- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
''bu siteye erkekler üye olmayacak diye bir yasak yok. gayet güzel bir site seviyorum'' yazmış bir de.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16-17 binmiş ipekcim. Baya okkalı yani. Trebzon da neymiş hıhmodundayız şu an.
çalışmıyor yazıyor ilginç bir şekildeKonu sahibi ne iş tutarmış kızlar?
olay para olup olmaması değil zaten yatırım yapmışım ikimize ev araba altın için sıkıntıya ne gerek varBunları yapacak paran varsa neden kasıyorsun hem kendini hem de bizi?
esnafım kendi işimi yapıyorum oldukça boş vaktim oluyorçalışmıyor yazıyor ilginç bir şekilde![]()
Konu sahibi ne iş tutarmış kızlar?
kk nın en karakterli, en olgun kadınları bile ne kadar basit yorumlar yapmış.
Yemin ederim tiksindim yazdıklarınızdan sayfa aralarında gezerken.
kk nın en karakterli, en olgun kadınları bile ne kadar basit yorumlar yapmış.
Yemin ederim tiksindim yazdıklarınızdan sayfa aralarında gezerken.
kılıbık veya pasif olduğumu nerden çıkardınız :)Kılıbık pasif biri neiş yapabilir? Bilemefim
Seni de enayiler grubuna dahil ediyorum.öhhhhhh Tr e gidince alnının çatından vurcam benimkini7 tane tel taktı onu da geri aldı pissssssss
![]()
kılıbık veya pasif olduğumu nerden çıkardınız :)
allah bereket versin dediğim gibi maddiyata çok önem veriliyorsa evlendikten sonra daha kötü olur sizi seven biri böyle bir diretme yapmazdı kendimden biliyorumesnafım kendi işimi yapıyorum oldukça boş vaktim oluyor
İkinize ev araba bilmem ne yatırımı hangi maaşla yaptın sen?olay para olup olmaması değil zaten yatırım yapmışım ikimize ev araba altın için sıkıntıya ne gerek var
bir ima sezdim ancak buraya yazmamda bir anlam aramayın yazmak istedim sadece gerçekten iyi bir işim var belirtmek isterim
kılıbık veya pasif olduğumu nerden çıkardınız :)
Neyse ki karaktersiz ve olgunlaşmamış bir insan olduğumdan hiiiç üstüme alınmadım.yeni üyelik ve 4 mesajda amma hızlı çözmüşsün karakterli ve olgunları..
Kılıbık olduğunu nasıl anladınız?Kılıbık pasif biri neiş yapabilir? Bilemefim