Kabus geri döndü:(

telefondan rahatsız ediyorsa muhakkak söylemelisin ki
eşinin sana olan güveni sarsılmasın..
anlat cnm

asla cvp verme.aradığında bir erkeğe açtır telefonunu.birde cepten arıyorsa numarasını engelle.özel aramalar bile engellenebiliyor.henüz eşine anlatmanı gerektirecek bişr durum yok.arar arar baktı ses yok vazgeçer sapık

bence facebooktan ayrıl ve sana bir daha ulaşamasın.eğer başka türlü yine seni bulursa eşine kesinlikle anlat.ama bir şey yapmazsa eşininde kafasını karıştırma.allah kolaylık versin ve hepimizi böyle sapıklardan korusun...

eşinle paylaşman daha doğru olur gibime geliyor. madem size asılan biri imiş.

siz asla yanıt yazmayın bence. telefondan rahatsız etmeye devam ederse, tacizleri sürerse de numaranzı değiştirin yahut da telefonlarında bir suç unsuru varsa -hakaret, taciz- eşinizi de bilgilendirip savcılığa başvurun bence.

bence tel.mail adresini onun ogrendigi herseyi degistir sakin mesaj vs falan yazma daha sonrada esine durumu anlat ki yarin oburgun yanlis bir sey dusunmesin esin seni zaten yeterince taniyordur kim ne derse desin inanmaz guven duymus ki seninle evlilik yapmis ama ilk once sana ulasacagi tum yollari kapat

bence eşinden gizleme, olurda iş büyürde anlatman gerekirse, daha önce anlatmadığın için sorun olabilir.

kesinlikle eşine durumu anlat...
gerekirse tüm delillerle savcılığa suç duyurusunda bulun...
bunca zaman sonra hortlayan biri üstelik takıntılıda..
ben korkarım böyle tiplerden Allah korusun...
ama sen sen ol eşine herşeyi anlat!

boşver arkadaşım hiç muhattap olma çok ısrar ederse ben evlendim bebeğimde var daha fazla devam edersen savcılığa başvurup suç duyurusunda bulunacağım de

ne demek yaaa senin için bilgisayar kullanmayı öğrendim

manyaklaşmış bu adam ....

facebook u herkese acma arayanlar seni görmesin bence..en mantıklısı bu bi de tel.ini neden verirsin ki facebook a bazı şeyleri acık bırakma.

cevab yazarsan ve bu durumu esın oğrenırse tesaduf eserı evlılıgınde problem cıkar.....sakın yazma telefon numaramı bulmus dıyorsun onemlı olan bu problem evlı bırını rahatsız edecek kadar psıkopat bırı olduguna göre gecenın bır vaktı senı arayabılırde...ozaman ınan gecenın bır vaktı o manyak adam yalan yanlıs bırseyler solese esını ıkna etmen cok zor olur....hemn gıt esıne numaranı degıstırmek ıstedıgını söyle...neden dıye soracak....sakınce ılımlı bır sekılde durumu anlat....yoksa basına sarar bu adam hemen esıne anlat

lutfen mesaj yazma o garıb sahsıyete bır arkadasım ...ısyerındekı kendısını rahatsız eden bır adama bole bır mesaj yazmıs...yeter artık bıktım ama rahatsız etme senin telefonların yüzünden şeklinde bir mesaj ve eşine söylememiş....eşide giden mesajlara tesadüfen bakıyor....ve kıyametler kopmuş...eşi inanmış desem de bayana hala bi güven eksikliği var.... dikkatli ol

bak canım, dün akşam face hesabıma eşimin hiç sevmediği bir insandan arkadaşlık teklifi gelmiş. Eşime hemen söyledim. İlk sorduğu soru neydi biliyor musun. Benden habersiz bir arama bi mesajlaşma oldu mu. ( Bu kadarı yeter sanırım karar vermen için, hemen eşine söyle)

Back
X