Kızlar ilk kadın doğum doktorum bana gaz ve kabızlık sorunum için Maflor probiyotik hap vermeişt. Kullandım ve cok memnun kaldım. Kuulamdıgım müddetce hiç şikayetim olmadı fakat daha sonraki doktorum maflorun hamilelikte testi yok zararlı olabilir dedi yerine meteospazm diye bir ilac verdi onunda prespektüsünde hamilelerde güvenilirliği üzerine bir şey yazmıyor. Sizin doktorlar ne öneriyor. İyice bagırsaklarım mahvoldu
Kızlar ilk kadın doğum doktorum bana gaz ve kabızlık sorunum için Maflor probiyotik hap vermeişt. Kullandım ve cok memnun kaldım. Kuulamdıgım müddetce hiç şikayetim olmadı fakat daha sonraki doktorum maflorun hamilelikte testi yok zararlı olabilir dedi yerine meteospazm diye bir ilac verdi onunda prespektüsünde hamilelerde güvenilirliği üzerine bir şey yazmıyor. Sizin doktorlar ne öneriyor. İyice bagırsaklarım mahvoldu
bende o sorunu yaşıyorum ama hapların bağışıklık sistemini etkilediğini okumuştum. hap kullanımını bıraktığında tamamen bağırsak sorunun daha kötüye gidiyormuş. ben yoğurt yiyerek aşmıştım o şikayetimi. eğer acı seviyorsan hafif acılı yemekler bağırsağına rahatlık sağlar :)
canım bana da dr.um duphalac şurup vermişti çok rahatsızlık duyarsan öyle kullan dedi ama bana pek bir faydası olmadı onun yerine yoğurda yulaf ekleyip yiyorum çözüm oluyor sen de bir dene istersen
canım ilaçlar pek çözüm olmuyor sanırım ama ben bi ara çok çekmiştim.o sıralar geceleri kabak haşlıyordum küp küp doğrayıp,içine zeytinyağı,tuz ve limon ekliyordum hem çok güzel oluyordu hem de ertesi gün çok rahatlatıyordu.ıspanakla da deneyebilirsin tavsiye ederim