• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaburga bilezik ve set

evde var arabada sıkıştık işte yaşam kalitesine yatırım yaptım suç mu yani saldırmalar başladı art niyetli olsam erkeğim demem

benden sana abla nasihati bırak o kızı.insan sevdiceğine bunları derken utanır.ayrıca adamın hem evi hem de arabası varmış.sat evi.kirada otursun.1 kilo altın tak.düğün bitmeden altınlar annemde kalacak dee.bak bunları yapmazsan hiç kıymetin olmaz

Herkes ne takarsa kendi şanındandır derler bizde. Bırak o kızı. Daha düğünü var balayı var ohoo göçertir seni ben diyim
balayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takar

Seninki de pek saf kardeş kaçırma bu kızı
kaburga bilezik istiyor trabzon istemiyor ya

Kaburga bilezik bilmeyenler için
1_1000_800_4.webp

Almaya durumum yok dersiniz ve almazsınız.
Boyundan büyük parasal borca girebilecek saflıktaki erkekle evlenmenin doğru olmadığını anlasın ilk önce nişanlınız.

Kaburganında bütçeye uygunu vardır neden almak istemiyorsun... Taksitlede olsa al içinde kalmasın.

Şimdi baktımda 1500 e çok güzel sade spor modelleri var.

Aaa kızlar kaburga deyip gecmeyin hoş modeller var aklımızda bulunsun.. Beyaz altın rose altın düz üçlü görürseniz bana da haber verin

Seninki de pek saf kardeş kaçırma bu kızı
kaburga bilezik istiyor trabzon istemiyor ya
trabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyemem

Annemle beraber oturcaz de,imkanın yok de,bak nasıl topuklayıp kaçar yengemiz :KK55:

hahaha gerçekten abla, buna kimse dayanamaz :27:

konu sahibi de ki nişanlına, ben bunları alırım ama ciddi bir ekonomik kriz yaşayacağımızdan şimdilik süresiz annemlerle yaşayacağız de.. bak bakalım ne kaburga, ne set, ne de antrikot istiyor :27:

Back
X