arkadaşlar braunun yeni çıkan modelini (7781)
almayı düşünüyorum ama kablosuz sadece şarjla çalışıyor olması biraz tereddütte bırakıyor kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.daha önce kullandığım yine braunun eski bi modeli cımbız sayısı az olduğu için(20) batma yapıyor,bu ürünü alan bi kaç arkadaş başka bi sayfada menmun olmadığını yazmış .kullananların fikrini alabilir miyim.teşekkürler.
teşekkürler canım peki 7681den menmunmusun. aslında 7380de olabilir ama oda şarjlı..genelde hiçkimse şarjlı kullanımdan menmun değil.
ya kablolu kablosuz şarjlı şarjsız ne fark ederki ben sinbonun 20 liraya aldım çok çok memnunun yanii
ingiliz atasözü derki "ucuz mal alacak kadar zengin değilim"
aynen öyle.daha öncede braun kullanıyodum çok menmunddum nerdeyse 10 yıl oldu banamısın demedi.
yusnes arkadaşım senin adına sevindim demekki cildin çok dayanıklı,sağlam ve sorunsuz.maşallah diyeyim.
bu arada yokk mu 7781 kullanan.
Ben 1 ay önce braunun 7781 modelini aldım.Soruna hemen cevap vereyim.Evet sadece şarjlı kullanabiliyorsun.Şarjlı kullanım süreside 40 dk.Bende epilasyon yaparken sarjı bitiverdi.Zaten az birşey kalmıştı.Prize taktım çalıştırdım ama çalışmadı.Yani sadece sarjlı kullanılabiliyor.Ama ben çook memnun kaldım bu üründen tertemiz yapıyor heryerinizi.Ama kıllarda daha yeni çıkıyordu az biraz çıktımı hemen alıveriyorum.Koltuk altı ve bacaklarda kullandım.Yüz için,koltuk altı için özel başlıkları var.Masaj başlığı var.Eğer başka soruların varsa sorabilirsin.
Allah allah neden sadece şarjla çalışıyor ki acaba yanlış bilgilendirmemi var? Ben 7681 kullanıyorum, ürün özellikleri olarak aynı ama o hem şarj ile hem kablo ile kullanılabiliyor...7781 kullanan bir arkadaş bu konuyu açığa kavuşturacaktır sanırım...ama seni rahatsız eden o özelliği ise 7681 i dene canım...muck
konunun üstünden çok geçmiş ama canım ben 1 saat önce 7681 aldım eve geldim prize taktım çalışmadısadece şarjlı çalıştı
Şarja tak ışık yanıp sönüyorsa ışık sabit yeşil olana kadar şarj et. Eğer yine şarjsız çalışmıyorsa derhal değişim yaptır pili bozuktur.
prize takmayınca çalışıyo yani uzun süre denemesemde normal çalışıyo.
prize bağlıda kullanılıyo kesin dimi şimdi şarja taktım full dolsun bakalım o zmn prize bağlı çalışcakmı
7681 ıslak ve kuru dan bahsediyoruz dimi netten özelliğe baktım yeni dikkatimi çekti prize tkaınca çalışmaz yazıyo :SBen yanlış anlamışım seni kusura bakma. Evet prizde de çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?