kablosuz internet

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
Kizlar eve kablosuz internet nasil baglatilir.prosedur nedir?ne gereklidir?kac gunde baglanir ?bilgisi olan varmi.(ev telefonu mevcut degil)

Hemen ttnet abonesi olduk ertesi gun bağlandı canim fiber internet 49 tl sınırsız kablosuz

Kizlar eve kablosuz internet nasil baglatilir.prosedur nedir?ne gereklidir?kac gunde baglanir ?bilgisi olan varmi.(ev telefonu mevcut degil)
Canm internet dagiticisi olan bir şubeye başvuru yapıyorsun sözleşme felan ertesi gün ayagina gelip bagliyorlar senn birşey yapmama gerek yok

Fiber internet olunca alt yapi falan gerrekli galiba degilmi?
Oturduğunuz binadan yada yakindan hat geciyorsa cok kolay kablosuz internet icin fazla prosedürü yok ki abone olmanız yeterli. Biz bi senelik abone olduk bitince devam ediyosun yada kapattiriyosun

Abone olduğunuz yer size modemi ücretsiz veriyo unutmayın almayı evde anlayan biri varsa baglasin bilgisayara modemi.

Turkcell Superonline derim baska da bir sey demem.
Bugün gidin ertesi gün gelip baglarlar.
Fiber internet icin alt yapi gerekli evet.
Dipnot;
TTNET ile uğraşıp ömrünüz sokulmesin.

Haklisin ttnet cok bas agritiyor.heray iki kere muntazam baglanti kopuyor.saatlerce telde dert anlatiyoruz.turkcellin fiyatlari uygunmu acaba?
Turkcell Superonline derim baska da bir sey demem.
Bugün gidin ertesi gün gelip baglarlar.
Fiber internet icin alt yapi gerekli evet.
Dipnot;
TTNET ile uğraşıp ömrünüz sokulmesin.

Yok gelenler bağlamaz sadece internet sinyali varmı yokmu kontrol ederler siz kendiniz modemi bağlıyorsunuz komsunun oglundan kizindan yardim alabilirsiniz canım
Isin kotusu anlayan biri yok.modemi alip baglayamazsak onlar yardimci olmazlarmi acaba ?

a

Ttneti aradim hemen hallettiler. Sen ara onlar soyler. Benim de evimde ev telefonu yok. Uydu kablosunun takildigi yerin yaninda internet kablosu icin yer var. Oraya takip kullaniyorsunuz. Her odada mevcut bizim. Gelince hemen hallettik. Erkenden de geldi..

Ttneti aradim hemen hallettiler. Sen ara onlar soyler. Benim de evimde ev telefonu yok. Uydu kablosunun takildigi yerin yaninda internet kablosu icin yer var. Oraya takip kullaniyorsunuz. Her odada mevcut bizim. Gelince hemen hallettik. Erkenden de geldi..
Evet aynen bizimkide oyle yapıldı fise takman yeterli

Ben superonline bağlattım geçen ay, telefonla başvuru yapıyorsunuz, fiber için falan gerekli altyapı var mı yok mu ona bakılıyor, sonra başvuruyu tamamlayınca sizden randevu alıyorlar gelip kurulum yapıyorlar, o kadar.

Uydunet kullaniyorum ben de,gayette memnunum.sinirsiz 48tl veriyoruz ama yeni kullanacak olan musterilere ozel kampanyalar da mevcut olabiliyor,fakat heryerde hizmet verememe gibi bi durum var oturdugunuZ semte gore degiisiyor

X