• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaburga bilezik ve set

Ben de onu diyecektim, başka bilezik istemiyorsa bu bilezik gayet normal, zaten 4 bilezik alsan bunun kadar eder ki ben bile 6 bilezik istemiştim tanesi 20 gramdan :KK53:
normal bilezik takmayacağını biliyorum o yüzden böyle birşey istiyor bu modeller gibi değil ama takılır üstüne teyzelerim amcalarım vs. zaten takacak bilezik

birşey sordum saçma gereksiz veya değil buraya yazmamda bi amaç mantık aramayın bir sürü şeyle itam edildim ayrıca biri yorum yapmış en olgunlarınız bile nasıl cevaplar vermişsiniz diye onuda benle bağdaştıranınız oldu şimdi kadınların çözümleme adına hemcinslerinden yardım alılıyım dedim sevdiğim kadınla ilgili bir konu hakkında fırtınalar koptu :) bir erkek olarak kadnın istediklerini yapmamanın mantıklı olmadıgını düşünmeye başladım sayenizde :)
Ya peki sizin dediklerinizde bir mantık var mı?
Bir sürü öneri sunuldu, mantıklı önerilerin hiçbirine cevap yazmadınız; espirisine yazılmış mesajlara yöneldiniz hep.
Kim ne derse onun aksini söylediniz.
Alın diyoruz gerek yok diyorsunuz; almayın diyoruz ama istiyor zaten çok para da değil onu mutlu etmek istiyorum diyorsunuz. Siz ne istediğinizi biliyor musunuz acaba?
Sizin bence amacınız akıl danışmak falan değil, buraya da ön yargılarla üye olmuşsuınuz.

birşey sordum saçma gereksiz veya değil buraya yazmamda bi amaç mantık aramayın bir sürü şeyle itam edildim ayrıca biri yorum yapmış en olgunlarınız bile nasıl cevaplar vermişsiniz diye onuda benle bağdaştıranınız oldu şimdi kadınları çözümleme adına hemcinslerinden yardım alıyım dedim sevdiğim kadınla ilgili bir konu hakkında fırtınalar koptu :) bir erkek olarak kadınımın istediklerini yapmamanın mantıklı olmadıgını düşünmeye başladım sayenizde :)
Bi adamın parası varsa dünyayı sersin kadının ayağına
Yoksa sırf gösteriş için istiyosa o kaburga bilezik yerine ya makul ya hiç bişey almamalı bi canımsın demek yeter
Sen ya o ya o ve burdan yardım isteyince parasız ama gönül yapmaya çalışan gördüm

Ama hem paran var hem soruyosun hemde hiçbirşeyi beğenmiyosun

Napalım karburga mı yapalım elbirliğiyle?

Ya peki sizin dediklerinizde bir mantık var mı?
Bir sürü öneri sunuldu, mantıklı önerilerin hiçbirine cevap yazmadınız; espirisine yazılmış mesajlara yöneldiniz hep.
Kim ne derse onun aksini söylediniz.
Alın diyoruz gerek yok diyorsunuz; almayın diyoruz ama istiyor zaten çok para da değil onu mutlu etmek istiyorum diyorsunuz. Siz ne istediğinizi biliyor musunuz acaba?
Sizin bence amacınız akıl danışmak falan değil, buraya da ön yargılarla üye olmuşsuınuz.
alakası yok sizi tenzih ederim ancak o kadar hızlı gelişiyor ki ben okuyana kadar bir sürü mesaj yazılıyor böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim bir kopukluk olmuş olabilir yazılanlarda ancak bu kadar aktif bir forum görmedim

birşey sordum saçma gereksiz veya değil buraya yazmamda bi amaç mantık aramayın bir sürü şeyle itam edildim ayrıca biri yorum yapmış en olgunlarınız bile nasıl cevaplar vermişsiniz diye onuda benle bağdaştıranınız oldu şimdi kadınları çözümleme adına hemcinslerinden yardım alıyım dedim sevdiğim kadınla ilgili bir konu hakkında fırtınalar koptu :) bir erkek olarak kadınımın istediklerini yapmamanın mantıklı olmadıgını düşünmeye başladım sayenizde :)

Annnnndd, they created the male Frankenstein..

normal bilezik takmayacağını biliyorum o yüzden böyle birşey istiyor bu modeller gibi değil ama takılır üstüne teyzelerim amcalarım vs. zaten takacak bilezik
Ama bak, başka bilezik almayacaksan bu çok çok normal. Seti bilmem ben istemedim çünkü ama bunun gibi eşe dosta giderken takabileceği süslü güzel bişey alsan makbule geçer. Akrabaların tabi takacak, ama eşinin alın teriyle alınan bişey çok daha kıymetli bence.

Back
X