Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde düştü ama alaturka tuvaketEvde düştüyse al gitsindışardaysa almazdım ben heralde. Tek satıldığını sanmıyorum.
bir el salla veda etEvde düştü ama alaturka tuvaketgörünüyor içinde of
Alaturka mıEvde düştü ama alaturka tuvaketgörünüyor içinde of
Bende şaşırdım sıfon cektım şimdi baktım görunuyorAlaturka mıay bilemedim nasıl gitmedi nasil gorunuyor alaturkada
![]()
Ama böyle sakarlık olmazbir el salla veda et![]()
Alaturkayada kulaklikla girmekBende şaşırdım sıfon cektım şimdi baktım görunuyor
Takmadım cebımde kalmısyani tuvalette ne diye takarsın![]()
ay sanki ne boşver gitsin bir ara yenisini alırsınTakmadım cebımde kalmıs
Kemdıme kızdım bu kadar nasıl olabılırsın dıyeay sanki ne boşver gitsin bir ara yenisini alırsın
Of ben tel ile girmem WC ye de modum düştü çok da ucuz degıl böyle bır sakarlık nasıl yaptım bilmiyorumO kulaklığı oradan alacağıma ömür boyu kulaklıksız yaşarım. İyi düşen kulaklık olmuş, iPhone düşüren gördü bu gözler![]()
Ayh tek degılmısımGeçmiş olsun Konu sahibi sen yazınca aklıma geldi geldi. Üniversitede alaturka tuvalete düşürmüştüm ben de telefonumu bir de sıkışmıştı gidere sağolsun güvenlik abiler hem almıştı telefonu hem dalga geçmişlerdi sene boyu![]()
bir de yeni almıştım öğrenci bursumla 3 taksitini ödemiştim daha 9 taksiti vardı![]()
Kablolu ile girse en fazla ayağa kalkınca sallanırdi dimi düştüğü zamanAlaturkayada kulaklikla girmek![]()