Kaç embriyo transfer edilsin ????

Kızlar bu işler gerçekten nasip işi tabiki bizler tedbirimizi alıcaz tedavimize bakicaz ama nasipte ne varsa onu görüp yaşıyıcaz ve hiç kolay değil Rabbim zahmetlerimizi rahmete cevirsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. Benim bide geçtiğimiz ramazan ayında dondurulmuş embriyo transferim vardı 2 tane transfer edilmişti doktorum çok umutluydu yaşın genç rahmin durumu iyi embriyolar kaliteli bayram sabah pozitifi alip çifte bayram yaparsınız inş demişti ama nasip değilmiş kimyasalla sonuclanmişti. Ekimde son dondurulmuşları deneyelim dedik tam transfer olacağım gün evden çıkmadan 1 saat önce aradılar sağlıksız bolunmeden dolayı iptal olduğunu haber verdiler, çok üzüldüm ağladım ama yapacak bişey yok. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inş.
bende duydum bazı embriyoların görünüşü yanıltıcı oluyor belki benim dondurulmuşlarda öyleydi ki en sağlıklısı nasiplendi. hayatta kaldı.yoksa dr a sorsam 5 ide en son kalite. ve 5 taneden toplamda 2 tanesi tutmamış oldu bende de.sağlıklı bölünse de aslında garanti değil.

bende duydum bazı embriyoların görünüşü yanıltıcı oluyor belki benim dondurulmuşlarda öyleydi ki en sağlıklısı nasiplendi. hayatta kaldı.yoksa dr a sorsam 5 ide en son kalite. ve 5 taneden toplamda 2 tanesi tutmamış oldu bende de.sağlıklı bölünse de aslında garanti değil.
Aynen öyle cnm. doktorlarda sonuçta bi kul hiçbişeyin garantisini veremezler. Rabbim sizede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş

Selam kizlar bende dun transferimi oldum bu ikinci denemem bendr bu sefer cok rahatim pek dikkat etmiyrm ara bir yürüyorum sağlıklı besleniyorm bu nasip hersey zamani geldiyse olucak diye dusunuyorum insalh bizlerede nasip olur

Bu konuda bende cok kararsizim doktor 2 embriyo transferi dedi esim 3 istedi ikisi tutmazsa biri tutsun bari.diyor doktor yarin karar veririrz dedi 3 tane transfer olan varmi?
Benim cumartesi 3 emriyo transferi olucak inşallah canım

Kızlar 1 ay sonra transferım olacak allahtan bişey olmazsa size sorum 1 tane mi embriyo transfer edilsin 2 tane mi. 5 embriyo donduruldu hepsi 5. Gün embriyosu
Canım herkese göre değişir bu
Ben 3 emriyo transferi istedim
Sen nasıl istiyorsan öyle yap

Bu konuda bende cok kararsizim doktor 2 embriyo transferi dedi esim 3 istedi ikisi tutmazsa biri tutsun bari.diyor doktor yarin karar veririrz dedi 3 tane transfer olan varmi?

Sağlık Bakanlığı en fazla 2 yasası getirdi demişti doktorum
Hem kalite açısından , hem bebekler için hem anne için çoğul gebelik risk
Bana 2 transfer oldu

Benim cumartesi 3 emriyo transferi olucak inşallah canım

Hayirlisi olsun benim bugun oldu

Sağlık Bakanlığı en fazla 2 yasası getirdi demişti doktorum
Hem kalite açısından , hem bebekler için hem anne için çoğul gebelik risk
Bana 2 transfer oldu

35 yas ustune yapiyolar canm 3.transferinde 3cuz tutma sansi cok dusuk dedi zatrn en azindan biri tutunsun diye

Back
X