- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
16-17 binmiş ipekcim. Baya okkalı yani. Trebzon da neymiş hıhmodundayız şu an.
Milletin evlilik anlayışı öldürüyor beni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16-17 binmiş ipekcim. Baya okkalı yani. Trebzon da neymiş hıhmodundayız şu an.
Bdv olmazsa kk olmazCanım biz o kadar eğleniyoruz, o kadar güzel akıl alışverişi yapıyoruz ki, erkekler kıskanır oldu. Aramıza karışmaya çalışıyorlar.
Yaw bilmezler mi ki onlar olmazsa dert olmaz, dert olmazsa KK'da BDV olmaz.![]()
Yuhh be yani resmen atmasyon olduğu belli.16-17 binmiş ipekcim. Baya okkalı yani. Trebzon da neymiş hıhmodundayız şu an.
Aynen aynen. Evlilik mi yapıyorlar iş anlaşması mı belli değil.Milletin evlilik anlayışı öldürüyor beni.
Yazık ya elin adamı sanki, kocası olacak neticede. Bari karlı bir şeyler isteseler de değse. Hisse senedi isteyeceğim ben.Tam üstüne bastın ayağını çek. Bizim kızlarda adama ne kadar çok para harcatırsam o kadar kardır, o kadar değerli olurum gibi bir mantık var. Yani beyaz altından sade ve şık bir bilezik yerine, böyle altın gününe giden teyze takılarını sırf daha pahalı diye tercih ediyorlar. Benim arkadaşım da kendine Trabzon hasır seti aldırttı. Şimdi hiçbir yere takamıyorum, yakıştıramıyorum diye şikayet ediyor.
Kendi zevki o yönde olup, o şekilde takıları tercih edenleri tenzih ediyorum tabi ama yukarıda dediğim kadın türünden çok var.
Dolma akılla hareket eden kızdan,altın diye direten kızdan çok fazla bir şey bekleme.Bu arada kaburga bilezik nedir.arkadaşlar baştan belirteyim ben erkeğim nette araştırma yaparken rast geldim ve gerçekten burda bi beyin fırtınası dönüyor kadınları anlamanın yakınından geçmek istiyorsam buraya yazmam gerektiğini düşündüm. ben evliliğin eşiğinde bir gencim müstakbel eş adayım benim imkanım olsa onun için herşeyi yapacağımı biliyor ama bana diretiyor kaburga bilezik ve set diye daha bunun bileziği var osu var busu var imkanım el verse önüne sereyim. onuda çok iyi tanıyorum bunun arkasında ablası yada annesi var diye düşünüyorum. kaburga bilezik yada set alalım diyorum yok illa ikiside olacak bir akıl verin nasıl bir konuşma yapayım yada bir tavır sergileyim çünkü akıl onun aklı değil biliyorum onu kırmak istemiyorum
Ve bilmediğimiz kimler acaba..bilmem ki ona sormak lazım
şaka bir yana içimiz erkek kaynıyor kızlar ne olacak bu işin sonu
yok necmi yok sadık yok yusuf derken kahvehaneye döndü bura![]()
Gerçi senin gibi kaynanan istemem kızıma.
Bir düşüneyim anlaşabiliriz![]()
Muhsin belki de![]()
Eee bizim kızlar ne olacak? Gel anlaşalım biz kaburgayı kaldıralım siz başlık parasını.![]()
Hahah koptum.
Onlar da akıllandı almıyorlar artık. akıl mantık işi mi bu parayı vermek. Araba falan alınır ucuz yollu.Yuhh be yani resmen atmasyon olduğu belli.
Kaburga isteyen kızına köy ağası, aşiret reisi bulsun.
İsimler de çok irrite edici nedense.![]()
Yes!! Buradan tanıyorum hepinizi; geçen farklı bir bölüme girdim forumda, çoook yalnız hissettimBdv olmazsa kk olmaz![]()
Bak hele bak neyimi gördün kızGerçi senin gibi kaynanan istemem kızıma.
İç güveysi bakıyoruz biz canımcım.![]()
Aynen aynen. Evlilik mi yapıyorlar iş anlaşması mı belli değil.
Bence bunların hepsi tek bir kişi. Güzel eğleniyor bizimle.dün birtane kokulu çorap isteyen berkant vardı o nasıl![]()
dün birtane kokulu çorap isteyen berkant vardı o nasıl![]()
Berkantt kim nannnn![]()
Biz de kendimiz yaptık her şeyimizi. Bir setim var benim de bir de incecik kolyeciğim. Düğünde takılanların hepsi bir ay sonra bozdurulup borçlar toparlandı. Yemişim altınını, huzur olsun yeter.Valla biz nişanlımla her şeyi kendimiz yapıyoruz. Bi set alcam bi künye o kadar. Elalem ne derse desin, takmayacağım şeye para vermem. Ne yapayım bileziği, ne gerek var diye bakıyorum olaya. Ama bunları okuyunca da hayret ediyorum. Ya ben salağım, ya başkaları çok işgüzar.