• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabullenemiyorum...

Bana o zamanlar tek gecelikti dedi yani yalanı inandırıcı olsun diye. Eski Nisanlimdi ondandi bebek demedi şuan inkar etmiyor zaten o günü kurtarmak için öyle bir yalan söylemiş. Kısaca bir konu üstünde durmadan yalan var ve ben artık her sözüne yalan olarak bakıyorum. Ailesi vs de biliyormus durumu, ben kabul etmeyeceğim diye daha da çirkin yalanlar söylemiş yani
Tamam da tek gecelik veya nişanlı benim için bir farkı yok -ki tek gecelik bir ilişki yaşadığı insan için de öyle bir şey diyemez. Büyük ihtimalle siz tek gecelik ilişki yaşamış bir kadını kafanızda farklı kodladınız ve durumu sindirdiniz. Ayrıca tek gecelik ilişki yaşayan bir kadın bu konularda daha dikkatlidir.

İşte bana dese en baştan düşük Bi ihtimal de olsa kabullenebilirdim bu durumu o zaman bugün ağzımı acmazdim kapanır giderdi. Ben sordukca konuyu geçiştirmek için yalan söylemiş. Kimisine göre çok kolay bir mevzu ama bana ağır yani, bekarken de ağır bir mevzuydu evlendim gene ağır. Evli boşanmış olsa derim zaten evlilermis normal yani tabi dusunecekler çocuk, ama evli olmayan bir çift için nasıl hayal edebilirdim ki bu durumu çok nadir yani... İlk tanıştığımızda kendimizi anlatırken bile ben hep kötü yanlarımdan bahsettim. Ki çok kıskancım ve bu durumun sorun olduğunu olacağını biliyordu. Ona şans vermezmisim doğruyu söylerse, istediği sevmekmis sevilmekmis, beni çok sevince bu konular benim için önemsiz olur unuturum sanmış ama ben ona hep dedim ben biseyi unutamam... Kim unutur ki zaten herkes unutmuş taklidi yapar

Siz evlenmeden önce ne kadarini biliyirdunuz?

Haklısınız kızmakta.cok büyük bir yalan.niyeti sizin kaybetmemekte olsa zor bir durum.Ara verin iyice düşünün.terapi alın gerekirse.hemen boşanmayı düşünmeyin.zaman verin kendinize..

Tamam da tek gecelik veya nişanlı benim için bir farkı yok -ki tek gecelik bir ilişki yaşadığı insan için de öyle bir şey diyemez. Büyük ihtimalle siz tek gecelik ilişki yaşamış bir kadını kafanızda farklı kodladınız ve durumu sindirdiniz. Ayrıca tek gecelik ilişki yaşayan bir kadın bu konularda daha dikkatlidir.
Doktor bana çocuğun olmaz sağlık problemin var dedi demişti, onu da üstüne koyunca çocuk benden mi değil mi emin değilim diyince ondan olmadığını düşünmüştüm. Mevzuyu bebek üstüme kaldı mevzusuna çevirmişti yani ben o şekilde inandirildim

Insanlarin evlenmeden once hatalari gunahlari olabilir onemli olan tevbe edip bir daha tekrarlamamak olan olmus bunun icin yuva bozulmaz geçmişe bir sunger cekip bugune tasimamak olaylari bence olgun bir insan bunu yapar.onemli olan iyi bir es iyi bir baba olmasi ve sizin bu konuyu kapatmaniz.

Ben hangi kısmını sıkıntı ettiğinizi anlamadım.

Yalan söylemesi ise, evet haklısınız. Çünkü siz kabul edemezsiniz diye başka neler söyledi diye düşünür insan. Başka ne yalanları varmış?

Bebeğin düşmesi ise, adam mı düşürmüş ki onun suçu ne? Onda suçlanamaz bence
Yavrum durum iki taraf için de çok vahim. Biri tek gecelik ilişliydi, benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, diyor.

Kadın da büyük olasılıkla şöyle düşündü; he, tek gecelik ilişki öyle bir kadın yani... gibi gibi.

Oysa durumun saçmalığı; tek gecelik bir ilişkiden sonra hamile kalan kadının, adamla beraber olmak için bebek senden demesi çok saçma. Hangi devirdeyiz Allah aşkına? Anne karnında artık dna testi yapılıyor. Ben irdelerdim şahsen hangi salak, karnındaki bebeğin kimden olduğunu bilmeden sırf seninle birlikte olmak için böyle bir yalan söyler diye. Konu sahibi o zaman irdelememiş hangi cesaretle, neden yalan söylesin ki diye.

Bir de sağlık sorunu olduğunu doktorunun bebeği olmayacağını söylemişti yani cidden bende düşünmedim bebek ondan diye. Kız benimle ilişkisi olsun diye yalan söyledi diye çevirmişti. Yoksa bile bile evlenmedim öyle şeyler söyledi ki olmayan şey değil hayatta da görebildiğimiz bir örnek kızın hamilelik yalanı kullanması bende öyle düşünmüştüm. Bir de zaten istemiyordum kızı bir daha görmedim bile deyince inandım. Ama olay bambaşka çıkti.. Tek gecelik dediği eski nişanlisi çıktı, doktor yalanı çıktı, neden korunmadin bile demiştim kondom kullanma tarihi geçmiş koruyuculugu azalmış demişti ya hastalık kapsaydin demiştim... Çok güzel oynamış yani

Ablacım adam kuyruklu yalan söylemiş, sizin de kanmaya niyetiniz varmış ki o zaman deşmemişsiniz eeee şimdi niye deşiyorsunuz?

Ayrıca eşiniz adam değil, şerefli bir erkek asla bir kadınla olan anılarını ya da geçirdiği vakti neyse artık orda burda konuşmaz. Sizin adam, kendi yediği haltları kapatmak için eski nişanlısı için "o da tek gecelik kadındı yeaaa" diyebilecek tıynette. Kendini sıyırmak için her türlü yalanı söyleyebilecek karakterdebu adam rezil yani.

Adamı geçtim, siz başka bir kadının mahremi, özel hayatı ortaya açılıp dökülürken hiç mi sus diyemediniz? O da tek gecelik kadındı, o...ydu demesi bu şahane! namus! anlayışınıza denk geldiği için işinize de geldi nasılsa.

Siz bu adamın rezil olduğunu evlenmeden anlamamış olamazsınız. Gözünüzü kulağınızı kapatıyorsunuz sonra kandırıldım diyorsunuz ya, o da lolo bence.

Eşinin ikinci evliliği olabilirdin bir bebek isteyip eski eşi düşürmüş de olabilirdi biraz böyle baksan
Yalan konusunda kesinlikle haklısın güvenini kırmış bir defa

Yavrum durum iki taraf için de çok vahim. Biri tek gecelik ilişliydi, benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, diyor.

Kadın da büyük olasılıkla şöyle düşündü; he, tek gecelik ilişki öyle bir kadın yani... gibi gibi.

Oysa durumun saçmalığı; tek gecelik bir ilişkiden sonra hamile kalan kadının, adamla beraber olmak için bebek senden demesi çok saçma. Hangi devirdeyiz Allah aşkına? Anne karnında artık dna testi yapılıyor. Ben irdelerdim şahsen hangi salak, karnındaki bebeğin kimden olduğunu bilmeden sırf seninle birlikte olmak için böyle bir yalan söyler diye. Konu sahibi o zaman irdelememiş hangi cesaretle, neden yalan söylesin ki diye.

Ya işte çok pis bir şey yalan.
Bir kez yalanını yakaladığının 1000 kez doğrusunu sorgularsın demişler ya insanı kemirir durur o :110:
Daha yeni başıma geldiği için biliyorum
Ama konu sahibi evli şimdi bilemedim ben evli olsam napardım
Gitsen bir dert kalsan bir dert :110:

Doktor bana çocuğun olmaz sağlık problemin var dedi demişti, onu da üstüne koyunca çocuk benden mi değil mi emin değilim diyince ondan olmadığını düşünmüştüm. Mevzuyu bebek üstüme kaldı mevzusuna çevirmişti yani ben o şekilde inandirildim
Hayır siz kendinizi kandırmışsınız. Kusura bakmayın lütfen, nasıl inandınız buna? Hiç mi düşünmediniz, çocuğun kimden olduğundan emin olmayan bir kadının ortaya böyle bir yalan atması için kilolarca yürek yemiş olması gerek, diye.

Hamilesiniz, sizi üzmek istemem ama terapi alın lütfen. Şuan hamilesiniz ve boşan veya boşanma demek benim haddime değil. Eşinizle birlikte terapi alın mümkünse. İki taraflı hatalısınız. Sizin de takıntılarınız var. Durdunuz durdunuz, çocuk yaptıktan sonra mı olayları açığa çıkarmak aklınıza geldi kuzum? Yazık değil mi şimdi o karnındaki yavruya da?

Siz evlenmeden önce ne kadarini biliyirdunuz?

Haklısınız kızmakta.cok büyük bir yalan.niyeti sizin kaybetmemekte olsa zor bir durum.Ara verin iyice düşünün.terapi alın gerekirse.hemen boşanmayı düşünmeyin.zaman verin kendinize..
Bana evlenmeden önce tek gecelik bir ilişkiden babalık şüphesi olduğunu, doktorunun ona o zamanlar sağlık problemi yüzünden çocuğun olmaz dediğini, kızın ilişki kurmak için hamilelik yalanı olduğunu ya da başkasından olup onu baba ilan ettiğini söylemişti. Kesinlikle istemedim bebek yapmak aldirmasini istedim ama zaten düştü demişti. Bende ona inandım kızı bir daha görmedim aramadı sormadı bile dedi. Dün öğrendim eski nisanlisi ile gayet isteyerek planlı bir bebek yapmışlar. Ağlamış bebek düşünce yani istemiyordum kaza oldu VS muhabbeti de değil bu da bana dokunuyor. Baştan bu şekil bilseydim Hersey bugün daha farklı olabilirdi hayal kirikligimla kaldım

Bana evlenmeden önce tek gecelik bir ilişkiden babalık şüphesi olduğunu, doktorunun ona o zamanlar sağlık problemi yüzünden çocuğun olmaz dediğini, kızın ilişki kurmak için hamilelik yalanı olduğunu ya da başkasından olup onu baba ilan ettiğini söylemişti. Kesinlikle istemedim bebek yapmak aldirmasini istedim ama zaten düştü demişti. Bende ona inandım kızı bir daha görmedim aramadı sormadı bile dedi. Dün öğrendim eski nisanlisi ile gayet isteyerek planlı bir bebek yapmışlar. Ağlamış bebek düşünce yani istemiyordum kaza oldu VS muhabbeti de değil bu da bana dokunuyor. Baştan bu şekil bilseydim Hersey bugün daha farklı olabilirdi hayal kirikligimla kaldım

Şeytanın avukatını oynamak istemiyorum ama ya bebek düşmediyse de "düşürüldüyse" ?
Ne bileyim adam kıvırıp duruyor

Ya işte çok pis bir şey yalan.
Bir kez yalanını yakaladığının 1000 kez doğrusunu sorgularsın demişler ya insanı kemirir durur o :110:
Daha yeni başıma geldiği için biliyorum
Ama konu sahibi evli şimdi bilemedim ben evli olsam napardım
Gitsen bir dert kalsan bir dert :110:
Ben konu sahibine kızdım. Evet eşi çok hatalı da...

Madem içini kemiren duran şeyler vardı, neden bebek yapmadan önce deşmedin de bunları, o yavru rahmine düştükten sonra deşmeye başladın? Şimdi o yavruya da yazık değil mi?

Anne, neden babamla ayrıldınız? Annem bana, olayı konudaki gibi anlatsa, "Beni dünyaya getirme kararı almadan önce aklın neredeydi," derdim.

Bak yaşadıklarına çok çok üzüldüm ama sana da çok kızdım. Karnındaki yavru yüzünden kızıyorum. Neden şimdi?

Lütfen otur sağlıklı bir şekilde düşün. Önceden deşmiş olsan bu konuları kızmazdım ama bebekten sonra yapman çok büyük bir hata.

Şeytanın avukatını oynamak istemiyorum ama ya bebek düşmediyse de "düşürüldüyse" ?
Ne bileyim adam kıvırıp duruyor
Eşim inkar edemiyor ki artık ben istiyordum zaten diyor yalanı kalmadı yani. Belki kadın kendi isteğiyle ilaçla VS düşürmüştür yani kıza aldır diyemeyecek kadar istemiştir eminim. Benim de düşük ihtimalim oldu kanamam oldu, eli ayağına dolanmisti titriyordu durmadan çok hassas o konu da

Bak yaşadıklarına çok çok üzüldüm ama sana da çok kızdım. Karnındaki yavru yüzünden kızıyorum. Neden şimdi?

Lütfen otur sağlıklı bir şekilde düşün. Önceden deşmiş olsan bu konuları kızmazdım ama bebekten sonra yapman çok büyük bir hata.
Ben de kızıyorum o zamanki aklım yokmuş diye. Ama yalan ya bu bugün çıkmazsa ortaya başka gün çıkıyor işte. Sağdan soldan parçalar birleşti aklıma başka fikirler düştü bir de dün doktor kontrolüm vardı orda masada uzanırken acaba dedim o his geldi... Keşke Hersey ortaya ilk gün çıksaydı o zaman da mesleğim çok süper dedektiflik olurdu işte... Durup durup soruyorum neden yalan söyledin diye kavga mı çıkarmaya çalışıyorsun diyor kabullenemiyorum diyorum içim almıyor... Belki yarın başka birsey çıkacak hayat bu keşke Hersey planladığımız gibi olsaydı da baştan bilseydim

Iyi günler hanımlar... Benim derdim eşimin geçmişini kabullenemiyorum. Çok dar kafalı biri olduğumdan değil ama belli başlı kriterlerim vardı çoğu insan gibi. Ve eşim bu konuları kabul etmeyeceğimi bildiği için hep yalan söylemiş. Yavaş yavaş itiraf ediyor, ben de bilmiyorum şeytan mı dürtüyor nedir içime şüphe düştükçe tek öğrenme yolum maalesef eşimin ağzı olduğu için biraz oyunlar oynadım çünkü içim içimi kemiriyor biraz da yüksek hissiyatım var...
Evleneceğim kişinin biraz kendim gibi olmasını istemiştim en önemlisi ise bebek konusunda. Eşim biz nişanliyken, daha önce bir bebek muhabbeti olduğunu kaçırmışti ağzından, ben ayrılmak istemiştim çünkü kabullenemeyecegimi biliyordum bir ömür içime oturur. Daha sonra savunma olarak zaten benden olduğu bile belli değildi, kız benimle birlikte olmak için yalan söylemiş olabilir, o zamanlar doktor bana çocuğun olmaz falan demişti. Ben çok bozulmuştum tabi. Bu kadar üzülme, sanki planlı çok isteyerek olmuş bişey olsa haklısın VS demişti, deyim yerindeyse yedim.
Meğerse gayet böyle bir durummus, hatta düşük yapınca eşim gayet ağlamış çocuğumu kaybettim diye. Tabi bunlar için onu suclayamam ama içim kaldırmıyor... Sanırım bosanacagim ben bunu bir ömür kabullenemem, en baştan da böyleydim. Belki evlenmeden önce söylese kabullenebilirdim. Konu kapanirdi ama durmadan neden yalan söyledin başka ne söyledin diye sorup duruyorum... Normalde bu hafta ailemin yanına gidiyordum Bayadır görmedim, belki geri dönmeyegim o da az çok farkında.
Çok seviyorum, içimden büyük bir parça bırakacağım belki de bu hayal kırıklığına. Nasıl öğrendim konuları da işte kendime Facebook tan sahte hesap atıp başkası ağzından sana yalan söyledi böyle böyle oldu diye mesaj atıp gösterdim denemek için, yalan diyemedi döküldü. Geçmişini değiştiremezsin biliyorum dedim, keşke en azından baştan yalan söylemeseydin de böyle olmasaydı dedim.. Pişman mısın benle evlendiğine dedi evet ve her gün daha da olacagim, sana güvenemiyorum artık dedim. Beni üzmek için böyle söylüyorsun vs dedi hissettiğimi söylüyorum dedim. En son dün konuştuk daha da konuşmadık... İçimi dökmek içindi aslında bu konu, teşekkürler okuyanlara...
Not: Ben de hamileyim belki de bu yüzden bu konu bana iyice batmaya başladı... Benim ilk sevincim ama onun değil diye.. Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın hanımlar. Doğruları hamilelikten sonra öğrendim
Benim eşimde benden once nişan atmıs 19 yasımdayke. Soyledi bana hic kafaya takmadım solemeseydide takmazdım herkes. Gecmisinde birileri var evet olmasa daha mı iyi bazıları ıcın evet aama var işte nabıcaksın bence onune bak kafayı yeme boyle ilerisi icin bebegin icin en iyisi unutmaya calısmak

Benim eşimde benden once nişan atmıs 19 yasımdayke. Soyledi bana hic kafaya takmadım solemeseydide takmazdım herkes. Gecmisinde birileri var evet olmasa daha mı iyi bazıları ıcın evet aama var işte nabıcaksın bence onune bak kafayı yeme boyle ilerisi icin bebegin icin en iyisi unutmaya calısmak
Benimde var geçmişim ama ilk başta kendi ağzından bişeyler kaçırdı sonra çevirmek için yalan söyledi o yalanı korumak için başka yalan söyledi... Bunları da yuzyuzeyken yaptı yani telefonla 5 10dk ne söylesem diye düşünüp değil. Bu kadar mı profesyonel yalancı diyebiliyorum hiç guvenim kalmadı ve benim için önemli bir konuda yalan söyledi yoksa kimle nerde ne yapmış ne kadar kalmış kimle çıkmış ayrılmış bunlar benim için normal şeyler umrumda bile değil... Kendi başlattı devamı için yalan söyledi hep

Bu anlattıklarınız o zamanki nişanlısıyla onu bağlayan durumlar sizi ilgilendiren bir şey yok burada farkındaysanız. Üstelik bazı şeyleri zaten söylemiş ve buna rağmen evlenmişsiniz ama hala irdelemeye devam etmişsiniz. Madem bu kadar takılacaktınız zaten ilk söylediğinde evlenmeseydiniz o halde. Bence olaylara ve durumlara çok katı bakıyorsunuz, hayat biraz esnek düşünmeyi ve empati yapmayı gerektirir. Geçmişimden ötürü biri benden bu kadar kolay vazgeçseydi zaten ben ona kapıyı gösterirdim.

Ben de kızıyorum o zamanki aklım yokmuş diye. Ama yalan ya bu bugün çıkmazsa ortaya başka gün çıkıyor işte. Sağdan soldan parçalar birleşti aklıma başka fikirler düştü bir de dün doktor kontrolüm vardı orda masada uzanırken acaba dedim o his geldi... Keşke Hersey ortaya ilk gün çıksaydı o zaman da mesleğim çok süper dedektiflik olurdu işte... Durup durup soruyorum neden yalan söyledin diye kavga mı çıkarmaya çalışıyorsun diyor kabullenemiyorum diyorum içim almıyor... Belki yarın başka birsey çıkacak hayat bu keşke Hersey planladığımız gibi olsaydı da baştan bilseydim
Olan olmuş artık, şimdi doğru olanı bulma zamanı ve biz uzman değiliz. Lütfen çok iyi bir terapist bul ve danışmanlık al. O sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.

Bu anlattıklarınız o zamanki nişanlısıyla onu bağlayan durumlar sizi ilgilendiren bir şey yok burada farkındaysanız. Üstelik bazı şeyleri zaten söylemiş ve buna rağmen evlenmişsiniz ama hala irdelemeye devam etmişsiniz. Madem bu kadar takılacaktınız zaten ilk söylediğinde evlenmeseydiniz o halde. Bence olaylara ve durumlara çok katı bakıyorsunuz, hayat biraz esnek düşünmeyi ve empati yapmayı gerektirir. Geçmişimden ötürü biri benden bu kadar kolay vazgeçseydi zaten ben ona kapıyı gösterirdim.
Ben de geçmişimden dolayı biri beni istemese ben de onu istemem. Ama şimdi bu adamın geçmişinde kabul etmeyeceğim şeyler var ve üstüne yalan söyledi. E gene istememekte haklıyım ben onu başka türlü bildiğim için kabul ettim... Herkes istediğini seçmekte hür ama seçilmek için yalan söylemek normal bir davranış değil ki? Beni seven geçmişimle sever, ben de sevdiğimi geçmişiyle severim. Ama iki taraf da kabul edebilirse işte. Başta bilseydim düşük ihtimal de olsa bugün aynı yerde sorunsuz olurduk, ama hem geç öğrenmek hem de yalan girince işin içine bambaşka oluyor. Ben ona beni seçsin diye bişeyler sorduğunda yalan söylemedim, dürüst oldum bunu beklemek benim de hakkimdi bence

Back
X