• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaburga bilezik ve set

Ben enayiymişim sanırım. Ne gerek var bilziğe, takmayacağım şey için ne diye para harcayalım demiştim zamanında. Bunları kullanan hatunlar var mı hala ya? Anneme versem o bile takmaz muhtemelen bu ne abartılı şey diye.

Canım takıcağından değil parasından istiyo, kaburga denen şey 16-17 bin

Böyle kaburgadır hasırdır ne diye istiyorlar bunları biri bana açıklayabilir mi? Taksan takılmaz bence çok çirkin, yatırım desen öyle yatırım olmaz zarar edersin bir kere. Yani nedir bunun mantığı yalvarırım biri aydınlatsın napıyorsunuz bu takıları? Sırf millete hava olsun diye mi?

Eskiden olsa anında giderdi erkek üye. Şimdi deli gibi akıl veriyoruz :KK53:

Bizlerde de var bir değişiklik.

balayı için de dünya turu
Böyle kaburgadır hasırdır ne diye istiyorlar bunları biri bana açıklayabilir mi? Taksan takılmaz bence çok çirkin, yatırım desen öyle yatırım olmaz zarar edersin bir kere. Yani nedir bunun mantığı yalvarırım biri aydınlatsın napıyorsunuz bu takıları? Sırf millete hava olsun diye mi?
bak benim kocam bana kaburga bilezik Aldı hıh. Dicek komşulara

aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim

Ona salaklık değilde aşk deniyor işte,yapacağın en güzel hareket yengeyle sakşnce konuşman..
Durumunu açıkca anlat,ben sonra alırım dersen hatanın en büyüğünü yaparsın,başının etini yer bu kadın milleti..
Ne zaman alacan diye saç baş yoldurur..
Dürüst ol yeter ki...

aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim
ohoo her dediğine tamam mi diycen kardeş. bir orta yol bulunur öyle çocuk gibi yol bunu al yok bunu al diye tutturulmaz. taviz vermemek lazım ama kadın ama erkek kim olursa olsun.

Karşısına geçeceksiniz. Alacak durumunuzun olmadığını, evlendikten sonra bu kadar masrafın sizi zorlayacağını ve huzursuz olacağınızı, zaten üzerinize ne düşüyorsa yaptığınızı söyleyeceksiniz. Fakat bunu alacak durumum gerçekten yok, alamam diyeceksiniz. Eğer gerçekten alacak durumunuz yoksa, bu şekilde açıklayacaksınız.

Ama alacak durumunuz varsa, alın. Bir kere oluyor. Zaten yine sizin olacak, sokağa atmıyorsunuz paranızı.

Kv ve eş adayınızla ilgili sözlerinize kızdım ama onun haricinde, maddiyata düşkün biriyse bilemem, onu en iyi siz tanırsınız.

Bu erkekler de buraya iyi dadandı kokulu çorap isteyenler

yok karım dövdü diyenler

kaburga bilezik diyenler:KK53::KK53:

Bunlar hep Necmi ve Sadıktan sonra oldu :KK53:

Yalnız bu da sosyolojik deneyse çıkaracağınız sonuç; evet kadınlar k.valide ile oturmaktan korkuyor :KK53:

Ya herkes necmiden bahsediyor bi ben mi bilmiyorum :( o kim? Ne derdi varmış zavallının.?

Bayramda gelen bileziği büyük geldi bileğime diyince olay olduydu:KK53::KK53::KK53: hiç istemedik bizde şöyle kaburga bilezikler, isteyen yaranıo ben onu bunu bilmem :KK45:

Bunlar hep Necmi ve Sadıktan sonra oldu :KK53:

Yalnız bu da sosyolojik deneyse çıkaracağınız sonuç; evet kadınlar k.valide ile oturmaktan korkuyor :KK53:
“Korkuyor mu?”

Bence bu kelimenin içi çok boş ya da çok kibar kalıyor tarifteki oturma için.

Resmen kabus başka açıklaması yok.

Back
X