Merak ettiğim bir durum.
Kaç aylıkken kaç numara giyiyorlar,ayakkabıları sıkıyor mu?Ve ne giydiriyorsunuz.
Paylaşalım mı?
Biz kızıma 6 aydır 22 numara giydiriyorduk.Nikeınkini almıştık.
Geçen akşam artık ayakkabının hiç olmadığını farkedince çıktık ayakkabı aldık.25.5 numara aldık ve kızım 20 aylık:bbo:
Bide hediye gelen ayakkabılarımız var Converse onlar 23 numara onlarda küçük gibi.Evde giydiriyorum onlarıda.
Sizde duurmlar nasıl?
gülşahcım o ayakkabı numarasında bir yanlışlık olmasın evde giydiği 23 ise yeni aldığınız 25 çok büyük olmazmı?:uhm: Liya 21-22 giyiyor ayları aynı acaba benim kızmı çok ufak :bbo:
Fundacım evde giydirdiğimiz 23 tam oluyor.
Geçende aldığımız ayakkabıda Nikeın 25.5.Orakadi satan çocuk dediki biraz büyük alın.Bir parmak kadar boşluk var işte.Ama yürüyünce öne doğru gider ya parmaklar rahat eder dedi gerçektende daha rahat yürüyor sanki.
Sizleri merak ediyorum .
benim oğlum 28 aylık ve 26 numara giyiyor
geçtiğimiz kış adidasın ayakkabısını almıştık düşünki o zaman 20 aylık filandı o zamanda 25 almıştık
yazın nike ın sandaleti ni 26 aldık ve yine adidasın spor ayakkabısını aldık o da 26 numara
benim oğluşumun ayaklar tontiş ve daha küçükken bile ilk adım ayakkabılarını ayağına sokamazdık onlar bilekten boğumlu gibi oldukları için
her çocuk farklıdır unutmayın
ben bir bayan olarak 40 numara giyiyorum
Tabiki her çocuk farklıdır,benimde ayaklarım büyüktür.38 giyiyorum bende.
BEnim kızımında ayakları büyük olacak sanırım,etli taraklı.Bizde ilkadım ayakkabısı olarak işte çok kısa giydirmiştik 1 ay filan.
ay çok şaşırdım demek bizim kızın ayakları minnacık zaten ayakkabı durmuyor ayağında.9 aylık 19 numara bile biraz bol geliyor daha 20lere çıkamadık.21-22 numara ayakkabısı var büyük olduğu için giyemiyor.
oglum 19 aylık 22 numara giyiyor. Ayakları o kadar hızlı buyudu ki her numaradan bir suru kucuk ayakkabımız oldu evde. Neyse artık ikinci cocuk giyer :)
Benim kızım 14,5 aylık 21 numara giyiyor ama 1 parmak kadar büyüklüğü var.
Patiğiyle bile giriyor içine.
Bu arada Yeni Avatarına bayıldım... konuyu açanın kim olduğuna bakmadan avatar dikkatimi çekti bi baktım Saruboceq :)))))
Oğluma Ortopedia'dan aldım ayakkabısını. Önce ayak cetveliyle ölçüyorlarn ayak boyunu. O ölçüden bir büyük numarayı veriyorlar. Oğlum 22 numara giyiyor. 17 aylık.