kabul etmek istemediğim tek şey...

hayatttt8994

Küçük meleğim..
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
31
18
30
Merhabalar herkezin bir hayatı hayatında terslik olabiliyor benmDe çok mutlu bi çocukluğum vardı ailem bana çok düşkün du annem babam ni istediğimi iki etmezdi ama annem hastaydi çok çekti ve daha sonra oldu ben daha onun açısına alışamadan öğrendiğim şey ile sarsıldım ve altı sene geçmesine rağmen kabullenmek istemiyorum meğer beni buyuten bana emekçi anne olan beni pamuk lara saran kadın üvey annem mis öz annem ise beni bi inat uğruna almamış.... bnu siz ler le paylaşmak biraz sa olsa rahatlamak istedim ii sabahlar desem daha iyi :KK66:

saygı duy öz annene ama sevgi duyar mısın bilmem..saygıdan kastım tartışma bile..sebebini öğrenmek istersen sor..
seni büyüten insanı sev saygı göster..

Yeni üye olduğum için sanırım tam bilmiyorum kapata madim da arkadaş lar zor bi durum bazen çok kolay bazende altında eizleçek kadar ağır

Bunu neden soylemislerki size bunca zaman saklamislar da yine saklayip birsey demeselerdi. Neyse olan olmus ogrenmisin gercegi, bundan sonra ne yapmak istiyosun peki

mekanı cennet olsun. çok şanslıymışsın böyle bir ailede büyüdüğün için bunu düşün ve mutlu olmaya çalış. diğer öz annen için ise öyle gerekmiş olmalı o zamanlar o aklıyla bunu yapabilmiş demek ki. keşke olmasaydı ama olan olmuş. kaç yaşındasın ve ne zaman öğrendin?

Ya çok farklı mesela iki tane üvey ablam var biri ile iyi aran ana diğeri ile hiç anlasamam çok yakın bi dostum.var ona canını veririm ama ablam evime.gelse çocuğunun yaptığı şeyler bile batar annem hep kendini haklı görür iate baban seni göstermedi vs. Falan ama ben o ole dedikçe sinir olurum annem le teyzem le dayım lar la bi mesafe vardır hep aramiz dq onlar benden bişey bekler ben ise onlar dan

X