- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
Bu nasıl bir mantık ya. Maddiyat denen sey erkeklikle mi alakalı. Neden kadının daha makul olmadı gerektiğini anlsmıyorsunuzerkek adamsan her ikisinide alcan tabi
tek taş aldınmı hem ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasıl bir mantık ya. Maddiyat denen sey erkeklikle mi alakalı. Neden kadının daha makul olmadı gerektiğini anlsmıyorsunuzerkek adamsan her ikisinide alcan tabi
tek taş aldınmı hem ?
kimseye giydi
kimseye giydirmedim ki gayet normal yazdıklarım yanlış anlaşılmayım
Danyal olmasın bu da?biz üç kişiydik
necmi ,sadık bu kim bilmiyorum![]()
O nassı bir şeymiş ya? Ne gördüm ne de duydum. Trabzon hasırından daha mı okkalıymış da mübağla olsun diye kaburga demiş konu sahibi şehzade?Ee son karar be alınıyor mu bilezik? Pardon kaburga bilezik. Bilezik demek hakaret olur buna.
Danyal olmasın bu da?![]()
Canım biz o kadar eğleniyoruz, o kadar güzel akıl alışverişi yapıyoruz ki, erkekler kıskanır oldu. Aramıza karışmaya çalışıyorlar.hiç kimliklerini söylemekten çekinmiyorlar bile açık açık erkeğim diyorlar
bize nazar değdi sanırımne oldu bu kkye
![]()
Ona durumunun buna yettiğini makul olmasını istediğini,maddi bir konu için onu üzmek istemediğini ama buna Gücü'nün olmadığını,buna diretirse ikisini birden aldığı takrirde diğer harcamalara paranın eksik kalacağını bu eksiğin mutlaka bir yerden çıkacağını söyleyinarkadaşlar baştan belirteyim ben erkeğim nette araştırma yaparken rast geldim ve gerçekten burda bi beyin fırtınası dönüyor kadınları anlamanın yakınından geçmek istiyorsam buraya yazmam gerektiğini düşündüm. ben evliliğin eşiğinde bir gencim müstakbel eş adayım benim imkanım olsa onun için herşeyi yapacağımı biliyor ama bana diretiyor kaburga bilezik ve set diye daha bunun bileziği var osu var busu var imkanım el verse önüne sereyim. onuda çok iyi tanıyorum bunun arkasında ablası yada annesi var diye düşünüyorum. kaburga bilezik yada set alalım diyorum yok illa ikiside olacak bir akıl verin nasıl bir konuşma yapayım yada bir tavır sergileyim çünkü akıl onun aklı değil biliyorum onu kırmak istemiyorum
Eee bizim kızlar ne olacak? Gel anlaşalım biz kaburgayı kaldıralım siz başlık parasını.Bende oğullarıma başlık parası isticem
Hahah koptum.Danyal abi taksidedir müşterisi vardır![]()
16-17 binmiş ipekcim. Baya okkalı yani. Trebzon da neymiş hıhO nassı bir şeymiş ya? Ne gördüm ne de duydum. Trabzon hasırından daha mı okkalıymış da mübağla olsun diye kaburga demiş konu sahibi şehzade?
İsimler de çok irrite edici nedense.Muhsin belki de![]()
Bir düşüneyim anlaşabilirizEee bizim kızlar ne olacak? Gel anlaşalım biz kaburgayı kaldıralım siz başlık parasını.![]()