• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabus

Bende mesela bu gece ki rüyamda kocamdan bosaniyordum. . Gerçek gibiydi sabah adamı yanımda gördüm bakıyorum öyle möl gibi. Sonra idrak ettim rüya olduğunu.
Bu aralar çok kızdırdı beni kesin ondan böyle bi rüya gördüm.
Sizin ki de bilinç altidir. Allah anneciginize uzun ömürler versin

Banada rüyamda bir ses tam 1 yil sonra kiyametin kopacagini söylemisti. Rüya tabirinde de bunun anlaminin rüyayi gören kisinin ölümü demek oldugu yaziyordu. Ve tam 1 yil özellikle son bir kac hafta öylece oturup eceli beklemistim.

Bilincalti canim, korkma tevekkül et

Hayır olsun diyelim inşallah..
Rüyalara pek inanmazdım taki babamın aniden vefat ettiği günün sabaha doğru olan vaktinde,köyümüzde bir cenaze topluluğu,bütün akrabalarımızı gördüğüm rüyaya kadar,herkese soruyordum rüyamda kim ölmüş bu kim diye,kimse söylememişti,2 saat sonra babamın vefat haberi geldi,niye anlattım bunuda bilmiyorum ama hala etkisinden kurtulamadım ondan galiba..
Rüyanızı tam olarak anlatırsanız daha iyi yorum yapabiliriz...

Bundan 5 sene önce bir rahatsızlık geçirdim ve annem bana bakarken çok yıprandı. Hastalığım devam ederken bana bir rüya gördüğünü, rüyasındaki adamın ona 5 sene verdiğini ve 5 sonra canını almaya geleceğini söylediğini anlattı. Bu olay haliyle 5 senedir ara ara aklıma geldi durdu.. Ama şu aralar pek hatırlamıyordum.

Gel gelelim asıl duruma... Yaklaşık 2-3 gün önce çok kötü bir kabus gördüm. Rüya yorumlarına çok inanmam ama nedense birden bakmak istedim. Sitelere göre rüyanın anlamı genel olarak sıkıntıya düşmek, yakın birinin vefat etmesi, yakın birini kaybetmek. Anneme anlatamadım ama aklımdan hiç çıkmıyor, annemi kaybedeceğim diye çok korkuyorum. Aşırı saplantı haline getirdim bu durumu, ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

Bundan 5 sene önce bir rahatsızlık geçirdim ve annem bana bakarken çok yıprandı. Hastalığım devam ederken bana bir rüya gördüğünü, rüyasındaki adamın ona 5 sene verdiğini ve 5 sonra canını almaya geleceğini söylediğini anlattı. Bu olay haliyle 5 senedir ara ara aklıma geldi durdu.. Ama şu aralar pek hatırlamıyordum.

Gel gelelim asıl duruma... Yaklaşık 2-3 gün önce çok kötü bir kabus gördüm. Rüya yorumlarına çok inanmam ama nedense birden bakmak istedim. Sitelere göre rüyanın anlamı genel olarak sıkıntıya düşmek, yakın birinin vefat etmesi, yakın birini kaybetmek. Anneme anlatamadım ama aklımdan hiç çıkmıyor, annemi kaybedeceğim diye çok korkuyorum. Aşırı saplantı haline getirdim bu durumu, ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

Off off benim erkek arkadaşımın babası ölmüştü 2014 de ben onu üzdüğüm bi gece 2015 subat ayı gibi rüyamda ermiş birini gördüm hacı bayram caminin oralarda peşinden gidiyorum.Annem kanser hastası bu arada.Adam eve giriyor ben dışardan evi gözlüyorum.Annem diyorum annem bana diyorki annenin 7 yılı var. :( çok etkilendim anneme de diyemedim.Ama erkek arkadaşımı üzmüştüm Allah cezamı verdi galiba korkuyla yaşıyorum 2 yılı geçti ben de çok korkuyorum.İnş gerçekleşmez.Siz de kalbinizi bozmayın ben unutmaya çalışıyorum.Konunuzu görünce aklıma geldi.

Hayır olsun diyelim inşallah..
Rüyalara pek inanmazdım taki babamın aniden vefat ettiği günün sabaha doğru olan vaktinde,köyümüzde bir cenaze topluluğu,bütün akrabalarımızı gördüğüm rüyaya kadar,herkese soruyordum rüyamda kim ölmüş bu kim diye,kimse söylememişti,2 saat sonra babamın vefat haberi geldi,niye anlattım bunuda bilmiyorum ama hala etkisinden kurtulamadım ondan galiba..
Rüyanızı tam olarak anlatırsanız daha iyi yorum yapabiliriz...
Herkese anlatmamam gerektiğini falan söylediler az önce, ben size özel mesaj atsam olur mu?

Off off benim erkek arkadaşımın babası ölmüştü 2014 de ben onu üzdüğüm bi gece 2015 subat ayı gibi rüyamda ermiş birini gördüm hacı bayram caminin oralarda peşinden gidiyorum.Annem kanser hastası bu arada.Adam eve giriyor ben dışardan evi gözlüyorum.Annem diyorum annem bana diyorki annenin 7 yılı var. :KK43: çok etkilendim anneme de diyemedim.Ama erkek arkadaşımı üzmüştüm Allah cezamı verdi galiba korkuyla yaşıyorum 2 yılı geçti ben de çok korkuyorum.İnş gerçekleşmez.Siz de kalbinizi bozmayın ben unutmaya çalışıyorum.Konunuzu görünce aklıma geldi.
Allah ikimizin annelerinede uzun ömür verir inşallah, teşekkürler

Çok teşekkür ederim hepinize, ayrı ayrı yazamıyorum kusura bakmayın içim rahatladı gerçekten

Inan annenin ve senin gordugun tarzda ruyalar bende cok gorup tedirgin oldum ama hepsi gecti korkma bisey olmaz.Sen hastayken annen bana bisey olsa kizima kim bakar diye yada o tarz seyler dusunduyse o yuzden ruyasina girmistir. Sende ne kadar inanmiyorum desende bilinc altina isledigi icin gordun.Yani cidden takma :)

Her rüyayı bu kadar önemsemeyin. Çünkü bilinçaltı durumdan kaynaklanıyor. Siz her ne kadar unuttum deseniz de; bilinçaltınızda kalan küçücük bir kırıntı bile rüyayı şekillendirir. Sizinki de öyle olmuş. Kaygılanmayın lütfen, olumlu düşünün.

Ruyalar tamamen bilincalti ve yasanmisliklardan etkilenir. Anlamlari olduguna da inanirim. Gercek ciktiklarina da. Ama bunu bir sozluk gibi toplamak ve herkese anlamlarina gore ayni sekilde dagitmak mumkun degildir. Ruyasinda avokado gormek ne anlama gelir mesela? Her gun yiyen icin baska bir anlamdir. O gun birisinin evinde zorla yemek zorunda kalmis biri icin baska demektir. Ayni yer kimine huzur verir ruyada kimine gecmis travmalari hatirlatir. Internetten baktiginiz yorumun kesinlikle dogru olmadigina kesinlikle inanin. Hayra yorun ve korkularinizi cagirmayin lutfen. Allah saglikli uzun omurler versin annenizle beraber daha cok guzel gunleriniz olsun insallah...

Benimde kizim beni kaybedecek diye cok korkuyor ve bunu takinti haline getirmis sizin gibi. Sebebi internette cok arastirip her yazilana inanmasi ve bende oyle olacagim diye.( yalniz benim cok ciddi bir rahatsizligim var) size tavsiyem okursanizda yazilan herseyin dogru olduguna inanmayin.

Ben ruyalarimda sık sık saclarimin avuc avuc dokuldugunu ya da dislerimin dustugunu gorurum.
Her ikisi de ruya tabirlerinde bir yakinini kaybetmek olacak yorumlaniyor.
Eger her seferinde birini kaybetsem tanidim kimse kalmazdi :)

Konuyu görünce aklıma geldi.
Hüç rüya görmem, gördüğüm rüyalara da fazla takılmam. Ben de iki gün önce rüyamda taze ceviz yedim. Ama taptazeydi, içi bembeyaz.
İnternette baktım bi sıkıntı diyor, aynı sayfada başka paragrafta ferahlık diyor. İnternet yorumlarına hiç takılmamak gerekiyor. Ama gerçekten merak ediyorum taze ceviz yemek ne demektir?

Ben ruyalarimda sık sık saclarimin avuc avuc dokuldugunu ya da dislerimin dustugunu gorurum.
Her ikisi de ruya tabirlerinde bir yakinini kaybetmek olacak yorumlaniyor.
Eger her seferinde birini kaybetsem tanidim kimse kalmazdi :)
Ruya kisiden kisiye degisiyo demek ki.ben ne zaman dis dokulmesi gorsem birisi vefat eder.Allahtan senin ki bilincalti

Back
X