ben 8 ay folik asit kullandım ama 13 ayda gebe kaldım

bende pcos vardı, esimde de varikosel. bize de sürekli olucak ama biraz gec olacak diyordu doktorum

ben de coğu zaman pes etme noktasına geldim ama takviyeyi hiç bırakmadım. benim kullandığım takviye yumurta gelistirmek için de iyi bir takviye. içerisinde bir çok mineral ve vitamin var folik asit dışında da. onu hiç bırakmadım ama bazen benim de pes ettiğim, ağlayıp depresyona girdiğim zamanlar oldu

ama hiç beklemediğimiz anda geldi bebiş

bende prolaktin tam sınırdaydı doktorum o yüzden ilaç vermek istemedi. bir ay femara ve çatlatma iğnesi denedik 1 yılımız ilk dolduğunda. ama tutmadı. biz de depresyona girdik o dönem

ilaçla bile olmadıysa tek çare tüp bebek artık falan diyorduk. yaz boyu güzelce kafamızı dağıtıp eylül ekim gibi tüp bebeğe başlamaya karar vermistik. ama saldığımız ilk ay hamile kaldım

inşallah siz de yasarsınız bu mutluluğu.
5.haftada kontrole gittim bu arada farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım. folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu ben de kullandığım takviyeyi söyledim. bana takviyeyi öneren doktorum hamile kalınca ihtiyacına göre değiştiricez takviyeyi demişti. ama bu doktorum aynı takviyeye devam etmemi istedi. kan değerlerin çok iyi değiştirmeye gerek yok dedi. hala kullanıyorum