• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaburga bilezik ve set

arkadaşlar baştan belirteyim ben erkeğim nette araştırma yaparken rast geldim ve gerçekten burda bi beyin fırtınası dönüyor kadınları anlamanın yakınından geçmek istiyorsam buraya yazmam gerektiğini düşündüm. ben evliliğin eşiğinde bir gencim müstakbel eş adayım benim imkanım olsa onun için herşeyi yapacağımı biliyor ama bana diretiyor kaburga bilezik ve set diye daha bunun bileziği var osu var busu var imkanım el verse önüne sereyim. onuda çok iyi tanıyorum bunun arkasında ablası yada annesi var diye düşünüyorum. kaburga bilezik yada set alalım diyorum yok illa ikiside olacak bir akıl verin nasıl bir konuşma yapayım yada bir tavır sergileyim çünkü akıl onun aklı değil biliyorum onu kırmak istemiyorum

"Böbreklerimi mi satim leennnnnn" de !

trabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyemem

yazık sana..........

Ahh ahh bedavaya evlenmişiz :KK57: şakası bir yana gerçekten zevksizmiş senin hatun enişte. Ben olsam şöyle en kalınından 22 ayar bir trabzon hasırı isterdim. Peşine de sıra sıra bilezikler ama bilemedik işte

trabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyemem
biraz erkeğol .Kaburgalarınızı kırdırtmayın lan bana de çek restini (görümce rolündeyim)

Hey yavrum benim ev var araba var :KK14:
dayak istiyor bu kız
sen de tamam alıcam de
gir borca al evlendikten sonra paşa paşa öde
o da girsin zahmete sonra bozduralım da rahat edelim der
bence bu yüzden ayrıl kızdan seviyorsa zaten gelir bulur
altınsız da kabul eder seni

balayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takar

Biz kk olarak alalım kaburga şeysini olurmu,senide masraftan kurtarırız kardeş :KK53:
Hadi balayıda bizden olsunn :confused:

hahaha gerçekten abla, buna kimse dayanamaz :KK53:

konu sahibi de ki nişanlına, ben bunları alırım ama ciddi bir ekonomik kriz yaşayacağımızdan şimdilik süresiz annemlerle yaşayacağız de.. bak bakalım ne kaburga, ne set, ne de antrikot istiyor :KK53:

Anında vınnnnnn :KK70:

Ahh ahh bedavaya evlenmişiz :KK57: şakası bir yana gerçekten zevksizmiş senin hatun enişte. Ben olsam şöyle en kalınından 22 ayar bir trabzon hasırı isterdim. Peşine de sıra sıra bilezikler ama bilemedik işte
zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki

Forumda erkek muhabbetine girmeyeceğim şimdi, biri mi doldurdu kendi fikri mi bilemem, ama o dönemler de akıl verenler çok olur. Ben 2. bir oda döşemeyeceğim diyorum teyzemler; e boşuna mı kira vereceksiniz diyor? E o eşyaları alırken kirayı zor verirsek? Düşünen yok, teyzemler de şu kadar bilezik demişlerdi inanamamıştım! Bizim adetlerimiz de mikat belirtilmez çünkü, gücünüzün yettiğince denir, yani insanlar bambaşka bir hale bürünebiliyor o dönemler de sırf millete şunu yapmışlar vs. gösteriş için, bazılarını da anlamıyorum ne demek kız ne isterse yap, yapacaksın? Yapacak durum yoksa ne ile yapılacak?

Adama niye "kadın gururu" aşılıyonuz lan.
Ayrılmasın. Karşıdaki de kadın olunca gururlar çakışır, gelip bulmaz falan. Öyle kalır bu beyzade de ortada.
Ayrılmasın, cık.

Bugüne kadar hiçbir erkeke bukadar yardımcı olmadıl.dugunese cagırda bi görelim gelin kızı

zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki

Sen ver dizginleri eline ver ! Evlendikten sonra gelip konu açarsın buraya "Elimi verdim, kolumu kurtaramıyorum" diye.

Bunu satsan para etmez ki ,al 3-5 tane normal bilezik tamamdır .
Tak bir tane tek taş olsun bitsin ..
Ocağına incir ağacı dikecek hatun ..

Back
X