Kabus dolu yıl geride kalıyor,2012

Haras iyi temmennin için teşekkürler.Umarım herşey yoluna girer.Ben o kadar iyi niyetli davrandım ki, onların karşılığında aldatıldım ve hakarete uğredım.Üstelik bana o da dava açıp beni aldatıyor demiş.Dava dilekçesini görünce şok geçirdim.O kadar berbat şeyler yazmış ki, değer verdiğim kandığım inandığım günlere lanet ediyorum.Haras sizin evliliğiniz bitme nedenini öğrenebilir miyim?

terbiyesiz adam.oyle aldatti demekle,iftira atmakla olmuyor bu isler.kanitlamasi lazim iddasini.erkek olan adam kadinina bunu nasil yapar aklim almiyor?

canım şükretmelisin herşeyin erkenden farkına varmışsın..daha ilerde bu sorunlar olsaydı daha kötü olurdu daha büyük yıkıma uğrardın.. evliyken olduğun cevrede yasamak zor gelebilir ama sakın tayin falanda isteme ailenin yanında kal..en büyük destekçin onlar olacak emin ol..karşınada çok çok daha iyileri çıkar bunu unutma...kendini üzme yoluna bak,daha bakımlı ol,kendine daha çok dikkat et çatlasınlar o eski eşin tarafı..her haberin kulaklarına gider zaten...yarın bigün kurarsın mutlu bir yuva onlarda bakakaldığıyla kalırlar...bu günler gecmez sanma geçerrr..zaman herşeyin ilacı

canım şükretmelisin herşeyin erkenden farkına varmışsın..daha ilerde bu sorunlar olsaydı daha kötü olurdu daha büyük yıkıma uğrardın.. evliyken olduğun cevrede yasamak zor gelebilir ama sakın tayin falanda isteme ailenin yanında kal..en büyük destekçin onlar olacak emin ol..karşınada çok çok daha iyileri çıkar bunu unutma...kendini üzme yoluna bak,daha bakımlı ol,kendine daha çok dikkat et çatlasınlar o eski eşin tarafı..her haberin kulaklarına gider zaten...yarın bigün kurarsın mutlu bir yuva onlarda bakakaldığıyla kalırlar...bu günler gecmez sanma geçerrr..zaman herşeyin ilacı
Umarım şeremim söylediklerin doğru çıkarda onlarda benim hayatıma bakıp biz neler kaybetmişiz diye kahrolurlar

terbiyesiz adam.oyle aldatti demekle,iftira atmakla olmuyor bu isler.kanitlamasi lazim iddasini.erkek olan adam kadinina bunu nasil yapar aklim almiyor?

Öyle bir insanla savaşıyorum ben.Ben onunla beş ayımı geçirdim ve iyi bir eş olmaya çalıştım.Elimden gelen herşeyi denedim ama o kendi elleriyle bitirdi evliliğimizi.Bİr de hanım diye hitap edip telefon açıyor bana.

haras iyi temmennin için teşekkürler.umarım herşey yoluna girer.ben o kadar iyi niyetli davrandım ki, onların karşılığında aldatıldım ve hakarete uğredım.üstelik bana o da dava açıp beni aldatıyor demiş.dava dilekçesini görünce şok geçirdim.o kadar berbat şeyler yazmış ki, değer verdiğim kandığım inandığım günlere lanet ediyorum.haras sizin evliliğiniz bitme nedenini öğrenebilir miyim?

allah belasını versin. Bir yıldır bu kadınla yaşadıklarının hatrına bunu demez insan. Yansıtma mekanizmasını çok ii kullanıo. Ama farkında değil asıl kendini lekelio. Açtıysa devam sakın vazgeçme kararından

Back
X