- 20 Ağustos 2015
- 6.538
- 15.760
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var anksiyete ama ilaç kullanmayanlardanım. Ara ara atakları oluyor, kendi kendime öğrendim yöntemini, geçiştirince o atakları daha rahat oluyorum. Siz de bu dönemi böyle gece lambasıyla, telkinle vs. atlatabilirsiniz. Stresliyken daha da çok artar, bilmiyorum şu an öyle misiniz ama sevdiğiniz slow müzikleri dinleyin, melisa, papatya veya passifloralı karışık bitki çayı için bir fincan :)Çok teşekkür ederim.aslında herkes dönem dönem kabus görüyor ama işte bende anksiyete olunca çok büyütüyorum.dediğiniz gibi gece lambasıyla uyuyacağım bu aralar.karanlıkta uyurum normalde korkmam ama uykudan uyanınca karanlık görmek çok feci bişey
teşekkürler canım ilgilenip sorduğun içinTamam canım. Çok geçmiş olsun
Bende ilaç kullanmıyorum.dediğiniz gibi ara ara oluyor.1 aydır çok iyiydim dün kabus görünce gene anksiyetem arttı.telkin çok önemli gerçekten.kötü ve korkunç şeyler düşünürsem bilinçaltım çok etkileniyor daha beter korkutuyor beni.şuan gerçekten çok stresliyim.uyumaya korkuyorum.passifloralı çayım var ondan yaptım içeceğim umarım geçerBende de var anksiyete ama ilaç kullanmayanlardanım. Ara ara atakları oluyor, kendi kendime öğrendim yöntemini, geçiştirince o atakları daha rahat oluyorum. Siz de bu dönemi böyle gece lambasıyla, telkinle vs. atlatabilirsiniz. Stresliyken daha da çok artar, bilmiyorum şu an öyle misiniz ama sevdiğiniz slow müzikleri dinleyin, melisa, papatya veya passifloralı karışık bitki çayı için bir fincan :)
Yok hiç bişey görmüyorum.karanlık gördüm bi kaç kez.gözümü açınca karanlık olunca korkuyorumRüyanızda bişey görüyor musunuz?
Bende böyle bişey okumuştum.vucud uykudayken beyine sinyal gönderiyormuş hani bi yerden düşer gibi oluruz ya uykuya tam dalarken..geçmezse gideceğimBununla ilgili bir yazı okumuştum. Aşırı dalıyorsunuz uykuya vücut fonksiyonlarınız beyin uyanmadan uykudan çıkıyor gibi. İlerlediği zaman uyku apnesine dönüşüyor. Bence bir uzmana görünün.
Bilinçaltına iyi mesajlar ver. Korkmuyorum, korkacak bişi yok de yatarken. . Stresli olduğumuzda beynimiz bize böyle oyunlar oynuyor. Sıkıntı yapma. Bende çok yaşadım. Rüyalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Korku korkuyu tetikler. Rahat ol emannn de.merhaba arkadaşlar.geçen ay iki kez uykumdan "çok karanlık" diye ağlayarak uyanmıştım.dünde aynı şey oldu.uykumdan uyanıyorum ama uyku sersemi gibi halde oda çok karanlık olunca korkup ağlıyorum eşim sarılıyor uyuyorum tekrar.odamız çok karanlık o yüzden mi korkuyorum bilmiyorumanksiyete var bende çok kafaya takarsam panik atak yaşamaktan korkuyorum.dua okuyarak uyuyorum.benim gibi olan var mı merak ettim?
Lütfen üç harfli vs yorumlar yapmayın zaten anksiyetem var korkutmayın![]()
Çok haklısınız.hemde çooook.ne zaman çok kötü düşünsem kesinlikle daha kötü oluyorum.iyi düşün iyi olsun derler ya gerçekten çok doğru.nefes egzersizi yapıp kendimi telkin edeceğim olumlama cinleri kullanacağım inşallah düzelecek.yorumunuz beni rahatlattı :)Bilinçaltına iyi mesajlar ver. Korkmuyorum, korkacak bişi yok de yatarken. . Stresli olduğumuzda beynimiz bize böyle oyunlar oynuyor. Sıkıntı yapma. Bende çok yaşadım. Rüyalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Korku korkuyu tetikler. Rahat ol emannn de.
Gece lambasi tak canim sanirim beynin artik ona odaklanms ayni seyi yasayip duruyorsun hani biz sabah beste kalkicam deriz gercektende alarmsiz beste uyaniriz seninde oyledir... beynin birrlerde takrr edio demekki senn isik al uyandiginda en azonda isik olur bikac gunede duzelirsin insmerhaba arkadaşlar.geçen ay iki kez uykumdan "çok karanlık" diye ağlayarak uyanmıştım.dünde aynı şey oldu.uykumdan uyanıyorum ama uyku sersemi gibi halde oda çok karanlık olunca korkup ağlıyorum eşim sarılıyor uyuyorum tekrar.odamız çok karanlık o yüzden mi korkuyorum bilmiyorumanksiyete var bende çok kafaya takarsam panik atak yaşamaktan korkuyorum.dua okuyarak uyuyorum.benim gibi olan var mı merak ettim?
Lütfen üç harfli vs yorumlar yapmayın zaten anksiyetem var korkutmayın![]()
İnşallah teşekkür ederim. Çok haklısın artık aynı rüyayı mı göreceğim diye korkuyorum ve korkunca kesin bilinçaltım bunu yaşatıyor. Tabi karanlığında etkisi büyük. Gece lambası takacağım bugün. Yoksa gerçekten stres oluyorum huzurum kaçıyor korkunca. Tabi bu kadar büyütmemin sebebi anksiyete.. Anksiyeteden önce böyle şeyler yasasam önemsemezdim. Maalesef çok hassaslaştımGece lambasi tak canim sanirim beynin artik ona odaklanms ayni seyi yasayip duruyorsun hani biz sabah beste kalkicam deriz gercektende alarmsiz beste uyaniriz seninde oyledir... beynin birrlerde takrr edio demekki senn isik al uyandiginda en azonda isik olur bikac gunede duzelirsin ins
Ayy nasıl güldüm sen çok yaşa :) fiziksel hastalıklarda bile hiç birimiz hemen doktora koşmuyoruz ki hemen psikologun kapısını çalabilelim..hele ki anksiyeteden sonra benim için doktorlara gitmek resmen zulüm. Eğer düzelmezse en son çare psikologa giderim ki buda maddiyata dayalı. Psikiyatriye gidince malum hemen ilaç veriyorlarKim derdini paylaşsa altına psikoloğa git yazan biri çıkmazsa dişimi kıracam sanırsın hepimiz çocuklar duymasın meltem
Aslında ben karanlıkta uyuyorum ama uykudan uyanınca yarı uyur uyanık haldeyken karanlık olunca inanılmaz korkuyorum. Bilinçaltımda neler var kim bilir. Gece lambası takacağım. Eğer korkarak uyanırsam aydınlık ortamda korkmam galibaBen antrenin ışığını kapatmiyorum.
Siz de öyle yapın.
Karanlıktauyuyamayanlardanim..