- Konu Sahibi jelibonbon
canım o belaya cewap falan werıp daha da sarpa sarma daha kotuye gıtmesın manyak dıosun kendın 8 sene gecmesıne ragmen bulmus senı sen cewap yazınca ona belkı umıtlenır yıne ve kesınlıkle sole eşıne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun arkadaşlar cvplarınız için..tel.kapattım.facebook hesabımı dondurdum.eşime söyleyemedim.bidaha böle bişe olursa söylerim napim.
hani adamı maşaallah azimli gördüm çok...
sen bilirsin elbette ama, bir defaki sefere keşke söyleseymişim demeyesin sakın...benneyaptımki
eşin nasıl biri peki böle bişeyi nası karşılar eşini iyi tanıyormusun yani böle bi olay benim başıma gelse eşime anlatırım çok çok eminim banada destek olurvazgeçmezmi diyosunsenağlamasenağlama
eşin nasıl biri peki böle bişeyi nası karşılar eşini iyi tanıyormusun yani böle bi olay benim başıma gelse eşime anlatırım çok çok eminim banada destek olur
hani demek istediğim olay sonra geçmişte ne yaşamıştınız gibi yüzmü verdin gibi bir sorgulamaya dönmesin
yok benim eşim bana çok güvenir öle bişey olmaz ama arar bulur adamı sonra al başına belayı.bundan korkuyorum.öğrenirse peşini bırakmaz bu olayın.