Kabusum geri döndüüüü... Artık haftalar hızla geçsin istiyorum :(:(

mmuhasebeci

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
136
2
296
İstanbul
Kızlar 37.haftanın içindeyiz ve ilk 5 ay beni sürüm sürüm süründüren, hamileliğim boyunca da kabusum olan mide bulantılarımla tekrar yüzleştim. Kusma da cabası. Mide yanmam da var ve Gaviscon içmeden bir gün bile geçiremiyorum. Zaten son ayların getirdiği diğer sıkıntılar yüzünden gece uykumda berbat durumda. Doktorum 11 Kasıma gün verdi ama nasıl geçecek bu günler?? Artık bir an önce doğum gerçekleşsin istiyorum, aranızda benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Bu haftalarda bulantı ve kusma olması normal mi?

canım normalmiş, geri gelebilir demişti bana da doktorum. aç bırakma kendini, az az sık sık tost ye, terbiyeli çorba iç.. ah bilirim öyle berbat ki o bulantı kusmalar. ben 2 ay işe gidemedim, gece gündüz hep kustum 20 haftadan sonra anca iyileşmiştim.
senin son 10 günün Allah'ın izniyle geçecek, çok az kaldı

Kızlar 37.haftanın içindeyiz ve ilk 5 ay beni sürüm sürüm süründüren, hamileliğim boyunca da kabusum olan mide bulantılarımla tekrar yüzleştim. Kusma da cabası. Mide yanmam da var ve Gaviscon içmeden bir gün bile geçiremiyorum. Zaten son ayların getirdiği diğer sıkıntılar yüzünden gece uykumda berbat durumda. Doktorum 11 Kasıma gün verdi ama nasıl geçecek bu günler?? Artık bir an önce doğum gerçekleşsin istiyorum, aranızda benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Bu haftalarda bulantı ve kusma olması normal mi?

canım ayrıca mide yanmaları için de ben doktorumun önerisiyle pantpas kullanıyorum, olmasa ne yapardım hiç bilmiyorum

canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum ilk 4 ay bende çok çektim bulantıdan şimdiye kadar bi sorun yoktu ama 1 haftadır aç karınada tok karınada midem bulanıyo ve çıkartıyorum midemde de yanma var ama allah'a şükür azaldı birazdaha sabır gerek az kaldı. rabbim herkese kolay doğumlar versin inş..

aynı şeyleri bende yaşıyorum üstelik gaviscon artık hiç fayda etmiyor uyuyamaz oldum 40 haftamda bitti doğuramadım hala seninde az kalmış günün sabretmekten başka çaremiz yok. allah yardımcın olsun

canım benim gecmiş olsun benimde dogum kasım 18 de migde bulantısı bendede basladı birde artık gecelerı uyurken ellerım karıncalasıyo uyusuyo tutmuyo ellerım doktoruma söyluyorum tahlıller ıyı cıkıyo yapacak bırsey yok dogumu beklemelısın dıyo artık cok sıkıldım bıran önce evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın insallah

Back
X