• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kablosuz kulaklık WC ye düştü

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
33
Arkadaşlar kulaklığımın tekı WC ye düştü 🥹 bunu almalı mıyım tek olarak tekını satın alabılır mıyım ?bılgıız var mı

Evde düştüyse al gitsin 😅 dışardaysa almazdım ben heralde. Tek satıldığını sanmıyorum.

Unut gitsin ya alınmaz hiç bir şekilde

yani tuvalette ne diye takarsın :KK12:

O kulaklığı oradan alacağıma ömür boyu kulaklıksız yaşarım. İyi düşen kulaklık olmuş, iPhone düşüren gördü bu gözler 🤢
Of ben tel ile girmem WC ye de modum düştü çok da ucuz degıl böyle bır sakarlık nasıl yaptım bilmiyorum
1769343537131.webp

Geçmiş olsun Konu sahibi sen yazınca aklıma geldi geldi. Üniversitede alaturka tuvalete düşürmüştüm ben de telefonumu bir de sıkışmıştı gidere sağolsun güvenlik abiler hem almıştı telefonu hem dalga geçmişlerdi sene boyu😀
bir de yeni almıştım öğrenci bursumla 3 taksitini ödemiştim daha 9 taksiti vardı :(

Canınızın kıymetini bilin ve kendinizi çeşitli bakterilere maruz bırakmayın

Zamanında telefonumu alaturkaya düşürdüm aldım kullandım
O zaman lisedeydim babam bıdaha telefon almazdı korkusu galiba, ara ara o ana dönüp kendimi inanılmaz eleştiririm
Beyninize kulak yoluyla e coli giderse misal
ensefalit menenjit fılan hersey oluyor diye biliyorum

Geçmiş olsun Konu sahibi sen yazınca aklıma geldi geldi. Üniversitede alaturka tuvalete düşürmüştüm ben de telefonumu bir de sıkışmıştı gidere sağolsun güvenlik abiler hem almıştı telefonu hem dalga geçmişlerdi sene boyu😀
bir de yeni almıştım öğrenci bursumla 3 taksitini ödemiştim daha 9 taksiti vardı :(
Ayh tek degılmısım 🥹hep öyle olur zaten cok üzücü ben alsam mı bilmiyorum

Alaturkayada kulaklikla girmek 🤣
Kablolu ile girse en fazla ayağa kalkınca sallanırdi dimi düştüğü zaman
:KK53:

Ben olsam alaturka da almazdim klozete alinir ama alaturka da dizlerini de yere koyarak kolunu yarıya kadar oraya sokman lazım o.O

Back
X