam etmelisiniz.
Merhaba kaç yıl ya da kaç ay kullandiniz probiyotik

Merhaba kaç yıl ya da kaç ay kullandiniz probiyotik
7 yıl önce başladım, 3 ayda sonuç aldım hâlâ devam ediyorum. Yaşam tarzım hâline geldi zaten. Paletli gıda, gazlı içecek, işlenmiş şarküteri ürünleri kullanmıyorum.

Back
X