• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç ayda gebe kaldınız

Folik asit genelde pkoslular kullanıyor ama ben sormuştum bir sakıncası yok dedi doktor bende pkos yok ama kullandım hatta hamileyim hala kullanıyorum bitince değişitircek doktorum folik asiti
Banada pcos denildi ama bunu bi soruyım bende folita kullanıyorum

Merhaba inofolic combi ne oluyor? Herkes kullanabilirmi ?
Folic asit yerine onu kullanabilirsiniz yine de doktorunuza sorun çok kaliteli yumurtalar geliştiriyor günde 1 adet içiyosun hiç bir zararı yok aksine onu kullanıp hamile kalan okadar çok insan var ki bende bu ay başladım ona inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Selam arkadaşalar
Gebe kalmaya karar verdiğinizde kaç aylık denemelerinizde hamile kaldınız ? Ve bu süreçlerde 2 günde bir her zaman ilişki yaşadınız mı ? ( bunu şundan soeuyoeum bizde sürekli aksıyor bi sorum çıkıyor o yüzden düzenli şekilde sürekli ilişkiye giremeyebiliyoruz . Misal bu ay ilk kez korunmasız ilişki yaşadık bu ay çocuk yapmaya karar verdik ama on gün ben çok kötü bi salgından üşüttüm . Bazen eşim farklı şehire gider 4-5 günlüğüne de olsa vs )
Deneyimlerinizi duymak istedüm. Bir de biz geçen ay çocuk istiyoruz artık diyerek doktora gittik ben muayene oldum herhangi bir sorun yok her şey yolunda dedi ama folic asite başlatacağız dedi . Şimdi ben folic kullanıyorum 3-4 ay hamile kalmazsam folic e devam mı? Bi zararı var mı yani sonuçta belki 1 sene sınra olcak bebek belli olmaz . Siz öyle durumda naptınız folic i bıraktınız mo.
Kısacası süreçlerinizi merak ediyorum
Bi arada bu ay karar verdik regl bittikten sonra iş gereği ben şehir dışındaydım 1 hafta sonra döndüm. Yani yumurtalama dönemlerine denk geldi gibi . 7 günde 4-5 kez ilişkiye girdik. (Reglimin 10-16 sı arası 4-5 kez ilişkiye girdik . Sonra influenza salgınını kaptım. Bulaşyırmamak için eşimle yakınlaşmadık. Gebe değilmişim doktora ilaç vermeden önce kandan gebelik durumunu da kontrol edip öyle ilaç serum verdi . )
Öyle işte..
Canım şu an hamileyim ben. 2. denememizde hamile kaldım. Folik asit falan kullanmadım ben hiç doktor hamile kaldıktan sonra doktor tavsiye edecek zaten 1 gün dolu 1 boş şeklinde ilişki olmuştu bizde. Stres yapma ne zaman doğru zamansa Rabbim nasip ediyor zaten Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏

Canım şu an hamileyim ben. 2. denememizde hamile kaldım. Folik asit falan kullanmadım ben hiç doktor hamile kaldıktan sonra doktor tavsiye edecek zaten 1 gün dolu 1 boş şeklinde ilişki olmuştu bizde. Stres yapma ne zaman doğru zamansa Rabbim nasip ediyor zaten Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏
Hamile kalmadan önce 3 ay öneriliyor folik asit bu arada.

Valla ben kullanmadım hamilelik öncesi. Hamile kalmadan 3 ay önce de ne zaman hamile kalınacağının garantisi yokken
Planlı gebelik düşünüldüğünde öneriliyor zaten garantisi olmasına gerek yok ☺️ siz kullanmamışsınız okudum onu, doktorlar öncesinde de önerdiği için okuyanın kafası karışmasın diye yazmak istedim

ben eylül 2023’den beri kullanıyorum valla folik asit. bir zararı da olmadı. mayıs 2024te hamile kaldım. doktorum kan değerlerimin iyi olduğunu ve kullandığım takviyeye devam etmem gerektiğini söyledi. yani bir zararı olmadı bana 🙃

ben eylül 2023’den beri kullanıyorum valla folik asit. bir zararı da olmadı. mayıs 2024te hamile kaldım. doktorum kan değerlerimin iyi olduğunu ve kullandığım takviyeye devam etmem gerektiğini söyledi. yani bir zararı olmadı bana 🙃
Merhaba bende planlı gebelikten dolayı ocak ayından beri folik asit kullanıyordum . Geçen ay bıraktım çocuk olmayınca ne zamana kadar kullancam ne zaman çocuk oldağı belli değül diyip sinirlenip bıraktım🤣 sizin bir sorun var mıydı ,8 ayda olmuş çocuğunuz hayırlı olsun . Bizim 6. Ay da olmadı. Eşimde bende doktor konteolüne gittik. Her şey yolunda sadefe hende prolaktin yüksek çıktı onun içnide ilaç verdi düşürmek için ama herhangi bir sorun yok çocuk olmaması için dedi. Ama ben artık ümitsizliğe kapılmaya başladım sanırım. Yaşım da 31

Merhaba bende planlı gebelikten dolayı ocak ayından beri folik asit kullanıyordum . Geçen ay bıraktım çocuk olmayınca ne zamana kadar kullancam ne zaman çocuk oldağı belli değül diyip sinirlenip bıraktım🤣 sizin bir sorun var mıydı ,8 ayda olmuş çocuğunuz hayırlı olsun . Bizim 6. Ay da olmadı. Eşimde bende doktor konteolüne gittik. Her şey yolunda sadefe hende prolaktin yüksek çıktı onun içnide ilaç verdi düşürmek için ama herhangi bir sorun yok çocuk olmaması için dedi. Ama ben artık ümitsizliğe kapılmaya başladım sanırım. Yaşım da 31
ben 8 ay folik asit kullandım ama 13 ayda gebe kaldım 😂 bende pcos vardı, esimde de varikosel. bize de sürekli olucak ama biraz gec olacak diyordu doktorum 😂 ben de coğu zaman pes etme noktasına geldim ama takviyeyi hiç bırakmadım. benim kullandığım takviye yumurta gelistirmek için de iyi bir takviye. içerisinde bir çok mineral ve vitamin var folik asit dışında da. onu hiç bırakmadım ama bazen benim de pes ettiğim, ağlayıp depresyona girdiğim zamanlar oldu 😂 ama hiç beklemediğimiz anda geldi bebiş 😂 bende prolaktin tam sınırdaydı doktorum o yüzden ilaç vermek istemedi. bir ay femara ve çatlatma iğnesi denedik 1 yılımız ilk dolduğunda. ama tutmadı. biz de depresyona girdik o dönem 😂 ilaçla bile olmadıysa tek çare tüp bebek artık falan diyorduk. yaz boyu güzelce kafamızı dağıtıp eylül ekim gibi tüp bebeğe başlamaya karar vermistik. ama saldığımız ilk ay hamile kaldım 😂 inşallah siz de yasarsınız bu mutluluğu.

5.haftada kontrole gittim bu arada farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım. folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu ben de kullandığım takviyeyi söyledim. bana takviyeyi öneren doktorum hamile kalınca ihtiyacına göre değiştiricez takviyeyi demişti. ama bu doktorum aynı takviyeye devam etmemi istedi. kan değerlerin çok iyi değiştirmeye gerek yok dedi. hala kullanıyorum 😟😂

ben 8 ay folik asit kullandım ama 13 ayda gebe kaldım 😂 bende pcos vardı, esimde de varikosel. bize de sürekli olucak ama biraz gec olacak diyordu doktorum 😂 ben de coğu zaman pes etme noktasına geldim ama takviyeyi hiç bırakmadım. benim kullandığım takviye yumurta gelistirmek için de iyi bir takviye. içerisinde bir çok mineral ve vitamin var folik asit dışında da. onu hiç bırakmadım ama bazen benim de pes ettiğim, ağlayıp depresyona girdiğim zamanlar oldu 😂 ama hiç beklemediğimiz anda geldi bebiş 😂 bende prolaktin tam sınırdaydı doktorum o yüzden ilaç vermek istemedi. bir ay femara ve çatlatma iğnesi denedik 1 yılımız ilk dolduğunda. ama tutmadı. biz de depresyona girdik o dönem 😂 ilaçla bile olmadıysa tek çare tüp bebek artık falan diyorduk. yaz boyu güzelce kafamızı dağıtıp eylül ekim gibi tüp bebeğe başlamaya karar vermistik. ama saldığımız ilk ay hamile kaldım 😂 inşallah siz de yasarsınız bu mutluluğu.

5.haftada kontrole gittim bu arada farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım. folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu ben de kullandığım takviyeyi söyledim. bana takviyeyi öneren doktorum hamile kalınca ihtiyacına göre değiştiricez takviyeyi demişti. ama bu doktorum aynı takviyeye devam etmemi istedi. kan değerlerin çok iyi değiştirmeye gerek yok dedi. hala kullanıyorum 😟😂
Hayırlı olsun ama sizde en azından problemin sebebi belliymiş :(sizde de eşinizde de büyük olmasa da probleö varmış sebebini bilmeniz bir uandan iyi. Bizde kaç doktora gittik sorun yok deniyor . Prolaktinim 40 çıkınca sevindim hatta en azından bi sebep bulduk diye . Ama doktor 40 ın hamileliğe engel olmadığını
Söyledi çünlğ herhangi bir belirtim yoktı. Yani yumurtlamamı reglimi hiçbir şeyimi etkilememiş bu değerS yine de ısrarım üzerine ilaç verdi bana. Bi sorun yoksa neden olmuyor
İyice canım ısıkıyor.
Bi sebep olsa o senep üzerme yoğunlaşırız ama yok 3 ayrı doktora gittim hepsi de değerlerin süper kesin gebe kalırsın bu ay merak etme diyor.
Ama yok

Hayırlı olsun ama sizde en azından problemin sebebi belliymiş :KK43:sizde de eşinizde de büyük olmasa da probleö varmış sebebini bilmeniz bir uandan iyi. Bizde kaç doktora gittik sorun yok deniyor . Prolaktinim 40 çıkınca sevindim hatta en azından bi sebep bulduk diye . Ama doktor 40 ın hamileliğe engel olmadığını
Söyledi çünlğ herhangi bir belirtim yoktı. Yani yumurtlamamı reglimi hiçbir şeyimi etkilememiş bu değerS yine de ısrarım üzerine ilaç verdi bana. Bi sorun yoksa neden olmuyor
İyice canım ısıkıyor.
Bi sebep olsa o senep üzerme yoğunlaşırız ama yok 3 ayrı doktora gittim hepsi de değerlerin süper kesin gebe kalırsın bu ay merak etme diyor.
Ama yok
ilk 1 yıl doğal yollardan denemenizi istiyor doktorlar. bence sabırlı olun. eğer sonuc alamazsanız da rahim filmi çektirin bence. ben haziran ayında çektirecektim ama gerek kalmadı.

Back
X