kablosuz internet bağlantısı hamilelere zararlımı??

canim ya evde radyasyon yayan cok sey var..bunlarda en hafif seyler..takma kafana..yani evdekiler en hafifleri..cok az zarar veren ama bir tomografi cektirsen nornalde yani. kac yil alacagin radyasyonu bir anda aliyosun..oyle walla
hem teknolojiyle o kadar dip dibe yasiyoruzki..düsün bilgisayarla calisan insanlari .

canim ya evde radyasyon yayan cok sey var..bunlarda en hafif seyler..takma kafana..yani evdekiler en hafifleri..cok az zarar veren ama bir tomografi cektirsen nornalde yani. kac yil alacagin radyasyonu bir anda aliyosun..oyle walla
hem teknolojiyle o kadar dip dibe yasiyoruzki..düsün bilgisayarla calisan insanlari .

evet cnm ya doğru söylüyosun. biz kullanmasak bile komşuların kullandığı cihazların yaydığı radyasyonlar bile bize ulaşıyor.

evet hic düsünme keyfine bak..benim laptop sabah acilir gece yatarken kapanir..aliskanlik..komsu falan kimsem yok..tek arkadas :)

hamile olmasam umurumda değil ama bebeğime bişey olur diye laptop başında çok vakit geçirmemeye çalışıyorum. ama internette olmazsa olmaz bişey :55:

internetten ziyade herşeyimiz radyasyon cep telefonları , televizyonlar dışarılardaki baz istasyonları.. siz evde kablosuzu iptal etsenizde arattırın bir çok kablosuz ağ göreceksin ondanda zarar..
tek yöntemi eve kaktüs almak,radyasyonu emen tek şey :)
yurtdışlarında radyasyonlu bölgelerin etrafına kaktüs tarlası oluşturulduğunu biliyorum sağlıcakla :71:

Bende iş yerinde bilgisayar başında olduğum için evde wınn olmasına rağmen açmıyorum bilgisayarı. Birde bayram da dahil yeni başladım bu uygulamaya. İş yerinde cep telefonumu kapatıyorum. İnternet old için eşimle burdan görüşüyoruz ve dahili numaram var. Çantamda bebeğe yakın yerlerde yani kesinlikle kapatıyorum. Eve gidince cep telefonumu açıp başka odada tutuyorum. Bebeği bilemem ama kafam rahatladı. Bu arada eşimle ayrı şehirlerdeyiz, buna rağmen sorun olmuyor.

hadi kendi evimizdeki kablosuz bağlantıyı kapattık diyelim,ama dört bi yanımızda ağ var..
aynı zarar,hamile olmayanlar için de gecerli zaten.
panik yapmamak gerek bence.
cok elden gelen bi durum da yok ne yazık ki..

Kızlar konu varken yeni konu açmak istemedim. 5 haftalık hamileyim bende, bugün ilk kontrolüme gittim. Çok kafama takılıyordu, evde kablosuz internet kullanıyorum bende, işyerinde de öyle. Doktoruma sordum, dedi ki "hamileler üzerinde bu konuda bir çalışma yok ama, bebek nöroloğu bir uzmanı dinledim, bebekler ve çocuklar için çok zararlı olduğunu söyledi, bu durumda bence gebelikte de dikkat edilmeli, mümkün olduğunca işiniz olmadığı sürece kapalı tutmaya çalışın" dedi. E bu durumda bebekler ve çocuklara çok zararlı olan birşeyin daha anne karnındaki bebişlerimize etkisini düşünmek bile canımı sıkıyor.:43: Ne yapsam bilmiyorum ki :43::43:

Back
X