Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nerden biliyosun bugün üye olup?
Kılıbık olduğunu nasıl anladınız?![]()
bir ima sezdim ancak buraya yazmamda bir anlam aramayın yazmak istedim sadece gerçekten iyi bir işim var belirtmek isterim
Beni de alınSeni de enayiler grubuna dahil ediyorum.
Peki istediginiz nedir tam olarak? Bir sürü öneri sunuldu şahsınıza. Hiçbirine yanaşmıyorsunuz. Almayın dendi ''almak istiyorum'' dediniz, alın deniyor ''ev araba aldım ne gerek var'' diyorsunuz. İstediğiniz tavsiye nedir tam olarak? Ben yorumlarınızdan ne demek istediğinizi idrak edemedim.olay para olup olmaması değil zaten yatırım yapmışım ikimize ev araba altın için sıkıntıya ne gerek var
kk nın en karakterli, en olgun kadınları bile ne kadar basit yorumlar yapmış.
Yemin ederim tiksindim yazdıklarınızdan sayfa aralarında gezerken.
Önceden takip ediyodurr hahaha![]()
Valla sağ gösterip sol vuruyor baksana kirli çıkıymış.Başka hangi erkek nişanlısına sözgeçiremeyip buraya konu açıp bunları yazar?
Başta ikisinden biri için yol göstermemizi istedi şimdi alıcam tıtucam zart zurt
Nedenir?
yazarları tanımak için üye olma şartı yok biliyorsunuz.yeni üyelik ve 4 mesajda amma hızlı çözmüşsün karakterli ve olgunları..
Valla sağ gösterip sol vuruyor baksana kirli çıkıymış.![]()
Sizede maşallah yani. Yeni üyesiniz kim karakterli, kim olgun çözmüşsünüz hemen bravo.kk nın en karakterli, en olgun kadınları bile ne kadar basit yorumlar yapmış.
Yemin ederim tiksindim yazdıklarınızdan sayfa aralarında gezerken.
Beni de alın. Benim kpeder adı var kendi hiç yok.
Gelinliğimi bile eşimle maaşımızdan aldık. Ne diyim ki benden uzak olsun da ondan bir halt istemiyorum.
Ben de onu diyecektim, başka bilezik istemiyorsa bu bilezik gayet normal, zaten 4 bilezik alsan bunun kadar eder ki ben bile 6 bilezik istemiştim tanesi 20 gramdanKaburga bilezik buymus. Peki baska bilezik istiyor mu? Eger istemiyor da sadece bunları istiyorsa normal..
Eki Görüntüle 1349075
Tam öyle canım kpedere karşı Fransız kadar soğuğumaaaaaaa ben seni hep fransız kadını olarak hayal etmiştimSende de mi var kv kp sorunu yaaa ,bu dünyaya hiç inancım kalmadı yawww
![]()
birşey sordum saçma gereksiz veya değil buraya yazmamda bi amaç mantık aramayın bir sürü şeyle itam edildim ayrıca biri yorum yapmış en olgunlarınız bile nasıl cevaplar vermişsiniz diye onuda benle bağdaştıranınız oldu şimdi kadınların çözümleme adına hemcinslerinden yardım alılıyım dedim sevdiğim kadınla ilgili bir konu hakkında fırtınalar koptu :) bir erkek olarak kadnın istediklerini yapmamanın mantıklı olmadıgını düşünmeye başladım sayenizde :)