• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaburga bilezik ve set

Buarada kk cidden kadin uye alimi ivin tc kimlik no ile kayit olunabilinmesni istiyorum
Aman cute insan niyeti bozmaya görsün kadın tc no bulmakta ne var Allah aşkına. Erkek kafası bu ancak bu tür şeylere çalışır zaten.

esi sozlukte okumustum cogu buraya gelip uye olup yaziyor sonrada eksi de dalga geciyorlarmis.
bir erkek bdv ilgincccccccccc

fake felan değil yada başka bir amaç gütmemekteyim istenilen bilezik oyle 16 17 binde değil 9 bin lira ben şunu anladım ki şuraya birşey yazdım ne konuşmalar döndü. ben daha önce neler yazıldı bilmiyorum kim ne istedi ne fake attı haberim. kararımda her istenileni yapıcam çünkü kadınların çok seri olumlu veya olumsuz örgütlendiğini görebiliyorum kaburgada alacam balyınada fethiyede villa kiralayacam havuzlu balayı olayı benim fikrim sormakta hatalı olan benim siz kusurama bakmayın

Bir de içlerinde hiç düzgünün de yok. Hepsi feleğin çemberinden geçmiş erkekler. Biri karısından dayak yer, diğeri bir kız sever, Mecnuna döner, birini nişanlısı sömürür... Sitenin yeni ismi
KK ......... Kaybedenler Kulübü olarak değiştirilsin madem.

demek ki sadece kadınlar çile çekmiyor bu sevindiriciEn Büyük KK

İyi olmuş oğlan kurtarmış paçayı o aileden.
Benim de kuzenimi mardinli avukat bir çocuğa verdiler, henüz nişanlılar. Oğlanın babası aşiret reisigillerden. Bir evleri var, taş ev bildiğin şato. Ama oğlan der babamlarla oturcaz, bizde böyle. Altın takılacak ama düğünden sonra iade edilecek ona göre. Bizim salak kız da ay nişanlım nişanlım diye dolanıyor ortalıkta. Bu cinsler de var.
İşte filmlere özeniyor herhalde. Boran ağa hayatı sanıyor kızlar bu tür şeyleri. Ama gerçek hayat filmlerdeki gibi değil.

fake felan değil yada başka bir amaç gütmemekteyim istenilen bilezik oyle 16 17 binde değil 9 bin lira ben şunu anladım ki şuraya birşey yazdım ne konuşmalar döndü. ben daha önce neler yazıldı bilmiyorum kim ne istedi ne fake attı haberim. kararımda her istenileni yapıcam çünkü kadınların çok seri olumlu veya olumsuz örgütlendiğini görebiliyorum kaburgada alacam balyınada fethiyede villa kiralayacam havuzlu balayı olayı benim fikrim sormakta hatalı olan benim siz kusurama bakmayın
Niye kızdın ayol?

Bunları yapacak paran varsa neden kasıyorsun hem kendini hem de bizi?

Haydaaaa.
Sitenin ismi, iceriği mi degişti, erkekler konu açıyor sürekli. Hoş önceki malum iki konuda erkek olduğunu iddia eden şahsın sosyal mesaj kaygısı taşıyan bayan üyelerden birinin ikinci üyeliği olduğunu düşünüyorum.
Size gelince konu sahibi, aileyi karşınıza alın. Elinizden gelenin ne olduğunu açıkça söyleyin, Benim adım Hıdır, elimden gelen budur misali. Fazlasını imkanlar dahilinde gerceklestiremeyeceginizi belirtin.
Annesinin doldurduguna eminseniz tabi.

Benim sorduğum 16 küsürdü demekki seninki iyi tutumlu 9luğa razı.
Götür fethiyeye al bizene yahu ?
Biz sanki onun kumalarıyızda ilahi :)

Back
X